Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejna gra niszczona przez polskich gównoberów

Hoodini

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie każdy ma możliwość przejścia takiej gry z powodu braku pieniędzy, itd. Jeżeli gra ma zbyt duże wymagania dla mnie, lub po prostu nie chcę jej przejść bo mi coś nie pasuję, np. system walki to też oglądam takie gameplaye.

Gdzie jest sens. To już lepiej film obejrzeć. A jeśli system walki jest skopany to gra jest c*****a. To już lepiej popracować, zarobić i mieć fun z gry, a nie oglądać jak ktoś gra. Nie dość, ze spojlerujesz sobie to marnujesz czas. Nie o to chodzi w grach. Ale w sumie... Nie mój biznes. Miłego oglądania jak ktoś gra, a ja w tym czasie mogę sobie sam pograć ;) .

graphic.pnggraphic.png

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzie jest sens. To już lepiej film obejrzeć. A jeśli system walki jest skopany to gra jest c*****a. To już lepiej popracować, zarobić i mieć fun z gry, a nie oglądać jak ktoś gra. Nie dość, ze spojlerujesz sobie to marnujesz czas. Nie o to chodzi w grach. Ale w sumie... Nie mój biznes. Miłego oglądania jak ktoś gra, a ja w tym czasie mogę sobie sam pograć ;) .

Widzisz. Tyle, że komfortowe granie w najnowsze gry sporo kosztuje. Mi "spojlery" gdy oglądam osobiście nie przeszkadzają. Chyba, że to gra mocno liniowa. Jeżeli system walki jest skopany to gra nie zawsze jest c*****a pod względem fabuły, patrz: gothic. Osobiście wolałbym się pochlastać niż samemu w gothica grać. 

Opublikowano

Główie nagrywają minecrafta, ale tam nie można nic nikomu zarzucić :P, oprócz tego, że oni jakby "zmuszają" do grania w tą grę, dlatego większość Polaków w wieku 6-15 lat jest uzależniona od tej gry, ba nawet w większym wieku :P. Wogóle nie oglądam ich, bo uważam, że są żałośni. :)

Opublikowano

Ja ogólnie nie rozumiem trochę faktu, że ktoś ogląda jak ktoś gra zamiast grać z ziomkami. Jeszcze rozumiem fragmovie z CSa czy jakieś funny moments, ale nie kumam jak można wrzucać 30 minut gameplayu gdzie się po prostu gra... Z twitchem to samo. Rozumiem oglądanie pro playerów czy zawodów, ale żeby oglądać jak ktoś gra, jest słaby, ale drze mordę czy coś. Pro playerzy mogą się chociaż popisać skillem, ale jak isamuxlive jest w topce... Sam przyznam lubiłem obejrzeć jakieś akcje ciekawe Bunga w DayZ czy jakieś akcje pro playerów w CSie, albo takiego twitcha shrouda czy esl oglądam, ale nie jak ktoś gra i rzuca kurwami... wolę już sobie sam w coś zagrać.

Nie każdy ma i5 oraz GTX980 Titan, więc drogi Radtorze pomyśl tak z 2x razy zanim coś napiszesz. Co do isamu to trochę racji masz, bo on robi praktycznie wszystko przy graniu - rozmawia, je, pije - rozumiem jeden łyk czy coś, ale to sporadycznie. Tutaj to ma jakiś nałogowych fanów.

Popracować - najlepsza decyzja w takim kraju jak Polska, gówno z tego masz i się co najwyżej uszkodzisz - oczywiście mowa tutaj o nadgodzinach czy jakieś dodatkowej robocie. Skoro masz już taki ból dupy, że ktoś kogo ogląda to czemu jeszcze tutaj siedzisz? Idź grać i nie marnuj czasu, no już biegnij grać w te gry, bo jakoś widzę, że ten temat jest dużo ciekawszy od tych Twoich gierek (oczywiście patrząc na Ciebie).

pyhvh7E.png

Opublikowano

hmh... 

