Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz sieci serwerów/adminów/osób do zarządzania/inne? Zajrzyj!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Szukamy:

-Adminów na serwery: FFA (32 sloty), Bf2/4Fun(24 sloty), only dd2 (24 sloty), TP (16 slotów),

-Moderatorów na forum,

-Graczy

Posiadamy:

-stronę w pełni funkcjonującą z domeną .pl na silniku IP.Board, amxbans, psychostats,

-własnego tsa, konkretnie rozwiniętego (do 500 online dochodzi wieczorami),

-4 serwery postawione na vps (jest możliwość zmiany ilości slotów w każdym momencie, brak @xxx.pl w nazwie serwera).

Kontakt: 

GG: 25499779 / PW tutaj

Edytowane przez mateo7788
  • Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
   zC5kq3o.png

Na imię mi Igor, mam aktualnie 15 lat. Interesuję się piłką nożną ( jest to moja główna pasja, którą staram się rozwijać w każdy możliwy sposób ). Moim pobocznym hobby jest moderacja witryn, tworzenie stron WWW, informatyka, biotechnologia, aplikacje, kodowanie, programowanie, sztuczna inteligencja i wszystko co jest z tym związane. Jedni mogą zapytać, 15 lat, a łeb jak sklep, nie prawda, oceny z matematyki mam bardzo słabe, m.in dwójki, trójki, nie powala mnie to, ponieważ po prostu - matematyki nie rozumiem, ale mam nadzieję, że kiedyś uda mi się odpowiednio opanować Fizykę, Matematykę i kilka innych przedmiotów z tym powiązanych.

QUsQGVs.png

-Stuprocentowy wkład w forum,

-Zaangażowanie w projekt,

-Nie rozmyślenie się po miesiącu/ dwóch tygodniach,

-Wgranie potrzebnego silnika ( Pracuje tylko i wyłącznie na IPB, MyBB, WordPress, Joomla ),

-Wgranie potrzebnych rozszerzeń, pluginów, hooków,

-Edycja stylu przynajmniej w najmniejszym stopniu ( Odrazu uprzedzam, że nie jestem robotem i nie pracuję 24/7, także dobrze byłoby gdyby osoba prowadząca forum znała się na tym ),

Y0hSzbc.png

-Bardzo poważnego podejścia do strony, bloga, ( ogólnie projektu ),

-Troszkę dojrzałości nie zaszkodzi,

-Dobrego kontaktu,

Cruw2C6.png

GG: 51727389

PW Forum

sds.jpg

Opublikowano

Szukamy:

-Adminów na serwery: FFA (32 sloty), Bf2/4Fun(24 sloty), only dd2 (24 sloty), TP (16 slotów),

-Moderatorów na forum,

-Graczy

Posiadamy:

-stronę w pełni funkcjonującą z domeną .pl na silniku IP.Board, amxbans, psychostats,

-4 serwery postawione na vps (jest możliwość zmiany ilości slotów w każdym momencie, brak @xxx.pl w nazwie serwera).

Kontakt: 

Opublikowano

Zasponsoruje serwer serwerwoni z domena .pl wiecej info na pw!! dane do ftp i hostingu podaję :)

Serwer bd sieci,wszystkie sprawy techniczne należą do sieci ja w nic sie nie mieszam mod do wyboru taki jaki sieć potrzebuje

!! 

KONTAKT 

GG 8864155

MPC PW 

Opublikowano

Witam,

Coś o mnie.

Z tej strony 17 latek, jak prawie każdy w obecnych czasach zainteresowany "Informatyką", kształcący się w tym kierunku. W obecnej chwili poszukuje zajęcia na dłuższą chwilę, nie szukam czegoś na tydzień czy dwa, chciałbym zostać współwłaścicielem dobrze prosperującej sieci bądź administratorem, nie wymagam wszystkiego od razu, wiadomo zaufanie.

