Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] DiamondMT2.eu

Flynn™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widziałem na fb jakiegoś dzieciak co ma z 12 lat i jest w teamie. Wszędzie chodzi i spamuje tym zjebanym serwerem.

@topic

[sarkazm] Kozacki Serwer [/sarkazm]

PEWNIE BĘDĄ DDOSY NA STARCIE.

Ehh. coraz bardziej watpie w ludzka inteligencje, czlowieku gdzie masz napisane pod postem gdzie spami ten "dzieciak" ze jest w teamie?.. to ze czlowiek chce pomoc rozreklamowac server to chyba nie swiadczy odrazu ze jest w teamie nie?... 

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem ciekaw ile osób ze starego Diamonda zawitam na tym serwerze, sam osobiście się skuszę i wejdę na ten serwer i obczaję co i jak, ciekawe czy klimat będzie podobny do starych czasów :D

Życzę Powodzenia.

Pozdrawiam JuicyPussy.

Opublikowano

Jestem ciekaw ile osób ze starego Diamonda zawitam na tym serwerze, sam osobiście się skuszę i wejdę na ten serwer i obczaję co i jak, ciekawe czy klimat będzie podobny do starych czasów :D

Życzę Powodzenia.

Pozdrawiam JuicyPussy.

Życzę Powodzenia.

Pozdrawiam JuicyPussy.

Dziękujemy za miłe słówka, zapraszamy wszystkich do konkursu: http://www.mpcforum.pl/topic/1457363-zapowied%C5%BA-diamondmt2eu/page-2i oczywiście nie może zabraknąć Ciebie na starcie!!

Opublikowano

Po pierwsze, serwer nie padł ze względu zaniedbania administracji. Po drugie, to nie reaktywacja Diamonda, tylko kolejne gunwo, które nie ma szans na wybicie. Po trzecie, zrozumcie, że serwer na tych plikach nie będzie miał popytu... 

Opublikowano

Po pierwsze, serwer nie padł ze względu zaniedbania administracji. Po drugie, to nie reaktywacja Diamonda, tylko kolejne gunwo, które nie ma szans na wybicie. Po trzecie, zrozumcie, że serwer na tych plikach nie będzie miał popytu... 

"po pierwsze" Padł przez administracje, widziałes kiedys admina na diamondzie? Własnie..  "po drugie" jest duzo osob ktore chca zagrac na diamondzie ponieważ to byla ikona polskich serverow metin2"po trzecie" ten server nie jest na tych samych plikach. Wiec zastanow sie 10 razy nad tym co napiszesz :) 

Opublikowano

"po pierwsze" Padł przez administracje, widziałes kiedys admina na diamondzie? Własnie..  "po drugie" jest duzo osob ktore chca zagrac na diamondzie ponieważ to byla ikona polskich serverow metin2"po trzecie" ten server nie jest na tych samych plikach. Wiec zastanow sie 10 razy nad tym co napiszesz :)

Padł z innych względów. Z dnia na dzień. 

Gdyby "dużo osób" miała chęć zagrać, to by zagrała na poprzednich pseudo-reaktywacjach.

Wszystko jest prawie identyczne z Diamondem, więc na jedno wychodzi.

Odpowiadając na moją wypowiedź (która była ewidentnie hejtem) utwierdzasz mnie w przekonaniu, że reaktywację stawiają ludzie, którzy nie mają o tym żadnego pojęcia.

W ogóle widzę, że poziom wypowiedzi administracji serwera jest niższa od Kaczyńskiego.

Opublikowano

Padł z innych względów. Z dnia na dzień. 

Gdyby "dużo osób" miała chęć zagrać, to by zagrała na poprzednich pseudo-reaktywacjach.

Wszystko jest prawie identyczne z Diamondem, więc na jedno wychodzi.

Odpowiadając na moją wypowiedź (która była ewidentnie hejtem) utwierdzasz mnie w przekonaniu, że reaktywację stawiają ludzie, którzy nie mają o tym żadnego pojęcia.

W ogóle widzę, że poziom wypowiedzi administracji serwera jest niższa od Kaczyńskiego.

