Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eriador.pl [Dedyk] [Medium]

Ambrozjak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kolejny mały bład a dkładnie misja na biologa na 50 lvl musimy dac pamiatki po demonie a dt jest od 61 lvl

Tylko mi na 65lv w 10 min dropły na poprzedniej odsłonie
Opublikowano

w m1 stoi od 3 do 10 osob   niema po co robic ss na spotach na przedziale 60 lvl czyli v3 v2 pajaki i metki sohan  piekło i lasy   to widac ludzi lecz nie zagina 

Opublikowano

grałem tu na poprzedniej odsłonie i serwer spoko tylko  ten czas z oddawaniem rzeczy do biologa na 80 pamiątki po demonie jeszcze sie oddaje o połowę bym to skrócił no i to ulepszanie na +9 25% spala jak by było z 5 max stalkę robiłem 2 dni  i tak nie zrobiłem na +9 spaliło z 40/50 razy na +9 i jeszcze typy pisały że z tej następnej zbroi co jest po stalce cofało im do stalki bo na +1 spalało po tym zrezygnowałem jeśli tak nadal jest to na pewno nie zawitam h*j tam miałem cały is ale ile można ulepszać stal na +9 na takim serwie.

zxc

Opublikowano

pomoże ktoś - spatchowałem clienta i nadal taki błąd - http://wrzucaj.net/1lU

Spróbuj usunąć d3d8.dll i d3d9.dll

Opublikowano

Po przejrzeniu prezentacji stwierdzam, że serwer warty uwagi dłuższej niż 5 minut. Pobiorę na pewno i zobaczymy czy będę musiał zmienić zdanie. Jest to taki medium jakiego szukałem, ale nie będę chwalił dnia przed wschodem słońca.

Kilka pytań:

- Jak działa support? Aktywny i ile czekamy mniej więcej na odpowiedź?

- Bez ISa damy radę, czy jest tak ciężko, że musimy w niego zainwestować, bo za dużo tracimy?

- Jak wygląda sytuacja online? Ilość graczy rano i w szczycie

- Czy Wasz autorski pomysł z tepką do członka gildii jest zablokowany w przedziałach poziomowych na mapy i dungi?

- Co jest z Kostiumami i Fryzurami? Będą czy może są, ale w prezentacji ich nie widzę.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Po przejrzeniu prezentacji stwierdzam, że serwer warty uwagi dłuższej niż 5 minut. Pobiorę na pewno i zobaczymy czy będę musiał zmienić zdanie. Jest to taki medium jakiego szukałem, ale nie będę chwalił dnia przed wschodem słońca.

Kilka pytań:

- Jak działa support? Aktywny i ile czekamy mniej więcej na odpowiedź?

- Bez ISa damy radę, czy jest tak ciężko, że musimy w niego zainwestować, bo za dużo tracimy?

- Jak wygląda sytuacja online? Ilość graczy rano i w szczycie

- Czy Wasz autorski pomysł z tepką do członka gildii jest zablokowany w przedziałach poziomowych na mapy i dungi?

- Co jest z Kostiumami i Fryzurami? Będą czy może są, ale w prezentacji ich nie widzę.

1. Support działa calkiem sprawnie, pomocy udzielamy na Ts3/forum/gg jak i w grze. Ile czekamy? Niech wypowiedzą się inni ;)

2. Serwer zrobiony jest tak, że nie musisz ladowac w isa nic. Spokojnie możesz grać bez niego i być w topce. Pet dostepny jedynie w grze. IS to jedynie dodatek dla leniwych.

3. Sytuacja online poprawia się z dnia na dzień. Liczby nie dadzą Ci żadnego obrazu, powiem Ci tak : O spota czsami trzeba będie powalczyć, szczególnie na wyższych lvl, na niższych raczej o walce nie ma mowy. Nie będziesz miał jeszcze eq żeby odbić spota. Do tego przyda się gildia.

4. Oczywiście, nie jest możliwy teleport do członków gildii np. na mapie 90 gdy mamy mniejszy itp. Jest to jedynie dodatek ulatwiający pomoc w np, "obronie spota" 

5. Kostiumy jak i fryzury(z bonusami) dostępne są w IS.

Pozdrawiam i zapraszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...