Oferuje :

Obszerną wiedzę w zakresie prowadzenia serwerów z kolekcji Counter Strike, zarządzania serwerami głosowymi - Ts3. Obsługuje wszystkie silniki for, lecz preferuje IPB, żadne nulledy/retaile, tylko oryginalne wersje. Obsługuje wszelakiej maści sklepiki, odmiany amxbans, mybans, sourcebans itp. Oferuje także dość sporo czasu poświęcanego dla sieci. Jest to od dwóch do nawet dwunastu-trzynastu godzin dziennie, po kilku tygodniach podaje telefon kontaktowy, w razie awarii/nagłej sytuacji zjawiam się z pomocą. Kolejnymi moimi atutami są: obiektywizm, cierpliwość, umiejętność poprawnego składania zdań czy ortografii. W razie potrzeby pomagam projektowi finansowo tak aby mógł się dalej rozwijać.

Oczekuję:

~płatnego IPB, Przema bądź VB

~ ruchu na danej sieci, nie jeden serwer wiecznie pusty

~ogarniętej ekipy, wyrosłem z przekomarzań z dwunastolatkami.

~ambitnych planów i zaangażowania właściciela

~jakichkolwiek środków na dalsze funkcjonowanie, bez budżetu nic się nie osiągnie.

Zainteresowanych zapraszam na GG : 7857723.

Pozdrawiam 

Opublikowano

Zasponsoruje serwer serwerwoni z domena .pl wiecej info na pw!! dane do ftp i hostingu podaję  :)

Serwer bd sieci,wszystkie sprawy techniczne należą do sieci ja w nic sie nie mieszam mod do wyboru taki jaki sieć potrzebuje

!! 

KONTAKT 

GG 8864155

MPC PW 

Opublikowano (edytowane)

Poszukuje rozkręconych serwerów do sieci counter-strike 1.6 oraz cs:go.

Oferuje:

- Podpięcie pod sklepik sms

- Podpięcie amxbans

- Własny dział na forum

- Rangi na forum dla właścicieli serwera, opiekunów oraz adminów

- domenę .eu

- unikalny styl na forum

Oczekuje:

- rozkręconego serwera

- przynajmniej 15 slotów

- doświadczenia

Poszukuje osób na stanowiska takie jak: Moderator, Grafik, Redaktor, UnBan Support.

Kontakt do właściciela

GG: 49310651

Prywatna wiadomość mpcforum

Jesteśmy otwarci na wszelkie współprace. Po więcej zapraszam na gg. :)

Edytowane przez ninja12412
Opublikowano

Zasponsoruje serwer serwerwoni z domena .pl wiecej info na pw!! dane do ftp i hostingu podaję   :)

!! 

KONTAKT 

GG 8864155

MPC PW 

Opublikowano

Szukamy:

-Adminów na serwery: FFA (32 sloty), Bf2/4Fun(24 sloty), only dd2 (24 sloty), TP (16 slotów), AIM/AWP (10 slotów), COD (w trakcie tworzenia),

-Moderatorów na forum,

-Graczy

Posiadamy:

-stronę w pełni funkcjonującą z domeną .pl na silniku IP.Board, amxbans, HLSTATSX,

-serwery postawione na vps (jest możliwość zmiany ilości slotów w każdym momencie, brak @xxx.pl w nazwie serwera, możliwość stworzenia nowego serwera od zaraz).

Kontakt: 

Opublikowano

Witam 

poszukuje:

Adminów na Rozkrecony Serwer Only DD2 oraz FFA ( ip w mojej sygnaturze)

Oferujemy:

32 slotów oraz 21 slotów ( serwer FFA) 

Stala Reklama Serwera

+ rozwinięte serwery

+ Miła atmosfera co za tym idzie kultura na wysokim poziomie 

Wymagamy:

+ Musisz znać się na tym co robisz

+ Gadu Gadu

Składka dla graczy NON STEAM!: 4.92 SMS / 3 zl Przelew na 31 dni

STEAM = DARMOWY ADMIN!

