Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwszy raz z prostytutką

Kamelott

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I wyroki za gwałt xD

90% gwałtów nie jest zgłaszanych. Po za tym jesli będą pod wpływem alkocholu to zgodnie z Polskim prawem popartym wyrokiem sądu najwyższego ( wolne tłumaczenie prawniczego bełkotu: Spicie kobiety nie jest gwałtem) , do tego zawsze mogą sobie zapewnić alibi.

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

90% gwałtów nie jest zgłaszanych. 

XDDD

Skąd ta informacja? Sugerowałeś się programami paradokumentalnymi z polsatu?

Opublikowano

To co tu napiszę jest na serio.

Za parę miesięcy mam osiemnastkę i dowiedziałem się, że kumple składają się dla mnie na dziwkę, bo wiedzą, że nie zadaję się z żadną dziewczyną (jestem hetero), więc może nie być już dla mnie okazji. Co sądzicie o odbyciu pierwszego stosunku z prostytutką? Pomijając choroby weneryczne, bo z tym sobie poradzę.

PS: To serio nie jest żaden troll.

Jak mają się składać na dziwkę to lepiej idź do klubu i masz za darmo ruchanko na śniadanko, pierwsza lepsza pijana i nie trzeba płacić.

Na ich miejscu złożyłbym się i kupił coś porządnego, telewizor nawet jakiś, albo niech dadzą Ci kasę i zrobisz co z nią chcesz, tak będzie najlepiej.

Osobiście sam wolę dostawać hajs niż ktoś coś mi kupuje(ktoś wyda dużo hajsu na to i mi się nie spodoba a tak to dostanę hajs i kupię to co chcę :) )

Pewnie super prezent na 18 urodziny najlepiej żeby każdy zamówil sobie wlasna prostytutke i wtedy bezie gruba impra potem jakieś sloneczko itp 

Powie jej ze juz jest doświadczony ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ta prostytutka musi byc z amsterdamu bo jak z inportują taka z afryki to możesz dostać syfu 

durex-lol-o.gif

Murzynki też są fajne jeżeli mają duże cycki xD.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Taa dziwki , sterydy , narkotyki, fajki , osiedlowe ganki , szpan i cwaniactwo , problemy z policja , cokolwiek to znaczy nie brzmi ciekawie . Jak jeszcze ja chodzilem do szkoly kilkanascie lat temu to bylo nie domyslenia , to po 2000 roku ludziom zaczelo cos sie za przeproszeniem pierdolic w glowach. Ogolnie na dzien dzisiejszy spoleczenstwo mlodziezy  jest tak glupie ze opadaja rece ,

Dla mnie lepiej odpuscic sobie takie zabawy ale twoj wybory , twoje zycie.

To ze wszyscy chodza na dziwki , biora sterydy , pala , biora , szpanuja , robia z siebie debili na ulicy , nie znaczy ze ty masz to robic. Masz swoja glowe i tym sie kieruj.

A pamietaj zycie sie ma jedno , ja dopiero to docenilem jak  moj jeden z najlepszych  kumpli od podstawowki  juz sw .pamieci w wieku 21 lat zacpal sie na smierc.

Pomysl 3 razy za nim cos zrobisz. Odpowiedz sobie czy naprawde warto to robic dla jakiejs tam przyjemnosci.

A co do tematu wszystko jest dla ludzi , ale naprawde seks o wiele lepiej smakuje jesli wychodzi tak o z siebie.

Ja sam , nie jestem jakims tam ruchaczem mialem 2 parnerki seksualne w wieku 24 lat i uwazam ze i tak o  jedna za duzo. 

Wszystko tak naprawde w zyciu zalezy od Ciebie , i jak juz pisalem kieruj sie wlasnym rozumem i sercem w swoim zyciu a nie pytaj osob ktorych nawet nie znasz co masz robic.

Sam zdecyduj.

Opublikowano

"Wyplułem" zmieloną kanapkę nosem, kiedy przeczytałem nazwę tematu :D

Osobiście... nie przyjąłbym takiego "prezentu". Wolałbym sam poznać jakąś fajną dziewczynę.... :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...