Należy pamiętać ­że YT to w pewnym stopniu praca i możliwość zarobku. Nie ''oglądam''  takich yt-berów i nie należy każdego szufladkować, bo ma 13 lat to pewnie ogląda reziego czy tam blowka. Na topie jest CS GO, to zę gra ma 16+ czy 18+  to i taki gimb będzie ją chciał. Polski yt bardzo różni się od zagranicznych dlaczego ? Tam jest inna mentalność nikt nie patrzy na to ile zarobiłeś, czy zrobiłeś zajebistą drame. Co do twitcha to podobno miał banować takie osoby nwm jak to wygląda teraz. Nieprawdą jest, że każdy mały yt-ber zmieni sie po osiągnieciu danej liczby widzów...

Dzisiaj spotkałem się z ciekawą  sytuacją na serwerze bunnyhop cs go...Anglik smiał się z Polski, dokładnie mówił o cs i dzieciach nazwał nas 2 najgorszym community. Nie dziwie się skoro wyzywał go jakiś JOT.PE Marcinek.

­

Opublikowano

hmh... 

Należy pamiętać ­że YT to w pewnym stopniu praca i możliwość zarobku. Nie ''oglądam''  takich yt-berów i nie należy każdego szufladkować, bo ma 13 lat to pewnie ogląda reziego czy tam blowka. Na topie jest CS GO, to zę gra ma 16+ czy 18+  to i taki gimb będzie ją chciał. Polski yt bardzo różni się od zagranicznych dlaczego ? Tam jest inna mentalność nikt nie patrzy na to ile zarobiłeś, czy zrobiłeś zajebistą drame. Co do twitcha to podobno miał banować takie osoby nwm jak to wygląda teraz. Nieprawdą jest, że każdy mały yt-ber zmieni sie po osiągnieciu danej liczby widzów...

Dzisiaj spotkałem się z ciekawą  sytuacją na serwerze bunnyhop cs go...Anglik smiał się z Polski, dokładnie mówił o cs i dzieciach nazwał nas 2 najgorszym community. Nie dziwie się skoro wyzywał go jakiś JOT.PE Marcinek.

A co sie dziwisz  xD z csa zrobi sie drugi lol za rok czy dwa na mixie zobaczysz tylko "Fuckin pl team" zrobi sie to co z lolem :- ) no ale na cale szczęście te matoły nie wyjda z kalaszka to mozna bedzie pograc spokojnie od orla  :)

Opublikowano

hmh... 

Problem w tym, że problemem są widzowie, a potem można mówić o yt. I to nie Ci co oglądają, a Ci co mają pretensję. Kiedy ktoś napisał ,, posłuchaj, fajnie się Ciebie ogląda, ale już się tak nie reklamuj, to już zbyt natarczywe się robi '' a co innego gimbohejt ,, żałosne, puszczasz film dla haju '' - oczywiście jeden dobrze napisany komentarz nic nie zmieni, bo jest ich pierdylion.

Jeżeli jednak takie komentarze wyraźnie widać, a youtuber po prostu leje na nie ciepłym moczem to należy go przestać oglądać.

Co do CS'a to wina jest po obu stronach, ale bardziej po PL:

- praktycznie brak poszanowania tych 40-50 min. meczu - trzeba wygrać i tyle, a jak nie to ,, maj tjm is cjota or nub ''.

- ma się w dupie to, że zginąłeś jako pierwszy na rashu - to wina team'a bo jeden koleś ustalił ,, all B '' ale PL jest mądrzejsze i long to lepszy wybór.

- reakcje, nie wiem dlaczego u nas dorośli i nazywający się ,, mądrymi '' ludzie też wyzywają, to samo jest na tym forum, wszędzie - gdzie dystans? gdzie jakieś poczucie żartu? czy zwykła cierpliwość? Prawie żaden Polak nie jest tak dorosły jak np. ktoś z Francji, Niemiec - obojętnie.

