Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie ciekawe tryby lub serwery chcielibyście zobaczyć na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 590
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nad jakimi trybami pracujecie ?

Niedługo rozpoczniemy prace nad XvsX, potem aktualizacje wszystkich pluginów i trybów, następnie dojdą nowe tryby, np. SkyWars, SkyBlock, SurvivalGames. Takie są plany na rok 2016/2017. :)

4L0M4l0.png

Opublikowano

Nad jakimi trybami pracujecie ?

Niedługo rozpoczniemy prace nad XvsX, potem aktualizacje wszystkich pluginów i trybów, następnie dojdą nowe tryby, np. SkyWars, SkyBlock, SurvivalGames. Takie są plany na rok 2016/2017. :)

Powodzenia 

Opublikowano

Ja bym pograł coś takiego , że na przykład macie 5 osobowa ekipe , budujecie zamek , bunkier coś w ten deseń a przeciwna drużyna musi dojść do środka tej budowli ( zniszczyć jakiś główny blok czy coś ) , oczywiście przy ograniczonej liczbie posiadających bloków , może dodac takie rzeczy jak podkopy , katapulty itp.

Opublikowano

Może jakieś nowe mapki do wszystkich trybów? bo troszkę się nudzą, z tego co widziałem do drzewkarka dodana na "Fosie", ale fajnie by było jakbyście zmienili mapki na każdym trybie.

Opublikowano

Uwarzam, rze najleprzym trybem jaki morzna zrobic to easyhc, poniewasz jest duzy drop mozna isc sie szybko klepac i wogole jest spoko

// EDIT

Jednak najleprzy tryb to by bylo fifa 16 w majnkraft albo assasin skrid

Opublikowano

a jam to chcialbyms zobaczymc noly tlyb Pokemon Bale Go! mam nadzieje że dodacie taki tryb o jaki proszą was gracze czyli Pokemony GO!

Najlepiej zeby napisali skript co doadje VI R i pokemony mc VI R

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...