Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie MMORPG jest według Was najlepsze?

SarcomitePL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Refresh

Moze to nie powinno być w tym temacie ale zapytam

Nie ogarniam troche gw2 i czy ktos mógłby ze mna pograc ? Doradzic ? Opowiedziec? Troche o tej grze?? Pw

Jeśli szukasz osób do gry to napisz w tym temacie: http://www.mpcforum.pl/topic/1408499-szukasz-przyjaci%C3%B3%C5%82-do-gry-szukasz-os%C3%B3b-do-gildii-napisz-tutaj/

Co do gry - nie ma tam questów, zamiast nich są wydarzenia lokalne i misje dla lokalnych npc, tzw. serduszka, za które w nagrode dostajesz punkty karmy, exp i pieniądze (czasem również wynagrodzenie w postaci jakiegoś itemu). Od 20 poziomu zaczyna Ci się tak zwana historia, czyli tworzysz historię własnej postaci poprzez uczestniczenie w specjalnych misjach, które są oznaczone kolorem zielonym w prawym górnym rogu (tam gdzie normalnie pokazują się informacje o questach lokalnych). Zazwyczaj są one wynagradzane jakimiś itemami, pieniędzmi i standardowo expem.

Skille rozwijasz specjalnymi punktami, które możesz otrzymać robiąc specjalne zadanie, które występuje raz, może dwa razy na lokację oraz standardowo co pare poziomów. Generalnie GW2 jest bardzo podobne do WoWa moim zdaniem, więc jak grałeś w tą grę to powinieneś się odnaleźć w Guild Wars. 

Niestety nie grałem w Guild Wars bardzo długo, więc nie jestem w stanie dokładnie opowiedzieć przebiegu całej gry, jednak jeśli miałbyś jakieś wątpliwości to skorzystaj z wiki Guild Wars 2 http://wiki.guildwars2.com/wiki/Main_Page:)

9La1rOf.gif

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Znacie jakieś świetne MMORPG,
gdzie co poziom można rozdawać pkt statystyk postaci,
tj.: siła, zręczność, zwinność itp.?
Shaiya, TSky2 odpadają. :P 
Już ograne. 
                                                                                                                                                              `Josumi

sygnaez.png

Jeśli znalazłeś błąd ortograficzny to mi napisz, chcę zobaczyć jaki ze mnie analfabeta. :D

Opublikowano

Znacie jakieś świetne MMORPG,

gdzie co poziom można rozdawać pkt statystyk postaci,

tj.: siła, zręczność, zwinność itp.?

Shaiya, TSky2 odpadają. :P 

Już ograne. 

`Josumi

Na przyszłość napisz tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/1475617-szukasz-gry-mmo-zapytaj-tutaj-temat-zbiorczy/

W Last Chaos można rozdawać statystyki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...