Podsumowując jesteśmy drugą Rosją, a tutaj jest naprawdę banalna płaszczyzna, która w Rosji występuje w ogromnej liczebności - brak wiedzy, debilem nikt się nie urodził, ale tak to już jest jak człowiek się nie opamięta (OBOJĘTNIE KIEDY) i nie zajrzy do podręczników itp. - do prawdy nawet jeden rok takiej nauki eliminuje debili.

Co do reszty:

- trolling, nie można brać wszystkiego na poważnie to w końcu gra, ale i tak lepiej to tolerują od nas, a przykładem jest np. McGrzesio.

- ,, prucie się '' - oni sami też czasami są bez winy.

Podsumowując innych to niech gnoją tych co potrzeba np. tego JotPe, a nie jakieś radomowego Polaka.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Tak niestety jest, jeszcze ~6 miesięcy temu można było normalnie pograć w cs:go, dziś na każdym mixie trafi się jakieś polskie/ruskie wyboostowane dziecko co drze morde, niech lepiej wrócą do nagrywania Minecrafta to może i dzieciaczki odejdą do Minecrafta znowu 

Spójrzcie na Izaka, pół roku temu nie mówił nic o subach, łapkach, na streamach zachowywał się normalnie - dziś co tydzień jakieś konkursy, na Stramie robi z siebie pajaca. Wystarczy też spojrzeć na komentarze na Youtube/Facebooku to widać poziom całej "nowej" publiki

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Tak niestety jest, jeszcze ~6 miesięcy temu można było normalnie pograć w cs:go, dziś na każdym mixie trafi się jakieś polskie/ruskie wyboostowane dziecko co drze morde, niech lepiej wrócą do nagrywania Minecrafta to może i dzieciaczki odejdą do Minecrafta znowu 

Spójrzcie na Izaka, pół roku temu nie mówił nic o subach, łapkach, na streamach zachowywał się normalnie - dziś co tydzień jakieś konkursy, na Stramie robi z siebie pajaca. Wystarczy też spojrzeć na komentarze na Youtube/Facebooku to widać poziom całej "nowej" publiki

Dla kogoś kto ma mało widzów nie ma takiej myśl-wielkiego zarobku, a u innych to się zmienia....

­

­

Opublikowano

Był Minecraft w który grali wszyscy, teraz nikt nie gra.

Był League Of Legends w który grali wszyscy, teraz nikt nie gra.

Teraz jest CS:GO i mam nadzieje, że tym "jutuberkom" się to znudzi i też od tego odejdą bo powoli community cs'a zapełnia się tym gównem z JP Armii i z Hajsowników.­

to co za problem wbic global elite i srac na tych gimbo lol, tam takie gowna nie dochodza

@top

wiadomo, lepiej nie miec polskiego youtube bo gry psujo a idealni ludzie z wielkiej brytanii maja takich super widzow ze polepszaja kazda gre ja p******e, idzicie do gimbo bo wakacje sie koncza.

placz o csa to jedna z bardziej bekowych rzeczy bo osoby ktore to pisza sa w nova-dmg i placza ze przez slabe teamy nie wychodza, l2p wbijcie globala i tam nie ma takich dzieci obiecuje.

graphic.png

Opublikowano

to co za problem wbic global elite i srac na tych gimbo lol, tam takie gowna nie dochodza

@top

wiadomo, lepiej nie miec polskiego youtube bo gry psujo a idealni ludzie z wielkiej brytanii maja takich super widzow ze polepszaja kazda gre ja p******e, idzicie do gimbo bo wakacje sie koncza.

placz o csa to jedna z bardziej bekowych rzeczy bo osoby ktore to pisza sa w nova-dmg i placza ze przez slabe teamy nie wychodza, l2p wbijcie globala i tam nie ma takich dzieci obiecuje.

To mówi koleś który ma Vac Bana w csie (y)

http://steamcommunity.com/id/scootty235/

Dota 2 > Lol

Opublikowano

To dobrze ze sa dzieci wybostowane :)? wkoncu darmowe mecze do wygrania (16/0) ale tez jest opcja ze jestes jakims kalaszkiem ktory gra z randomami bo kolegow nie ma :(.

