Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] DiamondMT2.eu

Flynn™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rejestracja Została Otwarta !!

Zapraszamy Do Rejestracji ;)

Aby Przejść Do Rejestracji:  Kliknij Tutaj

Nie dostalem odpowiedzi, wiec ponawiam.

Jak z is ? Takie same ceny jak na diamondmt2 ? (oczywiscie wydam 2tys zl na is)

Pliki sami robiliscie czy kupione ?

Z team'em znacie sie z rl'a, jezeli tak to jak dlugo ?

Czy np. GM bedzie mial dostep do bazy ?

Klient DiamondMT2 czy Wasz ?

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Świeżo zrobiona pizza z piekarnika jest lepsza niż podgrzana z lodówki. Ale zobaczymy co będzie prawdopodobnie wbiję, ale jak ludzi nie będzie to wbite i ''uciekam do eksitu''. :D 

Opublikowano

Żal.. stawiać coś takiego , i promować się nazwą  serwera który był po prostu świetny - NIE POLECAM. NIE ZAGRAM. Nic tu nie ma, a zapewne będzie tak zrypane że padnie po kilku dniach. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

DiamondMT2 to był świetny serwer, dla mnie jeden z lepszych na metinowskiej scenie. No ale właśnie, był. Głupotą dla mnie jest tworzenie po raz czwarty takiego samego serwera widząc jak się przyjęły jego dwie ostatnie reaktywacje. I tu nie chodzi o administracje, że źle do tego podeszli - ten serwer nie będzie miał graczy. Jego lata świetności dawno już minęły, teraz to jest za słaby serwer, większości ludzi się już przejadł bo kto nie grał na diamondzie, który miał już trzy odsłony. Gdyby to jeszcze tworzył Crive to... Też nie wiem czy bym zagrał, no bo ile mozna grac od początku na tym samym. Każdy się już na tym serwerze wygrał i tyle. Jeżeli zadowoli Was stała liczba graczy w ilości max 80 graczy to gratulację. I taka jest prawda. Na start wbije może 200 osób, a może i nie a grać tu będzie tyle ile pisałem. Tak w ogóle dla mnie kopiowanie takich serwerów to czyste frajerstwo, prawdziwy diamond traci tylko swą renomę. Pozdrawiam, sry za błędy ale telefon. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...