Inteligencję Śp. Prezydenta, czy też jego brata zostaw. Nie podoba Ci się serwer? To co sprawia, ze Twoja osoba jest tu obecna? Masz mnustwo zapowiedzi serwerów. Może w końcu któryś Ci się spodoba. Ja, jezeli mi się coś nie podoba ignoruje to i lecę dalej. Zrób kolego to samo :))

Opublikowano

Inteligencję Śp. Prezydenta, czy też jego brata zostaw. Nie podoba Ci się serwer? To co sprawia, ze Twoja osoba jest tu obecna? Masz mnustwo zapowiedzi serwerów. Może w końcu któryś Ci się spodoba. Ja, jezeli mi się coś nie podoba ignoruje to i lecę dalej. Zrób kolego to samo :))

Primo chodziło o wzrost Jarosława (XDD)

Uno, zawsze myślałem, że administracja powinna zachęcać, a nie zniechęcać do gry. Skąd wiesz, że nie spodobał mi się serwer? Napisałem, że nie będzie miał szans na wybicie z myślą, że przedstawicie mi w odpowiedzi reklamę, albo napiszecie cokolwiek, co by mnie zachęciło, a wy zaczęliście się wymądrzać "że to nie jest tak, tylko tak", mimo że nie macie racji. Wasz brak profesjonalizmu i podejścia do graczy powoduje u mnie zawroty głowy...

Opublikowano

Boję się że administracja nie dojrzała do stawiania serwera dla innych ludzi :> Co do samego serwera to marnie to widzę. Powinniście dodać kilka systemów od siebie(czymś trzeba zachęcić nowych graczy). Samą marką się nie wybijecie. Większości taki serwer się przejadł. 4 taki sam serwer tylko że na src. Nie życzę wam źle. To jest tylko moja opinia.

IDcncno.png

Opublikowano

Primo chodziło o wzrost Jarosława (XDD)

Uno, zawsze myślałem, że administracja powinna zachęcać, a nie zniechęcać do gry. Skąd wiesz, że nie spodobał mi się serwer? Napisałem, że nie będzie miał szans na wybicie z myślą, że przedstawicie mi w odpowiedzi reklamę, albo napiszecie cokolwiek, co by mnie zachęciło, a wy zaczęliście się wymądrzać "że to nie jest tak, tylko tak", mimo że nie macie racji. Wasz brak profesjonalizmu i podejścia do graczy powoduje u mnie zawroty głowy...

Nie zawsze, administracja powinna zachęcać. Nie pierwszy raz prowadzę forum i wiem, ze czasem zniechęcenie jednego sprawia, ze przyjdzie 5. na Jego miejsce. Jeśli Ci się spodobał to fajnie, ale po co od razu hejtować z powodu spodobania? Znamy się na tyle, ze, zarzucasz mi brak profesjonalizmu? Raczej nie. Wejdź na forum/ TS (ts.livegame.pl) i pogadaj z nami. Może co nie co Ci się rozjaśni.
Opublikowano

Nie zawsze, administracja powinna zachęcać. Nie pierwszy raz prowadzę forum i wiem, ze czasem zniechęcenie jednego sprawia, ze przyjdzie 5. na Jego miejsce. Jeśli Ci się spodobał to fajnie, ale po co od razu hejtować z powodu spodobania? Znamy się na tyle, ze, zarzucasz mi brak profesjonalizmu? Raczej nie. Wejdź na forum/ TS (ts.livegame.pl) i pogadaj z nami. Może co nie co Ci się rozjaśni.

Oceniam cię, jak każdy gracz - po twoim zachowaniu.

"zniechęcenie jednego sprawia, ze przyjdzie 5. na Jego miejsce" - wyczuwam 100 graczy na start.

Opublikowano

Oceniam cię, jak każdy gracz - po twoim zachowaniu.

"zniechęcenie jednego sprawia, ze przyjdzie 5. na Jego miejsce" - wyczuwam 100 graczy na start.

Dobrze, juz tam nie wyczuwaj, bo wyczujesz coś złego ^^

Nie zmuszam Cię do zagrania. Kończę kowersację, bo to nie ma sensu.

Nie pierwszy raz pomagam komuś przy postawieniu serwera. :)

Miłego dnia :)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngjevcy - można wiedzieć u kogo będą reklamy na jutubach?

Flynn załatwiał Youtuberów, wiec cięzko mi powiedzieć kto jest dokładnie, ale Masdi już nagrał. Lada chwila też od RaveNG powinna zapowiedź być.

Opublikowano

­Według mnie to zrobić lepiej swój autorski serwer niż reaktywować serwer który reaktywowało kilka osób i klapa z tego wyszła.

@Edit to zrób sam...

kiedy start? 

Postaramy się w sobote wystartować ;)

Opublikowano

Zagrałbym, gdyby nie było tyle pi3rdolenia (to nie jest przekleństwo :)) z bonami. Były już chyba 3 reaktywacje żadna się nie powiodła no ale powodzenia.

Opublikowano

Zagrałbym, gdyby nie było tyle pi3rdolenia (to nie jest przekleństwo :)) z bonami. Były już chyba 3 reaktywacje żadna się nie powiodła no ale powodzenia.

nasza wypali, nie musisz się bać ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...