Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komary

Bitch.Please

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jest prawie 4:00. Nie spie bo w moim pokoju lata Kurewsko Ohydny Mega Arogancki Robak w skrócie komar (nie moglem wymyślić nic lepszego)

Te skurwysyny są w c**j przebiegle, leży sobie człowiek to lata ci k***a i napierdala tą swoja j****a trąbka po uszach juz nie wspominając ze próbuje podpierdolic troche krwi. A spróbuj tylko zapalić światlo to znika szybciej niz darmowe pączki na otwarciu galerii (tych co nie kumaja odsylam do youtube). A jeżeli juz jakis sie zagapi i nie zdąży spierdolic tylko jeszcze lata to i tak go nie zlapiesz bo ten skurwysyn zaraz odpali tryb niewidzialnosci. No właśnie i tu sedno sprawy, tez myślicie ze komary potrafią stawać sie niewidzialne? No k***a leci leci widzisz go i jaki c**j znika nagle i c**j

Opublikowano

Oczywiście i potrafią też podróżować w czasie jeśli jakimś cudem uda ci się go złapać to się cofnie i zmieni to.

Opublikowano

Polecam, zamiast się bulwersować, wyjątkowo użyć mózgu i kupić moskiterię, coś, co by je odstraszało i oczywiście nie otwierać okien.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Komary skurwiele tak jak osy/pszczoły polecam załatwić sobie zwykłe pająki do domku bo jak wiemy pająki wpierdalają komary i je zabijają lub po prostu trzymaj przy sobie gazetę/papcia żebyś je od razu atakował a nie jakąś moskitierę, stare domowe sposoby są najlepsze. 

Opublikowano

Pamiętam jak mi na nosie siadł i mnie upierdolil. Jak debil wygladalem, bo mnie ugryzł na samym czubku nosa skurwiel pierdolony

shmup_nasty_jarvan_grab_thumb.jpg

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

u nas na wsi nimo komarów

nie wiem gdzieś Wy mieszkata że u Was so

a jeśli so to nie musita od razu leciec na forum i uzywac wulgaryzmów

bo jak pierdolne widłami po plecach to się nauczyta kultury

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Natrzyj się cebulom xD

21f0dgn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...