Kontakt PW | Gadu Gadu: 50025072

Opublikowano

Krótkie informację o mojej osobie:

Na imię mam Adrian. Mam 21 lat. Mieszkam w Kaliszu, wielkopolska. Interesuję się piłką nożną oraz informatyką. W counter-strike 1.6 grałem od 2007 roku. Po wyjściu CS:GO jak większość graczy przeszedłem na tę grę. Lecz nie na długo. Po małej przerwie od gry postanowiłem wrócić i ponownie pobawić się w strzelaninkę :) 

Co oferuję:

Mam spore doświadczenie jeśli chodzi o sprawy związane z sieciami serwerów. Gdy zacząłem grać w csa ominęły mnie że tak bowiem nonsteamowiskie gierki. Ponieważ wciągnęli mnie do gry znajomi którzy już prędzej w to grali. Od 2008 do około 2011 byłem adminem serwerów diablomod, only dd2, teamplay. Ale głównie zajmowałem się łapaniem cziterow, oglądaniem demek. Od wyjścia nowej blacklisted.pl zacząłem bardziej myśleć o profesjonalnym ocenianiu dem, i od 2012 roku byłem sędzią a potem sędzią głównym nowego wtedy projektu anticheat.pl Aktualnie jednak jestem na tym prawdziwym portalu łapiącym cziterów czyli blacklisted.pl gdzie jestem sędzią głównym. No także można te 5 latek 'profesjonalnego' oceniania dem wpisać do cv ;p Sieci na ktorych mialem rangi to m.in. cs-hax, najarana-anka, cs-puchatek. Tyle zapamiętałem, chodź było ich trochę więcej. Przez ten czas prowadziłem też ligi forumowe cs 1.6. Przez co w stopniu średnio zaawansowanym opanowałem silniku mybb, ipb, wp. Byłem też właścicielem serwera teamplay. Więc ogarniam ftp.

Co oczekuję:

Zainteresowany jestem podjęciem posady UbTeam. Ewentualnie admin serwera cs 1.6 W razie czego zawsze jestem chętny pomóc w innych sprawach. Na przykład rzeczy związane z webmasterką. Czy konfiguracje serwerów/lekkie modyfikacje. 

Kontakt: 

GG: 3551011

STEAM: http://steamcommunity.com/id/pity1772/

Blacklisted: http://forum.blacklisted.pl/index.php/user/2195-pitbull/

Opublikowano (edytowane)

Szukamy:

-Adminów na serwery: FFA (32 sloty), Bf2/4Fun(24 sloty), only css_dd2+skiny (24 sloty), TP (16 slotów), AIM/AWP (10 slotów), DD2 (w trakcie tworzenia),

-Moderatorów na forum,

-Graczy

Posiadamy:

-stronę w pełni funkcjonującą z domeną .pl na silniku IP.Board, amxbans, HLSTATSX,

-serwery postawione na vps (jest możliwość zmiany ilości slotów w każdym momencie, brak @xxx.pl w nazwie serwera, możliwość stworzenia nowego serwera od zaraz).

Kontakt: 

Edytowane przez mateo7788
Opublikowano
   zC5kq3o.png

Na imię mi Igor, mam aktualnie 15 lat. Interesuję się piłką nożną ( jest to moja główna pasja, którą staram się rozwijać w każdy możliwy sposób ). Moim pobocznym hobby jest moderacja witryn, tworzenie stron WWW, informatyka, biotechnologia, aplikacje, kodowanie, programowanie, sztuczna inteligencja i wszystko co jest z tym związane. Jedni mogą zapytać, 15 lat, a łeb jak sklep, nie prawda, oceny z matematyki mam bardzo słabe, m.in dwójki, trójki, nie powala mnie to, ponieważ po prostu - matematyki nie rozumiem, ale mam nadzieję, że kiedyś uda mi się odpowiednio opanować Fizykę, Matematykę i kilka innych przedmiotów z tym powiązanych.