Opublikowano

To mówi koleś który ma Vac Bana w csie (y)

http://steamcommunity.com/id/scootty235/

mam vaca na tym koncie bo na każdym odpalam, nie wiem o co ludzie mają problem, mi się gra fajnie jak odpalam i dopiero wtedy czerpie przyjemność z gry będąc Die globale Elite.

http://steamcommunity.com/id/clearest420guy/

nowe konto, też global.

graphic.png

Opublikowano

jestes jakims kalaszkiem ktory gra z randomami bo kolegow nie ma :(.

XDDD o k***a, widać że jesteś gimbem, który ma czasu aż nadto, tak samo jego znajomi XDDDDDDDDDDDDDD

Sorry, że dorośli ludzie czasem nie mają czasu ;)

@ZAPACH_STARCA dobre prowo

Opublikowano

XDDD o k***a, widać że jesteś gimbem, który ma czasu aż nadto, tak samo jego znajomi XDDDDDDDDDDDDDD

jakie prowo?

możesz mnie dodać jest global. I to co napisałem to prawda, bez cheatow nie mam przyjemnosci z gry grajac niczym silver, ale z cheatami mam globala i czerpie przyjemnosc z umiejetnosci strzeleckich.

graphic.png

Opublikowano

Ja jeszcze jestem w stanie zrozumieć popularność tego gimpera itd., ale isamu? Przecież on powinien pracować na budowie, a nie siedzieć przed komputerem.

Opublikowano

Ja jeszcze jestem w stanie zrozumieć popularność tego gimpera itd., ale isamu? Przecież on powinien pracować na budowie, a nie siedzieć przed komputerem.

Jedyna różnica między Isamu i Gimperem jest taka, że Isamu jest chyba taki, bo taki jest, a Gimper myślę, że ogarnął jaki content podoba się gimbazie, która jest większością na youtubach i robi to pod tą gimbazę. Biznes jest biznes.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

:D jestem GIMBEM bo napiłem komuś ze jest kalaszkiem i kolegow nie ma :/ taki ten kraj jest zniszczony chyba tylko u nas te zwierzęta wyzywaj siebie od gimnazjalistów :- ) wielki dorosly widze z ciebie ^^q0fsjt.jpggimnazjalista tez czlowiek dlaczego piszesz na gimnazjaliste GIMB ? hmm moze dlatego ze juz jestes w tej 1 zawodówce :/? a moze dlatego ze zazdrościsz im wieku gimnazjalnego chodzenia do tego gimnazjum ? źle wspominasz czasy z gimnazjum ? bili cie tam dlatego innych wyzywasz od GIMBóW;)?.fjme2s.jpg

70% widzow isamu to dzieci ktore na slowo kur*a czy uj dostają erekcji a ogladaja go na słuchawkach bo jak matka z ojcem usłysza kur*a to do piwnicy na caly dzień :D.Po co ma siedzieć na budowie skoro on zarabia na filmikach tyle co na budowie albo nawet wiecej 

Opublikowano

...

daj sobie spokój z nim, po prostu napisałeś jego range i powód dlaczego nie może wyjść i chłopakowi coś pękło xD

nie wiem kto na to zwraca uwagę, gram w to co lubię i jakoś nie zauważyłem zbytnio takich ludzi jakich wy opisujecie

niemniej jednak dorośnijcie, ranga w ceesie czy lidze to nie wszystko, bo widzę, że niektórym pęka żyłka jak ten temat jest poruszany XDD

­

Opublikowano

@karol123742

XDDDD

gimb bo wg. ciebie każdy ma zawsze czas żeby grać. Widać, że masz aż nadto czasu by grać, tak samo jak twoi znajomi, powód jest prosty. Macie wakacje a w tygodniu nie musicie pracować :). Wiek nieznany bo nie chce mi sie wchodzić w ustawienia by ustawić date, w jakimś temacie pisałem ile mam lat xD, siedzę w goldzie 3 bo gram dla zabawy ze znajomymi, czasami samemu pogram, to wszystko ;).

