Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Nie działa L#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hello,

LeagueSharp crack has recently stopped working due to some serverside issues.

We are currently working on a fix and will deploy it asap. As usual, thanks for your patience.

Regards Broly7.

Myślę że wszystko wyjaśniłem tym cytatem. Z forum nulled. Pozdrawiam.

Opublikowano

You were found using a tool that violents the ToS of LeagueSharp. Your account is permanently locked from our auth server. In order to unlock it please consider buying a Subscription o.O

WHAT?! XDD tak mi pisze na głownej stronie L# plss...

Opublikowano

mam dziwne przeczucie, że nastaną bardzo mroczne czasy :s

oby ten update na L# nie dotyczył zablokowania cracka, bo już wtedy nic cebuli nie zostanie :(

Opublikowano

You were found using a tool that violates the ToS of LeagueSharp. Your account is permanently locked from our auth server. In order to unlock it please consider buying a Subscription.

a dziala i tak, hm...

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

You were found using a tool that violates the ToS of LeagueSharp. Your account is permanently locked from our auth server. In order to unlock it please consider buying a Subscription.

a dziala i tak, hm...

Wiadomość dla wszystkich non subów pewnie

Opublikowano

co nie zmienia faktu, że działa :v

po probie uruchomienia poprzez LSVIP nic sie nie dzieje, wlaczam loadera i wszystko smiga. no ale na nulledzie  i tak outdated, oby szybko naprawili  B)

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Chyba pora przerzucić się na bola, bo akurat wyszedł nowy, elegancki crack. Już się bałem, że nastaną mroczne czasy nad tą piękną krainą cebuli, a tu taka niespodzianka 4933086cca37195321f804eb30800982.jpg_oxo

Wiadomość dla wszystkich non subów pewnie

mój ziomek który nigdy nie używał cracka, nie ma tego napisu, więc chyba jednak nie wszyscy to dostali :P

Opublikowano

Chyba pora przerzucić się na bola, bo akurat wyszedł nowy, elegancki crack. Już się bałem, że nastaną mroczne czasy nad tą piękną krainą cebuli, a tu taka niespodzianka 4933086cca37195321f804eb30800982.jpg_oxo

mój ziomek który nigdy nie używał cracka, nie ma tego napisu, więc chyba jednak nie wszyscy to dostali :P

ja używałem i też nie mam

Opublikowano

a ja odkryłem że skrypty pisane pod API GamingOnSteroids są dużo szybsze niż sharpowe. Wiem bo sam napisałem kilka popularnych skryptów na l# i teraz przeniosłem się na GOS - o niebo lepiej.

Opublikowano

Ja mam taki problem że klikam w LSVIP i nic się nie dzieje w sensie  że się nic nie pokazuje...

bPF1HEU.png

Opublikowano

Ja mam taki problem że klikam w LSVIP i nic się nie dzieje w sensie  że się nic nie pokazuje...

mam dokladnie to samo ktos cos tez ?

Opublikowano

Panowie, dalej można grać bez cracka 2 gry z tym napisikiem?

You were found using a tool that violates the ToS of LeagueSharp. Your account is permanently locked from our auth server. In order to unlock it please consider buying a Subscription. josucry.pngjosucry.pngjosucry.png

pytam bo nie chce mi się sprawdzać, gdyby miało nie działać, a zaczął bym już mecz, to czułbym się jak bez lewego jądra

Opublikowano

graj kims kto nie wymaga l# xD i wlacz zawsze evade bedziesz wiedizal kiedy bedzie dzialal l# ale mam jedno pytanie

odnosnie tego jak nie subcription tego to skasuja nasze konto czy poprostu ograniczony dostep bedziemy mniec ?

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...