QUsQGVs.png

-Stuprocentowy wkład w forum,

-Zaangażowanie w projekt,

-Nie rozmyślenie się po miesiącu/ dwóch tygodniach,

-Wgranie potrzebnego silnika ( Pracuje tylko i wyłącznie na IPB, MyBB, WordPress, Joomla ),

-Wgranie potrzebnych rozszerzeń, pluginów, hooków,

-Edycja stylu przynajmniej w najmniejszym stopniu ( Odrazu uprzedzam, że nie jestem robotem i nie pracuję 24/7, także dobrze byłoby gdyby osoba prowadząca forum znała się na tym ),

Y0hSzbc.png

-Bardzo poważnego podejścia do strony, bloga, ( ogólnie projektu ),

-Troszkę dojrzałości nie zaszkodzi,

-Dobrego kontaktu,

Cruw2C6.png

GG: 51727389

PW Forum

sds.jpg

Opublikowano

Zasponsoruje serwer serwerwoni z domena .pl wiecej info na pw!! dane do ftp i hostingu podaję    :)

!! 

KONTAKT 

GG 8864155

MPC PW 

Opublikowano
wanted.png

*Grafik

*Technik Forum

*Technik Amxbans

oforum.png

*Domena: .pl

*Transfer miesięczny: bez ograniczeń

Przestrzeń dyskowa: 5GB

oserwerze.png

*Hosting Zabijaka.pl

*Lokalizacja PL

*Publiczny

*Brak Errorów

*Skiny

*Darmowy admin

*Darmowy V.I.P

oferuje.png

*Ranga na Forum

*V.I.P na każdym serwerze

*Admin (jeżeli będą predyspozycje do tego)

*Serwer 11 slotowy do dowolnego wykorzystania

kontakt.png

GG: 8071941 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Pomogę w postawieniu forum na mybb. Mam do zaoferowania forum z domeną .pl i forum na silniku mybb tylko szukam ekipy z serwerem i chęcią stworzenia jakiejś sieci oraz z środkami na reklamę. GG: 48749285

Opublikowano

Zostanę Adminem serwera lub Opiekunem 

Oferuje

- Dojrzałość

- Umiejętności potrzebne do objęcia tych funkcji

- Stały kontakt w tym TS3 / Steam / GG

- Bardzo dużo wolnego czasu

- Umiejętności pracy w grupie

Wymagam

- Stałego kontaktu

- Minimum 18 lat

- Umiejętności na odpowiednim poziomie

- Rozkręconego serwera lub wymaganych środków  

KONTAKT

GG 37681057

Steam http://steamcommunity.com/id/eSej86

NIE ODPISUJE NA PW MPC

Opublikowano

Szukamy:

-Adminów na serwery: FFA (32 sloty), Bf2/4Fun(24 sloty), only css_dd2+skiny (24 sloty), TP (16 slotów), AIM/AWP (10 slotów), DD2 (w trakcie tworzenia),

-Moderatorów na forum,

-Graczy

Posiadamy:

Kontakt: 

Opublikowano
Witam,

Poszukuję adminów posiadających steama na serwer Team Play:

Serwer jest rozkręcony przez co popołudniami potrzebne jest czuje oko wielkiego brata.

• Stabilny hosting 24/7
  • 16 slotów,
  • FD,
  • HLTV,
  • HLStatsX,
  • AMXBans
  • Forum SMF

Oczekuję:

• osoba musi być ogarnięta 17+ ,
  • znać podstawy amxx,
  • umieć czytać ze zrozumieniem,
  • wykazywać kulturę osobistą,
  • posiadać konto steam razem z CS 1.6.

Proszę o kontakt TYLKO JEŚLI JESTEŚ ZAINTERESOWANY ADMINISTROWANIEM SERWERA (NIE JESTEM ZAINTERESOWANY SIECIAMI!).

GG: 4900128

Z poważaniem,

Pankrok

Frag or Die!

