Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwszy raz z prostytutką

Kamelott

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wagina pewnie rozjebana jak tunel że będziesz mógł to niej wejść, odradzam ci żebyś swój pierwszy raz z prostytutką bo nie wiadomo ile typków już ją przeleciało proszę cię, każdy sobie myśli "c**j tam nie znajdę już nigdy sobie dziewczyny" a kilka lat później znajduje ktoś dziewczynę lepiej niech zamówią ci striptizerkę i tyle a na miłość przyjdzie czas :f 

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem co koledzy mają do tego szlachetnego zawodu. Gumy znacznie redukują ryzyko podłapania czegoś. A nawet z większości można się leczyć. Pozostaje też przyjemny handjob, lub inne fikuśne zabawy.

Osobiście nigdy nie miałem okazji, choć kilka razy myślałem o tym.

Jeśli kolega chce, to czemu nie? 

a tu podsumowanie:

https://www.youtube.com/watch?v=fwbl6SJGRyQ

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

Głupota takie coś robić jeszcze na pierwszy raz.

Niech Ci kupią coś fajnego co ci się spodoba a nie jakiegoś szlaufa z rozepchanym tunelem :P

Opublikowano

Co to za kumple, lol, rozumiem sprowadzić tancerkę czy cos ale dziwkę na pierwszy raz? Jakby kumpel protestowal od razu bym przestał zamawiać xD

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Hahahahahahahaha ruchacze z mpc XDDDD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

Jak ten gościu nigdy nie miał dziewczyny, nawet jakiegoś bliższego kontaktu z laską, to podejrzewam że d****a by się nawet nie zdarzyła rozebrać a typek by już miał całe gacie osmarkane, a wy pierdolicie o jakimś wkładaniu ruchaniu jak byłoby już dawno po  :D  :D  xD  xD  xD

Opublikowano

tak, cytując znaną piosenkę:

tak jak żadna prostytutka, nie całuje nigdy w usta :)

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

Pierwszy raz powinno się przeżyć z ukochaną osobą a nie z dziwką.Jesteś jeszcze młody, masz 18 lat, może za jakiś czas np. na studiach poznasz fajną dziewczynę, z którą będziesz chciał zbudować związek albo nawet małżeństwo i będzie ci głupio, że pierwszy seks uprawiałeś z prostytutką a nie z ukochaną.Po za tym płacenie za seks w takim wieku jest trochę upokarzające.Jeszcze jak 50 latek korzysta z takich usług to w miarę zrozumiałe, ale młody chłopak? Po za tym seks z prostytutką jest obrzydliwy, przed tobą posuwało ją 50 innych facetów.

Opublikowano

­

słyszeliście o czymś takim jak kondom? 

Twoja matka/ojciec  nie, a szkoda.

Opublikowano

­

Twoja matka/ojciec  nie, a szkoda.

Wnioskuję po wypowiedzi, że Twoi rodzice byli zaznajomieni z tematem, a mimo to tutaj jesteś. xD

Do do tematu to generalnie Twój wybór. Możesz skorzystać z usług prostytutki, pamiętaj o zabezpieczeniu tylko. :v 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Jest na to jedno rozwiązanie: zmień kolegów.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Nigdy nie wiesz czy nie czegoś ci na oczy nie założą i kolegi nie podstawią. :P

Nie no żartuje. Jeżeli chodzi, o to - podobno jest to na modzie, że koledzy składają się na 18-nastkę na "Panie do wynajęcia", ja bym na twoim miejscu nie chciała takiego prezentu, bo przy Kolegach stres ? Druga kwestia, choroba?

Opublikowano

Nigdy nie wiesz czy nie czegoś ci na oczy nie założą i kolegi nie podstawią. :P

Nie no żartuje. Jeżeli chodzi, o to - podobno jest to na modzie, że koledzy składają się na 18-nastkę na "Panie do wynajęcia", ja bym na twoim miejscu nie chciała takiego prezentu, bo przy Kolegach stres ? Druga kwestia, choroba?

To może ty będziesz? 

Deus vult

Opublikowano

bierz ją w obroty :)

wiele się nauczysz od takiej profesionalistki

walnij 3 kielichy i wyobraź sobie że to Miley Cyrus xD xD

na koniec zmyj z niej tapete to się przestraszysz

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Na pierwszy raz nie polecam. Pierwszy raz lepiej mieć z kimś normalnym. Bo to się pamięta długooo. Natomiast potem jak najbardziej, to już nie te czasy że każda d****a ma hiva. Jak bierzesz z formalnie działającej agencji towarzyskiej to tam prostytutki są regularnie badane. Pamiętaj tylko o gumie i o tym żeby wypić 2-3 piwka przed wszystkim. Bo inaczej dojdziesz w ciągu minuty.

Opublikowano

bierz ją w obroty :)

wiele się nauczysz od takiej profesionalistki

walnij 3 kielichy i wyobraź sobie że to Miley Cyrus xD xD

na koniec zmyj z niej tapete to się przestraszysz

ty wiesz co ty piszesz? xD

Opublikowano

ty wiesz co ty piszesz? xD

of course :)

przed stosunkiem upewnij się czy jesteś dziś jej pierwszym klientem

nie wypada jeździć po świeżo ślizganym xD

ps. według mnie lepiej kupić dropsy

na początku imprezy niech każdy wzniesie toast, wrzuć każdej dziewczynie dropa do kieliszka i będzie tam mieli orgie

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

of course :)

przed stosunkiem upewnij się czy jesteś dziś jej pierwszym klientem

nie wypada jeździć po świeżo ślizganym xD

ps. według mnie lepiej kupić dropsy

na początku imprezy niech każdy wzniesie toast, wrzuć każdej dziewczynie dropa do kieliszka i będzie tam mieli orgie

I wyroki za gwałt xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...