Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eriador.pl [Dedyk] [Medium]

Ambrozjak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Instrukcja dla rozwiniętych inaczej :(

1.Client pobierasz ze strony głównej eriador.pl,

2.Paczera także pobierasz ze strony głównej :huh: eriador.pl,

3.Wypakowujesz clienta i wklejasz do niego paczra o.O,

4.Uruchamiasz paczera :rolleyes:,

5.Jeżeli mas "Błąd podczas łączenia" wchodzisz do folderu pack i usuwasz z niego "root"

6.Uruchamiasz ponownie paczera,

7.Działa ^_^

Jeżeli posiadasz windows 8 to ustawiasz tryb zgodności z windows xp sp3.

Nie miałem na celu nikogo tym obrazić także bez spin.

12038566_974765759232972_778992918771970

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To samo było przed reworkiem - brak reklamy. To zrobili restart i dalej też samo. P samych zapowiedziach z 200 wyswietleniami nie wiem na co liczyli. Już lepiej byłoby zaczekać tydzień I nagrać pokazowe filmy jak wszystko wygląda.

Opublikowano

To samo było przed reworkiem - brak reklamy. To zrobili restart i dalej też samo. P samych zapowiedziach z 200 wyswietleniami nie wiem na co liczyli. Już lepiej byłoby zaczekać tydzień I nagrać pokazowe filmy jak wszystko wygląda.

nie znudziło Ci się pisać to znowu ? 

Reklama jest i będzie. wystarczy Ci taka odpowiedz ? czy jeszcze 20 razy to napiszesz jak w poprzedniej prezce ?  :D

Opublikowano

To samo było wcześniej, że reklama będzie. Graczy ma być na starcie dużo bo później jest tylko mniej. Zresztą nie interesujenie ten serwer choć grając na nim było przyjemnie ale osób bardzo mało.

Opublikowano

Nic ciekawego. Praktycznie wszystko było już gdzieś indziej.

A istnieje server który ma coś czego nie ma inny?

Powodzenia życzę.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Który raz z tym startujesz? Rozumiem, ja z Aline startowałem też kilka razy, ale Ty to już przesadzasz.

I ta Twoja "tymczasowa" strona troszkę Ci się rozsypała :s

Przeciez to 3 raz xD

Serwer nawet fajnie sie zapowiada :D

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Dobry serwer jestem ciekawy tylko czy administracja będzie się zajmować nim chodzi mi głównie o eventy ;)

Eventy jak najbardziej będą.

Bardzo fajnie się gra na nim :) Gdzie wejście na baronkę ?

koniec v3

Opublikowano

Wszystko nawet ładnie :) Tylko przez to że na serwie gra niecałe 100 osób to zaraz będzie grać nie całe 10 ;c

Opublikowano

co ile respi się królowa pająków? i czy tylko jeden resp jest ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

jak mam powalic zólwia w misji i na 45 jak gram sura a on ma 99% abs na miecze ?

dodatkowo jak zdobyc 5 bonn ?

A nie zauważyłeś że na start jest poli na P I marmury są łatwo dostępne ? Do tego buff i git.
Opublikowano

ta jzu bijac go w poli po 700 ledwo co mu ubywa oczywiscie bez miecza z zalaczony czarowanym a z mieczem po niecale 100 

A przeczytałeś, że w tą misje należy wykonać w PT? Musisz dokładniej czytać misje. 

niema 5 bonu... wbija się go dodaniem.

Opublikowano

Z nowu coś ten start nie wyszedł, ale korci mnie do zagrania. Jak będzie więcej osób to zagram bo to medium to nie lubie od razu grać. :)

Opublikowano

Również mogę powiedzieć, że serwer jest dobrze wykonany. Jak na razie nie spotkałem żadnego buga także śmiało mogę polecić serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...