Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Nie działa L#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

graj kims kto nie wymaga l# xD i wlacz zawsze evade bedziesz wiedizal kiedy bedzie dzialal l# ale mam jedno pytanie

You were found using a tool that violates the ToS of LeagueSharp. Your account is permanently locked from our auth server. In order to unlock it please consider buying a Subscription.

odnosnie tego jak nie subcription tego to skasuja nasze konto czy poprostu ograniczony dostep bedziemy mniec ?

Ograniczony
otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

jest wyraźnie napisane ze OUTDATED więc temat zbędny.... pewnie jutro będzie działać 

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Opublikowano

jest wyraźnie napisane ze OUTDATED więc temat zbędny.... pewnie jutro będzie działać 

zostalo wyraznie napisane przez okolo 20 osob, ze outdated, wiec post zbedny :v

jak juz ktos powiedzial, jutro 5.16, takze bedzie trzeba czekac dluzej niz 1 dzien. 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Naprawdę 70zł na miesiac to dla Was az tak duzo? :D Sam mam 17 lat i potrafie isc gdzies do roboty, przepracowac te kilka godzin i kupic subskrypcje na miesiac.

Gdzies na forum L# bylo, ze maja blokowac cracki z nulled ale znalesc nie moge :/

Opublikowano

Gdzies na forum L# bylo, ze maja blokowac cracki z nulled ale znalesc nie moge :/

Ta... Przecież fixują cracka od 3 patchy ale nafixować się go nie mogą xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...