Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejna gra niszczona przez polskich gównoberów

Hoodini

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Przez przypadek natknąłem się dzisiaj na pewnego geja z grzywką - mandzia. Pierwsze co zobaczyłem - "śmieszny filmik" z Dead Rea;m. Jebnąłem się w czoło, zacząłem myśleć nad sensem życia i postanowiłem zapytać się o coś tutaj. Czy polscy youtuberzy mają za zadanie zniszczyć każdą grę, którą dotkną? Jak to jest, że te nieśmieszne raki mają taką dużą widownię? Obejrzałem 3 minuty i postanowiłem, że jutro pójdę na chemioterapię. Niektórzy z was pewnie zrozumieją mój ból tyłka i zażenowanie patrząc na nick i avatar.

Filmik o którym mówie: https://www.youtube.com/watch?v=aiDw-lJ_md4

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Każdy gra, ogląda, nagrywa co lubi.

I nie rozumiem co masz na myśli mówiąc, że youtuberzy mają za zadanie niszczyć każdą grę.

Jeśli chodzi o samego Mandzia to też nie rozumiem jak można oglądać tego typu youtuberów.

Ani to śmieszne ani fajne :P­

Opublikowano

I nie rozumiem co masz na myśli mówiąc, że youtuberzy mają za zadanie niszczyć każdą grę.

Wystarczy spojrzeć na community LoLa, CSa czy MC. Wszędzie tylko Jot.Pe, IslamuLaBomba, izaktv, PolaczekXPompa czy inny tata gimpera. 

Opublikowano

Mandzio, rojo, isamu, rock, nitro, jakieś pingwiny, minegaye, i inne cudaki to papka dla gimbazy i tyle.

Albo ostatnio widziałem "youtubera" z CSa... forlive, forlife, forleave, forleafe czy jakoś tak... gimbus nagrywający dla gimbusów.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Wystarczy spojrzeć na community LoLa, CSa czy MC. Wszędzie tylko Jot.Pe, IslamuLaBomba, izaktv, PolaczekXPompa czy inny tata gimpera. 

W moim toku myślenia to właśnie czołowe kanały youtube z let's playami wpływają na popularność danego tytułu w największym stopniu. W twoim mniemaniu jest to niszczenie gry (z resztą nie mam zielonego pojęcia czemu), w mniemaniu ich twórców to właśnie to buduje ich popularność, a zarazem zysk.

Faktycznie, też nie do końca podobają mi się zachowania polskich let's playerów i ich fanów, ale takie głupie zachowania prawdopodobnie budują ich popularność.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

A wszystko przez to, że ktoś wymyślił Minecrafta :x Hehe, a tak całkiem poważnie myślę, że tego problemu się nie powstrzyma, bo polska gimbaza jest jak... no niestety nie mam porównania, bo jest po prostu głupsza :x Zdarzają się oczywiście wyjątki, ale te wyjątki przeważnie nie siedzą i nie grają 24/7 :)

Opublikowano

W moim toku myślenia to właśnie czołowe kanały youtube z let's playami wpływają na popularność danego tytułu w największym stopniu

To jest w 100% prawda. Nigdzie tego nie negowałem. Za granicą to jest ok, więcej dorosłych ludzi gra, bardziej ogarnięte community. Ale k***a, w polsce przeciętny gracz ma 13-17 lat, przeciętny polski widz kanałów typu isamu itd ma 9-15 lat. Taki napływ dzieci, z tak gównianym humorem bardzo niszczy community. Myślisz, że dlaczego w grach typu LoL czy CS polacy są tak wyzywani?

Opublikowano

Był Minecraft w który grali wszyscy, teraz nikt nie gra.

Był League Of Legends w który grali wszyscy, teraz nikt nie gra.

Teraz jest CS:GO i mam nadzieje, że tym "jutuberkom" się to znudzi i też od tego odejdą bo powoli community cs'a zapełnia się tym gównem z JP Armii i z Hajsowników.­

Opublikowano

To jest w 100% prawda. Nigdzie tego nie negowałem. Za granicą to jest ok, więcej dorosłych ludzi gra, bardziej ogarnięte community. Ale k***a, w polsce przeciętny gracz ma 13-17 lat, przeciętny polski widz kanałów typu isamu itd ma 9-15 lat. Taki napływ dzieci, z tak gównianym humorem bardzo niszczy community. Myślisz, że dlaczego w grach typu LoL czy CS polacy są tak wyzywani?