Opublikowano (edytowane)

Poszukuje sponsora lub hostera, który zasponsoruje serwer i reklamę.

Oferuje:

- szybki kontakt

- doświadczenie

- unikalny tryb na serwerze

- duże zyski

- rozreklamowane forum (7 rozkręconych serwerów)

- automatyczny sklepik sms

- rangi na forum / wymiany banerami ( tylko dla hostingów ) 

- sprawny amxbans

Oczekuje:

- szybkiego kontaktu

- doświadczenia

- nie zrezygnowania po miesiącu

- pełnego dostępu do serwera

Kontakt:

Prywatna wiadomość forum

Numer GG: 49310651

Jesteśmy otwarci na wszelkie współprace, więcej na pw/gg!

Edytowane przez ninja12412
Opublikowano

Szukamy:

-Moderatorów na forum,

-Graczy

Posiadamy:

Kontakt: 

Opublikowano
Witam,

Coś o mnie.

Z tej strony 17 latek, jak prawie każdy w obecnych czasach zainteresowany "Informatyką", kształcący się w tym kierunku. W obecnej chwili poszukuje zajęcia na dłuższą chwilę, nie szukam czegoś na tydzień czy dwa, chciałbym zostać współwłaścicielem dobrze prosperującej sieci bądź administratorem, nie wymagam wszystkiego od razu, wiadomo zaufanie.

Oferuje :

Obszerną wiedzę w zakresie prowadzenia serwerów z kolekcji Counter Strike, zarządzania serwerami głosowymi - Ts3. Obsługuje wszystkie silniki for, lecz preferuje IPB, żadne nulledy/retaile, tylko oryginalne wersje. Obsługuje wszelakiej maści sklepiki, odmiany amxbans, mybans, sourcebans itp. Oferuje także dość sporo czasu poświęcanego dla sieci. Jest to od dwóch do nawet dwunastu-trzynastu godzin dziennie, po kilku tygodniach podaje telefon kontaktowy, w razie awarii/nagłej sytuacji zjawiam się z pomocą. Kolejnymi moimi atutami są: obiektywizm, cierpliwość, umiejętność poprawnego składania zdań czy ortografii. W razie potrzeby pomagam projektowi finansowo tak aby mógł się dalej rozwijać.

Oczekuję:

~płatnego IPB, Przema bądź VB

~ ruchu na danej sieci, nie jeden serwer wiecznie pusty

~ogarniętej ekipy, wyrosłem z przekomarzań z dwunastolatkami.

~ambitnych planów i zaangażowania właściciela

~jakichkolwiek środków na dalsze funkcjonowanie, bez budżetu nic się nie osiągnie.

Zainteresowanych zapraszam na GG : 7857723.

Pozdrawiam 

Opublikowano (edytowane)

Witam szukam adminów na rozkręcony serwer cs 1.6 Only DD2. Pierwszych 5 adminów jest za darmo. Zostały 4 wolne miejsca. GT serwera w sygnaturce.

Kontakt GG:36782666,

Edytowane przez bioly05

b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png

Opublikowano

Szukam sponsora, który opłaci reklamę na serwer cs 1.6.

Oferuję:

- forum z domeną .eu

- unikat paczke easysurf

- amxbans, sklep automatyczny

- doświadczenie

oczekuje:

- wyłożenia przynajmniej 100 złotych na reklamę

- nie zrezygnowania po miesiącu

Opublikowano

Witam 

poszukuje:

Adminów na Rozkrecony Serwer PaintBall ( ip w mojej sygnaturze)

Oferujemy:

18 slotowy serwer
Stala Reklama Serwera
+ rozkręcony serwer
+ Miła atmosfera co za tym idzie kultura na wysokim poziomie 

Wymagamy:

+ Musisz znać się na tym co robisz
+ Gadu Gadu
Składka dla graczy 11,07 zł SMS 5 przelew 5 PayPal

Kontakt PW | Gadu Gadu: 51387875