Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poĺowa lola nie dostanie nagród za sezon.

Gość Logistic.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wystarczy, żebym nie przychodził do teamfightów na dragony, barony etc. Predzej czy później drużyny przeciwna wykorzysta fakt, że mają przewagę liczebną.

giphy.gif

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ktoś napisał tam komentarz:

no i jeszcze pewnie dadzą że będzie można kupić te victorius skiny za rp dla tych co nie dostali

Wcale bym się nie zdziwiła, gdyby tak zrobili :D

Dla naprawdę toksycznych (oraz afk) graczy nie powinno być nagrody, jestem za tym, ale trochę przesadzają z przydzielaniem, np.: restrykcji na chat. Niech usprawnią system, dopiero potem zajmą się przyznawaniem nagród na koniec sezonu.

Opublikowano

Ktoś napisał tam komentarz:

Wcale bym się nie zdziwiła, gdyby tak zrobili :D

Dla naprawdę toksycznych (oraz afk) graczy nie powinno być nagrody, jestem za tym, ale trochę przesadzają z przydzielaniem, np.: restrykcji na chat. Niech usprawnią system, dopiero potem zajmą się przyznawaniem nagród na koniec sezonu.

No właśnie, dla najbardziej "toksycznych", a nie dla osób które dostały blokadę na czat (5 gier). Taka prawda, że producentowi się w głowie poprzewracało od tego hajsu który mają od osób, którym blokują później gry. Nie powiem jestem toxic playerem bo często mi się zdarza porządne opier**** daną osobą na lini, żeby się ogarnęła. ( i wygrywam większość gier ). No po prostu RITO zmierza w złym kierunku bo jeżeli tak dalej będzie to nie tylko stracą nas jako graczy ale również jako sponsorów.

Szczere? To ja bym zrobił temat na ich zajebistym forum i po prostu wypisał im, że to co robią nie podoba się nam czyli ich społeczności. 

/ P.S - tęsknie za czasami 2 sezonu kiedy mogłem bezkarnie innych wyzywać za ich nieumiejętną grę.

True love survives all

Opublikowano

Tak bo flame przegrywa mi i innym gry xDDD  

Jakby ludzie nie grali jak gówna to by nie było flejmu. Już wolę by moi sojusznicy cisnęli na skryptach tak jak ja, niżeli mieli ssać pałę i mieć 100 csów w 25 minucie pzdr.

Każdy ma słabą grę ale jak Ci typek gra AP Yasuo na midzie bo chce przetestować na rankedzie to pierdolca każdy dostanie. Dlatego też ja nigdy się nie zmienie i flejmić buraków zawsze będę. Konto to koszt parunastu złotych lub paru godzin crackowania - WORTH.

Opublikowano

Wy jestescie jakimis pajacami. "Nigdy nic nie pisze na czacie a i tak mialem restrykcje" - juz to widze XDDDD ja gram od sezonu 2 i w lolu NIE MIALEM NIGDY ZADNEGO OGRANICZENIA. Dlaczego? Bo nie jestem bobem i nie wyzywam innych. Moj kolega gra od sezonu 3 on tez jest normalny i tez nigdy nie mial restrykcji. Skonczcie plakac i mowic jacy to wy jestescie niewiniatka (?) i zacznijcie sie normalnie zachowywac. Wiekszosc flamerow po prostu nie widzi ze sie wyzywa, a tak naprawde nawet nalogowe spamowanie raport xxx jest powodem do restrykcji.

Nareszcie dobre posuniecie ze strony riotu, chociaz i tak pewnie sie z tego wycofaja bo fala cebul na nich poleci

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Wyzywam na chacie, zachowuje się czasami toxic od początku s5 i ani jednego bana nie dostałem tylko ostrzeżenia więć wywalone na te nagrody

Opublikowano

Poczytałem sobie reddita i ludzie mają racje z komentarzami typu "czemu zostanę ukarany za to, że zostałem ukarany?" "czemu za 5 chat restriców jest kara jak za elo-boosting?" "dostałem w lutym chat restricta na 20 gier, czyli w listopadzie nie dostanę nagród?"

Moim zdaniem tak jak rok temu lecą w kulki z tymi nagrodami. Odkąd pamiętam na moim koncie jest chat restrict, jakoś już nieprzerwanie od 3500 gier, ale nigdy nie dostałem bana. Rok temu dostałem nagrody, 2 lata temu też. Co drugą grę kogoś obrażę, a żadnych konsekwencji nie ma od 2 lat, a znam pewnego moderatora tego działu, który za jeden mecz dostał od razu bana na 14 dni B) Riot nie potrafi niczego zrobić porządnie, więc moim zdaniem nie ma się czego obawiać ^_^

