Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin24 - Zapraszamy do teamu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapomniałem napisać listu motywacyjnego, stanie się coś? :v

Zgodnie z polskim prawem serwer jest legalny, jednak używanie polskiego clienta gry nie jest legalne. Myślę, iż niektóry na MPCforum szukają dziury w całym, no ale cóż to jest polska mentalność...

Czyli nie działacie jako firma tylko co najwyżej jako sp.j.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zgodnie z polskim prawem serwer jest legalny, jednak używanie polskiego clienta gry nie jest legalne. Myślę, iż niektóry na MPCforum szukają dziury w całym, no ale cóż to jest polska mentalność...

A co ma polskie prawo do gry metin2? Poza tym możesz mieć maszynę, ale pliki tak czy siak są "kradzione". Nigdy serwer gry, której sam nie zrobiłeś lub której nie kupiłeś nie będzie legalny. I nie mów, że szukamy dziury w całym, po prostu jak dla mnie to trochę słabe, chcesz by ludzie wysyłali Ci CV, ale nie muszą podawać swoich danych osobowych, jednak umieszczasz w dokumencie klauzurę, która definiuje prawo polskie dotyczące ochrony danych, ale chcesz chronić nicki.. o.O

Mpc nigdy nie przestanie zadziwiać.

xdnXBJo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...