Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poĺowa lola nie dostanie nagród za sezon.

Gość Logistic.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

@Eryk tym tokiem, jeżeli dostałem bana na 7-14 dni nie dostanę nagrody?

Tak.

Mnie bardziej ciekawi czy jeśli mam jeszcze 750 meczy na chat restrict z 1800 które wpakowali mi kawał czasu temu to też rip nagrody ;__;

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na jednym smurfie miałem bana na 2 tygodnie za flame, mimo że czat miałem wyłączony. beka.

Bo ten system jest taki, że wystarczą nawet czyste 4 reporty od premade na normalu i już masz restrykcje czatu a nawet bana. Raz typa nazwałem rakiem po angielsku to okazało się, że są 4x premade to dostalem reporty i jechanka 35 draftow, 75 czat.

Opublikowano

Tak.

Mnie bardziej ciekawi czy jeśli mam jeszcze 750 meczy na chat restrict z 1800 które wpakowali mi kawał czasu temu to też rip nagrody ;__;

Nic nie zostaje na przeszkodzie grania 3v3 na boty ;)

https://twitter.com/RiotLyte/status/634823207527280640

https://twitter.com/RiotLyte/status/634823368097812480

Na początku było kto miał low priority que na 20 minut, ban na chat czy też ban na rankedy lub bana na 7/14 dni za bycie toksycznym PODCZAS CAŁEGO SEZONU CHOCIAŻ RAZ miał nie dostać nagród, po czym zmienił odpowiedź i ci co będą to mieli podczas rozdawania nagród nie dostana ich. Wycofano się z karania graczy z low priority que, ci co mieli lub będa mieć już ich nie dotyczy

W oryginale ten rioter mówi, że popełnił błąd, a nie, że został źle zrozumiany, więc nie ufałbym tej stronie za bardzo.

A czemu tu ufać? Stronie która polega na tłumaczeniu artykułów z angielskiego na język polski by ludzie przed gimnazjum zrozumieli o co chodziło w oryginale, przy czym i tak zbytnio dokładnie nie jest tłumaczone. Pls

­

Opublikowano

­No to w końcu jak jest z tym. Jesli mam kolejki z priorytetem 20 minutowym to dostanę nagrodę czy nie? Bo się pogubiłem już panie B)

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

­No to w końcu jak jest z tym. Jesli mam kolejki z priorytetem 20 minutowym to dostanę nagrodę czy nie? Bo się pogubiłem już panie B)

Jeżeli je zlikwidujesz, z tego co rozumiem, do końca sezonu, to dostaniesz nagrody. Tak to chyba działa. Tylko gracze, którzy mieli bana zapomną o nagrodach. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Two, players that have received a few Low Priority Queues will still be eligible for Ranked Rewards because we do not want to punish players who may have gotten a few queues due to ISP or hardware issues; however, extremely chronic leavers that have left a huge fraction of their games or hundreds and hundreds of games will not receive Ranked Rewards. These are players that have ruined hundreds of thousands of games, and have had multiple 20 minute Low Priority Queues.

­

Opublikowano

Stracą na tym dużo graczy teraz ramka skin czy ikona będą pokazywać zachowanie a nie skilla :D.Równie dobrze idąc tą polityką mogą rozdawać ramki challengera  graczom z golda silvera bronzu.. :D tylko dlatego że nie zachowują się źle.

Opublikowano

Nagrody powinny być zabierane jedynie na bustowanych kontach. Każdemu zdarzy się czasem posłać ku**e, ale żeby potem zabierać za to nagrody, które pokazują skilla gracza? RITO trochę szaleje..

nlUSIa9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...