Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZSZC-Zone | Cap 105 | Only CH | Low rate | Mastery 360 | Play2Win | Protected |START 17.08.15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Panowie, server wygląda fajnie aczkolwiek mam Windows 10 i nie bardzo wiem jak odpalic mbota, czy ktoś ma jakiś poradnik do tego ?:) Pozdrawiam

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem. Pobralem zszc wypakowalem z rar. odpalajac sro_client gra wogole nie startuje na xp, na windows 7 wyskakuje komunikat silkroad online lunech przestal dzialac... Folder warzy 4,25GB, moze cos brakuje? Ktos pomoze?

Opublikowano

@Up. Naprawde myslisz ze nie odpalalem ^,^ ? Skoro wazy prawidlowo to blad lezy gdzie indziej, potrzeba jakies biblioteki? Bo pamietalem dawniej ze jakis dokladny net framwork byl potrzebny

post-308423-0-06935700-1443172444_thumb.png

Opublikowano

Witam. Opłaca się jeszcze zagrać od nowa?

Witaj, jasne że się opłaca :) Na serverze nie ma 1-2dni i max lvl, jest dopiero kilka itemów SoS bo ciężko się dropi, więc nie jesteś w plecy tak naprawdę z niczym :)

77678022723864382104.png

Opublikowano

Siema.

Miałem dość długą przerwę od sro, ogołnie od gier, no z wyjątkiem lola;d

Jestem pozytywnie zszokowany liczbą ludzi na serwie, ale zastanawiam się czy opłaca się wbijać od zera gdy inni mają już full lvl i całkiem dobre itemy.

Powiedzcie mi czy podobnie jak na starym dobrym ZSZC, np. w dh jest taki pvp MPCforum stworzony przez graczy? 

Chyba tu zagram, jeszcze dziś ;)

Jaguar, eh nick mi skradziono.. nvm..

Pobrałem, zrobiłem postać, pograłem chwilę, ale to już nie dla mnie.

14mxpnc.jpg
Opublikowano

oj ciekawy server jak ten zszc jest w 90% podobny do tego dawnego to zagram :D

jak wbije to pod nickiem GuPi Gimlli SkuBi Deltharis  SkoP jeszcze pomysle :D

a wlasnie jak ktos pamieta tego buga z attack petami ofc jak ktos ma i ma czas niech sprawdzi czy dziala ^.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...