Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZSZC-Zone | Cap 105 | Only CH | Low rate | Mastery 360 | Play2Win | Protected |START 17.08.15

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Admin Cienia
Opublikowano

Tutaj limit na 2 IP, ja włącze, brat włączy i luncher wyłącza funkcje START po stronie serwera, ciekawi mnie czy jest jakiś sposób na ominięcie tego nie bawiąc sie w jakieś programy które nie działaja typu "hide ip pro, hide ip platinium"

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Admin Cienia
Opublikowano

Skończyłem dziś zabawę tutaj, pare dni pograłem już rollback, z 80 na 69, dziękuje, nie polecam.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Cześć mordki grają tu jacyś polacy? Chodzi mi o  Gildie i o opinie czy warto grać. Na razie mam zaledwie 30lvl farmie sobie więc nic nie strace jak ktos poleci mi jakis inny pewny sensowny   serwer. Cze

• 3 tygodnie później...
Nowicjusz
Opublikowano

Witam zamierzam zmienic serwer czy oplaca sie przejsc tutaj? ile gra ludu? duzo polakow? jak wyglada z sosami/somami i sunami? jak i z normalnymi itemkami?

Opublikowano

Siema. Oplaca sie? i tak i nie. Mozesz sam w miesiac obrobic sie w dobre itemy albo kupic za $ :) Niedawno wprowadzili sety za coiny jak narazie nikogo z tym nie widzialem no i zmniejszyli sox drop rate teraz na sosa troche trzeba poexpic :)

Opublikowano

lEPIEJ Wbic na nowy serwer zszc slabe rate ale robiac questy  level leci w miare. 28stego otawcie bylo. Polska gildia WHITE rekrutuje PM EleMele BamBamBam

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

zabawa zaczyna sie gdy masz sos seta +9 i weapona t2+9 wtedy jest fajnie a jak masz normlnego seta to nie ma co nawet isc pvp i do temple 

Mi tam się podoba golda mozesz robic z expa albo fgw / temple ogolnie miesiąc i masz zrobionego +7 Fb seta no i sie dopiero zaczyna zabawa ^^ gram jakies 4 miesiac

zbyt duża sygnatura

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ZAPRASZAMY NA SERVER !!!!! JEST POLSKA GILDIA WBIJAC I PISAC DO Patrycjusz , WoLnY_CzAs    ZAWSZE GDY JESTESMY NAPEWNO POMOZEMY ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam czy gra ktoś z Was na ZSZC II ?i mógłby mi polecić jakaś ogarniętą gildie?

ps . Serwer elegancki póki co .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...