Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz sieci serwerów/adminów/osób do zarządzania/inne? Zajrzyj!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam ekipy na forum i do gry,

Składka nieobowiązkowa zależy mi na dużej chęci, czasie, ogarze.

Forum stoi na mybb z responsywna skórka, ogarnięte są bansy i psychostatsy.

2 serwery stoją i czekają na palenie reklamy.

Jesli widzisz się jako admin forum, serwera, mod, redaktor albo zwykły user pisz GG 4900128

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Cześć! 

Poszukuję Ekipy Do Założenia Sieci CS 1.6 

Co mogę zaoferować?

* Administracja która zna się na rzeczy 

* Kontakt z Właścicielem praktycznie 24/7

* Forum na silniku MYBB

* Wsparcie finansowe (do dogadania)

Poszukuję Osób na Stanowisko

* Administrator

* Junior Admin

* G Moderator

* Moderator 

* Grafik

Czego oczekuję? Dojrzałości! 

GG: 67322428

Opublikowano

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Hej!

Posiadasz serwer CS 1.6 z aktywnymi graczami, ale nie masz do kogo się przyłączyć?

Zapraszamy do Nas.

- - - - - - - - - - - - - - -

Oferujemy

Strefę na TeamSpeak3

Strefę na Discordzie

Własny dział na forum

Pomoc techniczną

Kontakt

Steam: Desnox (/id/desnoxofficial)

Discord: Desnox#6418

Opublikowano

Dołacze do sieci serwerow jako:

-Wlasciciel

-Administartor

-Wlasciciel serwera

Oferuje:

Doswiadczenie

Wolny czas

Pomoc finansowa ( wykupienie  duzej reklamy za odpowiednia range)

GG:70077011

Opublikowano

Witam poszukuję ludzi na forum

!! 

-Współwłaściciel Sieci ( Wymagana Pomoc Finansowa )

-Administrator ( Wymagana Pomoc Finansowa )

-Junior Administrator 

-Moderator

-Serwery !! 

-Sponsora

-Grafika na już !! 

-UBTeam

-Redaktor ! 

I wiele więcej napisz na pewno jest miejsce dla ciebie ! 

Kontakt :70016847

Opublikowano

Witam oferuję tworzenie serwerów Counter-Strike 1.6 jak i GO ,oraz serwery Minecraft ,Metin2

Paczki CS 1.6:

-OnlyDD2 + Leczenie

-CodMod ( 201 LVL )

-CodMod ( 401 LVL )

-CodMod ( 1001 LVL )

-CodMod ( 45000 LVL )

-FFA+BF2 

-JailBreak ( GANGI/KLANY/SZLUGI )

-GunGame 

Paczki Cs GO

-OnlyDD2

-FFA

-Only Mirage 

-Arenki 

Również tworzenie stron na silnikach takich jak:

-IPS

-MyBB

-Php

-WordPrees

-i wiele więcej 

Serwery MineCraft jak i Metin2 

Do dogadania !

Kontakt

-GG:70016847

ZAPRASZAM!!!

-

Opublikowano

Witam
Mam pytanie... Masz serwery do gier typu CS 1.6 LUB CSGO i wiele innych, jeśli tak to zapraszam na forum które w najbliższych dniach zostanie otwarte! Więcej szczegółów na GG 59533476 
Zapraszamy! 

Opublikowano

Hej!

Posiadasz serwer CS 1.6 z aktywnymi graczami, ale nie masz do kogo się przyłączyć?

Zapraszamy do Nas.

Oferujemy

Strefę na TeamSpeak3

Strefę na Discordzie

Własny dział na forum

Pomoc techniczną

Kontakt

Steam: Desnox (/id/desnoxofficial)

Discord: Desnox#6418

Opublikowano (edytowane)

Witam, poszukuję osób do prowadzenia sieci serwerów oraz technika do strony www która jest do postawienia od podstaw, projekt sieci serwerów dopiero powstaję.

Kontakt: Steam

Edytowane przez iExenPL
Opublikowano

Reaktywacja sieci! 

Niestety o reaktywacji wie mało osób, więc aktywność ludzi zmalała :(, dlatego właśnie ty możesz się nam przydać!