Opublikowano

Sorry za słownictwo, ale ich chyba po*ierdoliło, masa ludzi dostawała restrykcje/bany za nawet nie granie w tą grę... i przez to ludzie mają nie dostać nagród o.O? bo jakiś 13 letni gówniarz zreportował go? no pls rito ku*wa, dopracujcie te zj*bane systemy najpierw... ja nie grając na moim smurf acc na west przez ponad rok... wbijam na konto, a tam restrykcja na chat na 500 gier xD, a ja nawet chat'u nie używam, tym bardziej tam no bk fc*uj xD. Mój kolega dostał restrykcje na rankedy za nic... wszystkie gry grałem z nim na innym acc... i dostał tak po prostu xD, to nie zmienia faktu że i tak większość zasłużyła, ale jest masa ludzi która dostała tak na prawdę za nic...(nie z ich powodu), ten rito to już głupieje co raz bardziej... dobrze, że przerzuciłem się na dote i tylko jeszcze boost'uje, bo tak to bym chyba z rito świra dostał xD

Ty nie umiesz pisać inaczej, niż walić miliard znaków na koniec zdania i w środku? Weź Ty słownik i się naucz, bo serio to razi w oczy, a Ty robisz tak w każdym poście. No offence.

Riot sypie się już od jakiegoś czasu, powoli ta gra przechodzi samą siebie. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

do dzisiaj mam czat restrikta z paltyny spadlem bo byl ranked restrict, jestem flamerem i rucham wszystkich matki

ale dobrze robisz rito tak trzymaj bo sie sie w koncu naucza

Opublikowano

Da się jakoś sprawdzić czy miało się jakieś kary na koncie? Jak napisze do Supportu to się dowiem czy nie bardzo?

Sam na to wpadłem, ale lepiej "nie wywoływać warwicka z lasu".

Lepiej zostać w niewiedzy i czekać aż zmienią zdanie.

Opublikowano

Ja akurat nie mam czego się bać. Nigdy nie dostałem jeszcze bana, a gram jakoś ~2 lata. Ale trochę mnie dziwi decyzja Riotu z tym rozdawaniem nagród za sezon.

Opublikowano

Może założymy kiedyś jakiś ruch oporu, Polski Elo Hell który miałby na celu zatrzymywać wszystkich w bronzie na wieki wieków? Polegałby on na tym, że gracze z golda i wyżej łączyliby się w bronzie na noob-kontach balansując na granicy Bronze V - II, jeśli spotkamy kogoś z seriesami wychodzącymi z bronzu w naszym teamie celowo przegrywamy, jeśli ktoś u przeciwników - tryhardujemy. I w ten sposób niszczyć zabawę tysiącom graczy League of Legends pozostając przy tym bezkarnie.

O chopie kurde nigdy się tak nie uśmiałem jak czytając to...hahaahha, nawet  teraz dalej się śmieje hahaha masz lajka xD, bo nie wyrabiam ze śmiechu mistrz taktyk xD

@Secretly

Zabawne xD, pozwól "człeku" iż nie skomentuje tego..., bo to nie ma najmniejszego sensu.

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

­XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Oddaję choud RITO.

No to możemy pożegnać się z tą słodką nagrodą. Ostatnio rozegrałem 70 drafta (35x2) by bana stracić, i tak zyskałem kolejnego xD

Mimo mutowania i tak banik wleci :D

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Hehe jak zwykle rito lubi sobie robić żarty.Za chat restrykcji nie ma bana :) jedynie za bany 14 dni "Po trzecie gracze, którzy za toksyczność otrzymali rozbudowane bany (na 7 lub 14 dni) w czasie sezonu 2015, nie otrzymają nagród za rankedy. "Dlaczego nie mogli tego napisać na początku sezonu 5 :)? tylko dopiero daja teraz xDDD? 3 miesiące stracone rito games na prosie czuje smutek i złość 

nhbyxy.jpg

Może założymy kiedyś jakiś ruch oporu, Polski Elo Hell który miałby na celu zatrzymywać wszystkich w bronzie na wieki wieków? Polegałby on na tym, że gracze z golda i wyżej łączyliby się w bronzie na noob-kontach balansując na granicy Bronze V - II, jeśli spotkamy kogoś z seriesami wychodzącymi z bronzu w naszym teamie celowo przegrywamy, jeśli ktoś u przeciwników - tryhardujemy. I w ten sposób niszczyć zabawę tysiącom graczy League of Legends pozostając przy tym bezkarnie.

Super pomysł przyjacielu jestem ZA BRACIA ŁĄCZMY SIE W IMIE SPRAWIEDLIWOŚCI -,- 
co8zs2.jpg
Opublikowano

­

Poprawka :)

https://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/3hw4en/lyte_made_a_mistake_in_his_askfm_post/

""Players that have been game banned for 7-14 days for excessive toxicity at any point during the 2015 Season will not get rewards (2/2)""

<3 <3

@Eryk tym tokiem, jeżeli dostałem bana na 7-14 dni nie dostanę nagrody?

Bez nazwy-2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...