Odnoszę wrażenie, że ta średnia wieku wynika po prostu z tego, że gówniarze nic nie robią i całymi dniami ślęczą przed komputerem, zamiast być aktywnymi. Na to niestety nie masz wpływu, bo co, zbojkotujesz ich? Prawdopodobnie zostaniesz przez nich wyśmiany i uznany za hejtera.

Tak jak mówiłem, isamu i spółka ma popularność przez właśnie takie głupie zachowania, które imponują dzieciakom. Isamu wybił się ze swoim hasłem "j*bać fubu", a reszta po prostu się do niego doczepiła. A później to było już z górki...

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Polecam cs 1.6, brak rang i spin o to, grasz sobie na serwerku dowolnym. A że gra już stara, to youtuberzy nie przejdą, bo c*****a grafika i co to jest, że na duscie2 można skanowac przez prawie każdą przeszkodę i ścianę, pewnie tak powiedzieliby gimby.

Opublikowano

Za zachodnią granicą jest większa świadomość. Gry komputerowe są bardziej popularne wśród dorosłych, a młodzież zazwyczaj nie gra, bardziej korzysta z portali społecznościowych, a nawet jeśli gra to w gry dla dzieci. Na PC w zachodnich społeczeństwach też raczej grają dorośli, a młodzież wybiera konsole.

W Polsce dorośli unikają gier, a za to masa dzieciaków gra na "kompóterach oglondajonc pompe, gimpera i w ogule jp jp tarcza fubu, mc rzondzi, ale gramy w CSa, bo wszyscy grajom".

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Witajcie. Przez przypadek natknąłem się dzisiaj na pewnego geja z grzywką - mandzia. Pierwsze co zobaczyłem - "śmieszny filmik" z Dead Rea;m. Jebnąłem się w czoło, zacząłem myśleć nad sensem życia i postanowiłem zapytać się o coś tutaj. Czy polscy youtuberzy mają za zadanie zniszczyć każdą grę, którą dotkną? Jak to jest, że te nieśmieszne raki mają taką dużą widownię? Obejrzałem 3 minuty i postanowiłem, że jutro pójdę na chemioterapię. Niektórzy z was pewnie zrozumieją mój ból tyłka i zażenowanie patrząc na nick i avatar.

Filmik o którym mówie: https://www.youtube.com/watch?v=aiDw-lJ_md4

Rozumiem co  masz na myśli dla mnie to jest zjebany czlowiek ktory udaje smiesznego =)

Każdy gra, ogląda, nagrywa co lubi.

Jeśli chodzi o samego Mandzia to też nie rozumiem jak można oglądać tego typu youtuberów.

Ani to śmieszne ani fajne :P­

Bo youtuberzy zniszczyli metina :)? 3-5 lat temu nie musiales placic za reklame (odcinek ) 100 zl bo kazdy gral na serverach teraz jak nie masz youtubera server nie istnieje :/.

Mandzio, rojo, isamu, rock, nitro, jakieś pingwiny, minegaye, i inne cudaki to papka dla gimbazy i tyle.

Albo ostatnio widziałem "youtubera" z CSa... forlive, forlife, forleave, forleafe czy jakoś tak... gimbus nagrywający dla gimbusów.

Mandzio typowy debil ktory udaje smiesznego :D widzowie musza miec 15 lat dlatego iz wszystkich widzow ma z majnekrafta xD

Rojo jedyny normalny youtuber nie robi niczego dla kasy robi to dla zabawy.

Rock tak samo robi to dla zabawy

Nitro typowy debil wybil sie na rozmowach i na tyraniu ludzi po tsach.

Pingwin nie ogladam go i nie wiem dlaczego ludzie go ogladaja xD

Isamu kiedys lubialem jego filmiki teraz to bardziej dla kasy to robi :D jedyny normalny z pompa teamu 

Malysz jeszcze lepszy myslal ze jak bedzie mowil co 2 slowo kur*a to bedzie mial wiecej wyswietlen :D ale ten udawany opening byl najlepszy :D 

Był Minecraft w który grali wszyscy, teraz nikt nie gra.

Był League Of Legends w który grali wszyscy, teraz nikt nie gra.

