Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] DiamondMT2.eu

Flynn™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nasza wypali, nie musisz się bać ;)

Bać? O co ja się mam bać? O to, że serwer nie wypali? Czytając poprzednie komentarze zrozumiałem idiotyzm powstawania tego serwera. Ludzie jeżeli chcą się pobawić na serwerach o podobnym systemie robienia bonów to idą na serwery medium/hard albo hard. Nie polecam kolejny rework co innego pisać, że wypali a co innego ma się to stać. Możecie pierdyliard razy napisać, że ten serwer nie będzie kolejną klapą, a stać się może co innego. Z chęcią zobaczę ilość graczy po miesiącu o ile serwer wytrzyma.

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak ogarniecie dobrą reklamę to sam chętnie wbije, grałem na diamondzie i był to jeden z lepszych serwerów ;) Ps mam nadzieje, że serwer nie skończy jak poprzednia reaktywacja (Diamondmt3) 

xD 

Opublikowano

Oby wypalił bo fajnie się grało na starym DiamondMT2.

Polecam.

Opublikowano

Fajnie, że wraca stary DiamonMT2, ale była pierw Sapphira, później DiamondMT3. Zobaczymy co wyjdzie wam z tego !

Trzymam kciuki i życzę udanego startu oraz jak najwięcej graczy.

39d16e1698c65ba3.png

Opublikowano

Z tego co pamiętam to również expiło się na Katakumbach a tutaj tego nie ma ? czyli dalej AV2 pozostaje ? :D

Dobrze pamietasz, katakumby sa ale nie zostały dodane do prezentacjii, dzis zostanie to uzupełnione :) 

Opublikowano

Dobrze pamietasz, katakumby sa ale nie zostały dodane do prezentacjii, dzis zostanie to uzupełnione :)

Rozumiem tu będzie tak samo katakumby do 186 czy tam 190 a dalej grota ? ;d 

i co do tej reklamy będzie ona w miarę ogarnięta ? bo raczej nikt nie ma zamiaru grać przy 200 osobach ; D 

xD 

Opublikowano

Rozumiem tu będzie tak samo katakumby do 186 czy tam 190 a dalej grota ? ;d 

i co do tej reklamy będzie ona w miarę ogarnięta ? bo raczej nikt nie ma zamiaru grać przy 200 osobach ; D 

o reklame się postaraliśmy ( narazie seria będzie u thaila i adasia + jeszcze negocjujemy z kilkoma innym ytberami ) także nie macie się o co bać ;)

Opublikowano

Jeżeli jest to rework od strony administracji z pierwszego serwera, a nie jakieś NoName, to nawet można wbić. Poczekam tydzień po starcie i zobaczę.

NoName ;) Crive się w to już raczej nie bawi ^^ 

Co do serwera to żadna reaktywacja nie przebije pierwszej odsłony. Zróbcie jakiś własny projekt a nie odgrzewacie starego kotleta który i tak nie ma szansy powodzenia ;)   

2ag6arq.png

Opublikowano

Co do serwera to żadna reaktywacja nie przebije pierwszej odsłony. Zróbcie jakiś własny projekt a nie odgrzewacie starego kotleta który i tak nie ma szansy powodzenia ;)   

Dokładnie nic starego pierwszego Dimaonda nie przebije. Wiec chłopaki róbta lepiej własnego "kotleta" . Były próby "reaktywacji" Diamonda i każdy wie jak to się kończyło i jak to się skończy.

MichuNiebOB_zps5a1284f1.png

Opublikowano

a co ty bogiem jesteś że wiesz co wypali a co nie ? ;)

Dokładnie nic starego pierwszego Dimaonda nie przebije. Wiec chłopaki róbta lepiej własnego "kotleta" . Były próby "reaktywacji" Diamonda i każdy wie jak to się kończyło i jak to się skończy.

to że tamte nie wypaliły to nie znaczy że nasza też...

Opublikowano

a co ty bogiem jesteś że wiesz co wypali a co nie ? ;)

to że tamte nie wypaliły to nie znaczy że nasza też...

tak jestem BOGIEM i wiem,ze nie wypali. Padnie szybciej niż powstanie, no chyba,że liczba graczy nieprzekraczająca 100osób na serwerze Cię zadowoli to spoko ;) 

2ag6arq.png

Opublikowano

Wywalcie source, powodzenia. Zawitam na pewno. Co z betą? Zamknięta, otwarta?

Nie zagram ale powodzenia, 28 startuje inny serwerek :) ZabQ

Serwery YTberów to syf, lubię ŻabQ, ale nie zagram na tym jego syfie.

Opublikowano

ciekawe zawitam raczej zobacze z ciekawosci ogolnie gralem na Moltenie i to bylo to samo;-) takie serwery jak diamond elite molten byly fajne:}}}

zwoj powrotu UM  na kazdym lvl i gdzie jest? ;d

Opublikowano

Jak z is ? Takie same ceny jak na diamondmt2 ? (oczywiscie wydam 2tys zl na is)

Pliki sami robiliscie czy kupione ?

Z team'em znacie sie z rl'a, jezeli tak to jak dlugo ?

Czy np. GM bedzie mial dostep do bazy ?

Klient DiamondMT2 czy Wasz ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...