A, i nie chodziło mi o to, że napisałeś, że ktoś jest kałachem. Chodziło mi o te skurwione "brak znajomych" bo to szczyt gimbazjum, takie coś trzeba tępić

proszę kogoś o zamknięcie tematu, robi się za bardzo pierdololo o rangach w csie

@panty śmieszny jesteś XDD

Opublikowano

@karol123742

XDDDD

gimb bo wg. ciebie każdy ma zawsze czas żeby grać. Widać, że masz aż nadto czasu by grać, tak samo jak twoi znajomi, powód jest prosty. Macie wakacje a w tygodniu nie musicie pracować :). Wiek nieznany bo nie chce mi sie wchodzić w ustawienia by ustawić date, w jakimś temacie pisałem ile mam lat xD, siedzę w goldzie 3 bo gram dla zabawy ze znajomymi, czasami samemu pogram, to wszystko ;).

A, i nie chodziło mi o to, że napisałeś, że ktoś jest kałachem. Chodziło mi o te skurwione "brak znajomych" bo to szczyt gimbazjum, takie coś trzeba tępić

proszę kogoś o zamknięcie tematu, robi się za bardzo pierdololo o rangach w csie

@panty śmieszny jesteś XDD

Kogos tu dupa boli ze ja i moi znajomi maja czas na granie  :rolleyes:.Twoje zachowanie trzeba tępić :) nie znasz kogoś a wyzywasz od gimbow ;) naprawde w tym gimnazjum miales ciężkie życie :/ może potrzebujesz pomocy psychiatry lub lekarza ? a może poprostu zazdrościsz ze im maja czas na granie a ty musisz pracować  za marne 1600 miesiecznie :/?.A jak ktos nie ma znajomych to sie szuka po grupach na steam a nie robi placz na forum ze dostaje jakies dzieci do teamu 

daj sobie spokój z nim, po prostu napisałeś jego range i powód dlaczego nie może wyjść i chłopakowi coś pękło xD

nie wiem kto na to zwraca uwagę, gram w to co lubię i jakoś nie zauważyłem zbytnio takich ludzi jakich wy opisujecie

niemniej jednak dorośnijcie, ranga w ceesie czy lidze to nie wszystko, bo widzę, że niektórym pęka żyłka jak ten temat jest poruszany XDD

Ja mam na range wywalone totalnie :) chętnie bym siedział w silverze 1 gdyby byla taka opcja ale jak widze takiego kalaszka który uważa sie ze jest global elita ale przez team nie moze wyjść to juz trzeba cos mu napisać 

Opublikowano

A co? Boli cie, że siedzi przed komputerem i jeszcze za to bierze pieniądze? Lepiej jakby zapierdzielał po 8h za 2000 zł na budowie albo w korpo? Nie jestem jego fanem, ale takie gadanie, że powinien pracować na budowie zamiast siedzieć przed komputerem uważam za lekką zazdrość i cebulactwo.Albo zapierdzielasz za 2000 zł na etatcie, na budowie albo w korpo, albo jesteś ćwaniakiem, "Omg jak on może robić z siebie debila przed kompem i jeszcze za to brać pieniądze".

Opublikowano

A co? Boli cie, że siedzi przed komputerem i jeszcze za to bierze pieniądze? Lepiej jakby zapierdzielał po 8h za 2000 zł na budowie albo w korpo? Nie jestem jego fanem, ale takie gadanie, że powinien pracować na budowie zamiast siedzieć przed komputerem uważam za lekką zazdrość i cebulactwo.Albo zapierdzielasz za 2000 zł na etatcie, na budowie albo w korpo, albo jesteś ćwaniakiem, "Omg jak on może robić z siebie debila przed kompem i jeszcze za to brać pieniądze".

Nie trafiłeś, po prostu patrząc na jego słownictwo, wygląd byłego skazańca, uważam, że jest głupi i tylko do tego się nadaje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...