Teraz jest CS:GO i mam nadzieje,  że tym "jutuberkom" się to znudzi i też od tego odejdą bo powoli community cs'a zapełnia się tym gównem z JP Armii i z Hajsowników.­

Byl lol caly pompa team byl bostowany xDD nikt na poziomie nawet silvera nie gral xDD  jeszcze nitro z bolem dis zalatwil mu bana i szczyle 14 letnie wyzywaja disa :) schodz dis ma swoje mieszkanie kompa z i7 a te szczyle mieszkaja z matka + jakis duo e300 xD.A no tak teraz cs i ta jp armia :D placzace ze nie moze wyjsc z silvera bo ruscy :D jeszcze jak spotkasz takiego wyzwie cie od cebuli bo nie masz skina za 40 euro :D tez mam wielka nadzieje ze to im sie znudzi :- ).W lola isamu przestal grac bo gram jak gowno to w csie to tylko kwestia czasu ^^.

Odnoszę wrażenie, że ta średnia wieku wynika po prostu z tego, że gówniarze nic nie robią i całymi dniami ślęczą przed komputerem, zamiast być aktywnymi. Na to niestety nie masz wpływu, bo co, zbojkotujesz ich? Prawdopodobnie zostaniesz przez nich wyśmiany i uznany za hejtera.

Tak jak mówiłem, isamu i spółka ma popularność przez właśnie takie głupie zachowania, które imponują dzieciakom. Isamu wybił się ze swoim hasłem "j*bać fubu", a reszta po prostu się do niego doczepiła. A później to było już z górki...

A niech siedza przy tym kompie tylko niech nie psuja opini o polakach zapewne jak isamu nitro i ta jp armia beda grac w csa to za 3 lata zrobi sie drugi lol "Omg fuckin Polands in team.

Polecam cs 1.6, brak rang i spin o to, grasz sobie na serwerku dowolnym. A że gra już stara, to youtuberzy nie przejdą, bo c*****a grafika i co to jest, że na duscie2 można skanowac przez prawie każdą przeszkodę i ścianę, pewnie tak powiedzieliby gimby.

Z tym sie zgodze  cs 1.6 to legenda nigdy juz takiej gry nie zrobia :) stare czasy ^^ brak rang grales na servie kazdy sie smial bawil a jak chciales zagrac 5v5 to szukalo sie mixa na mircu. sie rozpisalem elo 

Opublikowano

A niech siedza przy tym kompie tylko niech nie psuja opini o polakach zapewne jak isamu nitro i ta jp armia beda grac w csa to za 3 lata zrobi sie drugi lol "Omg fuckin Polands in team.

Na to nie masz wpływu. Możemy tylko liczyć na to, iż systemy kar oraz moderatorzy gier będą w stanie zdusić głupie zachowania w zarodku.

Wracając do wątku, tak działa świat. Nie liczy się to, kto ma rację bądź jest mądrzejszy, liczy się to, kto jest głośniejszy.

Opublikowano

ja bym tych wszystkich polskich youtuberów co kręcą filmiki jak grają w gry wsadził do wielkie dziury, a później bym ją zasypał.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Nie wiem ko to ale własnie ogladąm meczyk cs;go na twitchu (zupełny przypadek) i jest w jednej z drużyn (nawet nieźle mu idzie).  ;) 

http://www.twitch.tv/fechallenge

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Opublikowano

Rojo jedyny normalny youtuber nie robi niczego dla kasy robi to dla zabawy.

Rock tak samo robi to dla zabawy

Rock jest strasznie przereklamowany i totalnie robi to dla kasy, ale powiedzmy, że trzyma poziom, ale Rojo ze swoimi "K***a c**j tarcza szmato ja p******* kurwa c**j" i masą totalnie na siłę wymyślonych nieśmiesznych żartów i przekleństw robi show dla gimbazy.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Dopóki jutuber jest "mały dopóty da się go w miarę oglądać, gdy już jest "duży" to zaczyna się pajacowanie. Takich przykładów jest multum, praktycznie każdy jutuber ktory ma +300k widzów.

Opublikowano

Zacznijmy że każdy youtuber robi te swoje głupie filmiki dla hajsu. Myślicie że im zalezy na Was-widzach? Oczywiście że nie. Im chodzi o to żebyście otwierali ich filmiki wchodzili w refflinki i rózne takie. Dlatego gardze każdym youtuberem.

