Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Usunięcie MPCmobile

Gość Blame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Przykro mi to stwierdzić, ale grupa jaką jest MPCmobile jest nieaktywna przez jakiś dłuższy okres czasu. W związku z tym wnoszę o jej usunięcie.

Opublikowano

­A kim ty jesteś żeby podejmować takie decyzje?

Nie

On nie podjął decyzji, a jednie zasugerował to.

Jeśli grupa rzeczywiście nie realizuje żadnych projektów i stoi w miejscu może warto pomyśleć o rozruszaniu jej? Jeśli to się nie uda to jestem za usunięciem.

­

Opublikowano

Nie

Chyba ktos tu nie rozróżnia znaczenia słów 'podejmowanie decyzji' od 'sugestii'.

Co do tematu - moze zanim się ją usunie to warto ją 'obudzić' do działania tak jak było to w przypadku codersów? Jeśli jednak to nie wyjdzie to wtedy jestem za usunieciem.

­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Ale z tego co pamiętam oni nie są od tworzenia aplikacji tylko od ich testowania. Nie wieie co jest w grupie to nie sugerujcie co z nią robić.

Opublikowano

Nie

Spokojniej bo ci coś pęknie xD

Ta grupa jeszcze istnieje/ xD

Opublikowano

Ale z tego co pamiętam oni nie są od tworzenia aplikacji tylko od ich testowania. Nie wieie co jest w grupie to nie sugerujcie co z nią robić.

Jeśli chcesz zaimplikować, że jednak coś tam się dzieje XDDDD

Jestem na tak

­

Opublikowano

Zapewne, może, chyba, prawdopodobnie...

Niech ktoś odpowiedzialny za tą grupę się wypowie.

Jeśli grupa nic nie robi to ja oczywiście jestem za jej usunięciem.

giphy.gif

Opublikowano

Myślę że lepszym pomysłem na początek była by próba wskrzeszenia jej nim by ją usunąć. Na pewno jeszcze nie jest za późno, a o usunięciu można pomyśleć później jak nikt nie da rady nic zrobić.

Opublikowano

Jeśli grupa jest nieaktywna i nie robi żadnych projektów od dłuższego czasu to jestem za usunięciem. 

Jestem za tym samym

Opublikowano

Za moich czasów był pomysł zawieszenia jej. Wtedy nic nie robiła, nie wiem, jak jest teraz, ale jeżeli jest tak samo, to po prostu proponuję zawiesić. Jeżeli pojawi się pomysł wskrzeszenia, chęć i zaangażowanie pewnych osób, to zawsze można to zrobić. ;)

zSCFQrN.png

Opublikowano
[...]
Niech ktoś odpowiedzialny za tą grupę się wypowie.

Po tym jak naiko odeszła, grupa została bez opiekuna(chyba xD)

Co do sugestii - nie wiem czy ta grupa coś robi, ale jeśli się opierdziela to jestem za usunięciem jej

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Gdybyśmy mieli co robić, to zapewne byłoby tam życie, ale każdy wie, że gry/aplikacje nie pojawiają się z dnia na dzień.

Opublikowano

Jestem za pomyśleniem dwa razy nad postem, zanim ktoś napisze "usunięcie grupy". Może zrozumie w końcu, że niewiele od nich zależy, nie lepiej zamiast usuwać grupę skontaktować się z Dualmedia, czy kto to wydaje te gry, czy mają zamiar jeszcze coś wydać, czy to raczej koniec projektów.

Opublikowano

Jestem za pomyśleniem dwa razy nad postem, zanim ktoś napisze "usunięcie grupy". Może zrozumie w końcu, że niewiele od nich zależy, nie lepiej zamiast usuwać grupę skontaktować się z Dualmedia, czy kto to wydaje te gry, czy mają zamiar jeszcze coś wydać, czy to raczej koniec projektów.

Mam takie same zdanie.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...