Poszukujemy:

Serwerów CS:GO/1.6 lub inne

Użytkowników

Redaktorów

Grafików 

I wiele wiele więcej

Niestety w tym temacie nie mogę ujawnić dokładnego adresu sieci, więc zapraszam cię na GG 59533476, PW, bądź steam id/kacorekq

Opublikowano

Szukam:

-Serwerów CSGO, CS 1. 6, 

-Grafików

-UBTEAM

-Redaktorów

-Adminów 

-Sponsorów 

-Użytkowników 

Więcej informacji na forum bądź pod nr gg: 39226691

Zapraszamy 

Opublikowano

Witam serdecznie,

Będzie krótko, zwięźle i na temat.

Dojdę do sieci serwerów jako Administrator Forum, Community Manager, Moderator, UnBanTeam.

Oferuję:

Doświadczenie w sprawach związanych z forum, b. dobry kontakt, sumienność, pomoc finansową.

Kontakt: PW na forum.

Opublikowano

Witam. Chce postawić serwer HNS Ganiany, szukam kogoś do pomocy, pluginy mam własne na serwer, poszukuje kogoś kto by naprawdę chciał się zaangażować, serwer ja kupię fajnie by było jak by można złożyć się na  reklamę nie mówię o kosmicznych kwotach (ile masz tyle dasz) albo wcale nie wymagam tego. Albo można przedyskutować o innym modzie mam trochę doświadczenie w prowadzeniu serwerów oraz też forum bym szukam dla serwera 

To nie miejsce na reklamę.

Opublikowano

Szukam:

-Serwerów CSGO, CS 1. 6, 

-Grafików

-UBTEAM

-Redaktorów

-Adminów 

-Sponsorów 

-Użytkowników 

Więcej informacji na forum bądź pod nr gg: 67322428

Zapraszamy 

Opublikowano

TEGO JESZCZE NIE BYŁO!

Z dniem dzisiejszym otwieramy malutką rekrutację na poszczególne serwery CS 1.6! Rekrutacja odbywa się prywatnie także każdy ma szansę! 

Jesteśmy otwarci na wszelkie podania od każdego, zatem proces przyjęcia będzie dłuższy. Poniżej znajdziecie wymogi na rangi - każdy z Was ma szansę zdobyć upragnioną funkcję! 

b_350_20_000000_000000_00ffff_000000.png 

+ Opiekun serwera 

b_350_20_000000_000000_00ffff_000000.png

+ Współwłaściciel 

+ Opiekun 

Coś mod 1001 lvl (wkrótce) 

+ Współwłaściciel 

+ Opiekun

Kontakt do rekrutacji:

GG - 61654312 

Steam - https://steamcommunity.com/id/rumcajsjumper/

Facebook - https://www.facebook.com/RumcajsJumper

Pisz po Polsku bo jest różnica czy robisz komuś "łaskę" czy "laske" :)

Opublikowano

Cześć,

Tak jak w temacie, szukam sieci serwerów gdzie mogę dać coś od siebie. Nie oszukujmy się nie szukam projektu który wystartował wczoraj i jego łączna liczba userów to 2 właścicieli i sąsiad. Wymagam czegoś już w miarę rozkręconego. W tej branży już wcześniej dość sporo siedziałem, niestety przyszły nowe obowiązki, które mnie z niej wykluczyły. Teraz wracam silniejszy z większym zapałem niż wcześniej, na pewno z większą wiedzą i zapleczem technicznym 🙂

Coś o mnie:

od jakiegoś czasu pracuję jako programista, więc praca przy sieci serwerów nie jest to dla mnie rocket science. Moja praca zmusza mnie do siedzenia przed kompem więc dostępność prawie 24/7 dla sieci, w pracy jak to w pracy nieczęsto jest co robić 🙂 Od siebie mogę zaoferować pomoc w konfiguracji serwerów gier(najbardziej cs:go, ale kwestia chwili i żadna gra nie będze jakimś problemem), konfiguracja serwerów głosowych, pomoc przy konfiguracji stron www(sugerowany silnik forum IPS/IPB nie wiem czy IPB dalej funkcjonuje), konfiguracja maszyn wirtualnych etc. Pomoc finansowa po zapoznaniu, nie zamierzam inwestować w czyjś projekt kiedy się nie znamy. Po czasie mogę zaoferować maszyny wirtualne (mam możliwość wzięcia dedyka/ów, vps'a/ów).

Kontakt: 

PW na forum w celu dalszej rozmowy i przeniesienia gdzie indziej. 