Opublikowano

Ja zawsze miałem polewę z tego jak youtuberzy błagają o te subskrypcje albo o lajka żeby zostawić pod filmem, niektórzy to zaczęli zdesperowani szantażować użytkowników w stylu 40 tysięcy łapek w górę i następny filmik albo jak to robi disowski "30 tysięcy łapek w górę pod tym filmikiem a będzie bonus na twitchu a jak nie będzie tych łapek to nie będzie bonusa" co do samych gier, ludzie grają w to co grają youtuberzy także. 

Opublikowano

Zacznijmy że każdy youtuber robi te swoje głupie filmiki dla hajsu. Myślicie że im zalezy na Was-widzach? Oczywiście że nie. Im chodzi o to żebyście otwierali ich filmiki wchodzili w refflinki i rózne takie. Dlatego gardze każdym youtuberem.

Ja ogólnie nie rozumiem trochę faktu, że ktoś ogląda jak ktoś gra zamiast grać z ziomkami. Jeszcze rozumiem fragmovie z CSa czy jakieś funny moments, ale nie kumam jak można wrzucać 30 minut gameplayu gdzie się po prostu gra... Z twitchem to samo. Rozumiem oglądanie pro playerów czy zawodów, ale żeby oglądać jak ktoś gra, jest słaby, ale drze mordę czy coś. Pro playerzy mogą się chociaż popisać skillem, ale jak isamuxlive jest w topce... Sam przyznam lubiłem obejrzeć jakieś akcje ciekawe Bunga w DayZ czy jakieś akcje pro playerów w CSie, albo takiego twitcha shrouda czy esl oglądam, ale nie jak ktoś gra i rzuca kurwami... wolę już sobie sam w coś zagrać.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

nie kumam jak można wrzucać 30 minut gameplayu gdzie się po prostu gra... 

Nie każdy ma możliwość przejścia takiej gry z powodu braku pieniędzy, itd. Jeżeli gra ma zbyt duże wymagania dla mnie, lub po prostu nie chcę jej przejść bo mi coś nie pasuję, np. system walki to też oglądam takie gameplaye.

Opublikowano

Ja ogólnie nie rozumiem trochę faktu, że ktoś ogląda jak ktoś gra zamiast grać z ziomkami. Jeszcze rozumiem fragmovie z CSa czy jakieś funny moments, ale nie kumam jak można wrzucać 30 minut gameplayu gdzie się po prostu gra... Z twitchem to samo. Rozumiem oglądanie pro playerów czy zawodów, ale żeby oglądać jak ktoś gra, jest słaby, ale drze mordę czy coś. Pro playerzy mogą się chociaż popisać skillem, ale jak isamuxlive jest w topce... Sam przyznam lubiłem obejrzeć jakieś akcje ciekawe Bunga w DayZ czy jakieś akcje pro playerów w CSie, albo takiego twitcha shrouda czy esl oglądam, ale nie jak ktoś gra i rzuca kurwami... wolę już sobie sam w coś zagrać.

A ja nie rozumiem ludzi, którzy nie rozumieją, że ktoś może lubić co innego niż oni i maja problem z tego powodu ;)

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Opublikowano

Tez mnie to zostatanawia jak ktos moze ogladac 30 min filmik z gry :D.A co do twitcha to juz sie zmienia powoli w show upa :) czasami w nocy lola ogladam i co 5 stream to jakas lasta z cyckami wystawionymi :D oczywiscie cycki pokazane 0 skilla ;Dno ale na cycki zawsze warto popatrzeć tutaj jest taki maly przyklad ev4dkw.jpgPink sparkles xD 95% cyckow 5 % skilla w lolu :D

Nie każdy ma możliwość przejścia takiej gry z powodu braku pieniędzy, itd. Jeżeli gra ma zbyt duże wymagania dla mnie, lub po prostu nie chcę jej przejść bo mi coś nie pasuję, np. system walki to też oglądam takie gameplaye.

Co ty stary :D mamy 21 wiek teraz gry sie sciaga z torentow malo kto kupuje gry po 40 euro :D zeby zrobic sobie przyjemnosc 

Opublikowano

Całe szczęście, że lecą oni na grafikę dzięki czemu starsze gry w dalszym ciągu mają świetny, niezepsuty multiplayer. No, może jeszcze.

Jeden zacznie, później kolejni, a za nimi podąży głupia szara masa, która swoją liczebnością i głupotą zepsuje w końcu urok gry budowany przez dekady.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...