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników forum. 
Chodzi mi po głowie pewien projekt, a dokładnie sieć serwerów counter-strike 1.6 / GO, który chciałbym zrealizować. Chodzi o poważną sieć serwerów stawianą z sercem i mocnym zapałem do zrealizowania takiego projektu.
Jeśli chodzi o forum, na sam początek stawiane byłoby na silniku myBB i tak zostałoby do odpowiedniego momentu, w którym przeszlibyśmy na IPS.
Do zrealizowania takiego projektu potrzebuję zespołu. Potrzebuję osób które mają pojęcie o tym co robią, mają w miarę dużo wolnego czasu, mają chęć i zapał do stworzenia czegoś takiego (tylko nie słomiany zapał), chcą uczestniczyć w poważnym projekcie, która będą zapalone do tego tak jak ja. Chcę zespołu który będzie miał pojęcia na temat silnika mybb, tworzenia takiego forum oraz promocji tego wszystkiego.

Postawienie forum to nie wszystko. Na forum potrzebne są serwery.  Poszukuję osób które mają chęc i znają się na tym. Na początek zajęlibyśmy się serwerami cs1.6 oraz CS:GO, ich stawianiem oraz natychmiastową promocją. Przy stawianiu serwerów ich właściciele byliby wspierani finansowo przez całą załogę.

Pamiętajcie zespół który mam nadzieję zbiorę będzie tworzył jedność.
Tworzone będzie wszystko od podstaw i dopinane na ostatni guzik.

-Poszukuję osób które dobrze znają sie na silniku mybb ( chodzi o stronę techniczną całęgo forum)
-Poszukuję osób do administracji w celu: kierowania całym projektem, promocją
-Poszukuję osób które zajmą się stawianiem serwerów cs1.6 oraz cs:go
-Poszukuję osób znających się na grafice (loga, bannery, przeróbki stylu oraz inne zlecenia potrzebne na forum)
Wszystkie wyżej wymienione punkty łączą się w całość, w jedną drużynę.

Oczekiwania od całego teamu:
- Wiek powyżej 18+, chyba że naprawdę ktoś zna się na rzeczy
- Sporo wolnego czasu
- Zapał do tego co się robi
- Sumienność 
- Wysoka kultura osobista
- Wiele pomysłów na rozwój projektu
- Wkład pieniężny w projekt.

Wszyscy tworzymy drużynę ! Jeśli zainteresowało Cię to o czym piszę, zapraszam do kontaktu.
GG: 70341280

Opublikowano

jestem w stanie zaoferować państwu VPS / HOSTING / POMOC W ZABEZPIECZENIACH / POMOC PRZY MYSQL / POMOC PRZY PISANIU PLUGINÓW DO AMXX

dc: mrucznik#9813 (częściej jestem na discordzie)

gg:59922916

oraz forum

szybki kontakt 😄

Opublikowano

Cześć,

Tak jak w temacie, szukam sieci serwerów gdzie mogę dać coś od siebie. Nie oszukujmy się nie szukam projektu który wystartował wczoraj i jego łączna liczba userów to 2 właścicieli i sąsiad. Wymagam czegoś już w miarę rozkręconego. W tej branży już wcześniej dość sporo siedziałem, niestety przyszły nowe obowiązki, które mnie z niej wykluczyły. Teraz wracam silniejszy z większym zapałem niż wcześniej, na pewno z większą wiedzą i zapleczem technicznym 🙂

Coś o mnie:

od jakiegoś czasu pracuję jako programista, więc praca przy sieci serwerów nie jest to dla mnie rocket science. Moja praca zmusza mnie do siedzenia przed kompem więc dostępność prawie 24/7 dla sieci, w pracy jak to w pracy nieczęsto jest co robić 🙂 Od siebie mogę zaoferować pomoc w konfiguracji serwerów gier(najbardziej cs:go, ale kwestia chwili i żadna gra nie będze jakimś problemem), konfiguracja serwerów głosowych, pomoc przy konfiguracji stron www(sugerowany silnik forum IPS/IPB nie wiem czy IPB dalej funkcjonuje), konfiguracja maszyn wirtualnych etc. Pomoc finansowa po zapoznaniu, nie zamierzam inwestować w czyjś projekt kiedy się nie znamy. Po czasie mogę zaoferować maszyny wirtualne (mam możliwość wzięcia dedyka/ów, vps'a/ów).

Kontakt: 

PW na forum w celu dalszej rozmowy i przeniesienia gdzie indziej.

• 2 tygodnie później...