Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze pomysły odnośnie gry - dyskusja

ColdHeart

Rekomendowane odpowiedzi

Odkrywca
Opublikowano

2. Serio?:) Ramslo raid= coiny na affinity. Cala eternia po tym latala, a resety raidow schodziły jak cieple bułeczki:) Możliwe że gdzie indziej nie robili bo po prostu to nie bylo oplacalne. Dlatego powinno sie o tym pomyslec tworzac serwer aby ludzie mieli co robic nawet po wbiciu max lvl.
3. Może na plu to bylo fajne nie wiem nie robilem tych questow, ale na privach to sa zwykle smieci (jeżeli mówimy o eq), bo jestes ubrany w caly set +15 i wepa (+max/ zaleznie od serwera). Wystarczy ze masz bylejaki set +15 na twoj lvl i moby ci nic nie robia, a jak robia to masz hpsteal. Dlatego to powinno byc zmienione jesli chodzi o exp, aby oplacalne bylo miec set typowo pod exp..

4. Tak jak wyzej, na kazdym privie jestes w stanie osiagnac inaczej 100% casta wiec ludzie sie z tym nie bawili na 11 lvl gdzie od 175 juz nowy set z castem jest.

5. Nie zalozysz, ale z setem na 30lvl+10 co dostajesz na 30 lvl za bycie uczniem+ koks, buffy i potki. idziesz do tomb,97 lvl spokojnie se nabijesz xD i dopiero zmienisz eq.

6.Na privach sa bezuzyteczne

Punkty 4, 5, i 6 sa przykladami z pla. a my rozmawiamy o privie i nad jego zmianami ;D

Opublikowano

@V.I

2.Nie no żartowałem, tylko nie bierz tego na poważnie. Nadal siedzę na Plu ;)

Bierzesz pod uwagę tylko jeden serwer i na jego podstawie sumujesz, większość. Opłacało się aff, więc latali, a co po aff? 

3. Na wielu serwerach wykonuje się bardzo często Q po wbiciu capa po to, aby dostać najlepszy set dlatego nie jest to jakiś syf. Poza tym bardzo często również na startowych poziomach,

4.Nie do końca, odwołam się do Fantasy gdzie bardzo dużo ludzi, nie powiem że zrobiło sobie te spodnie lecz próbowało bo 100% cd było trochę ciężej osiągnąć niż na innych serwerach. Chociaż na większości od razu dostajemy 100% cd, ale podałem tlyko przykład, aby udowodnić Ci że ktoś się jednak z tym bawił,

5.Jak już mówiłem, bardzo często wystarcza początkowy set i bez problemu bijemy w nim do maxa,

6. Nie zgadzam się:

a.)Crafting kamykowy - Jest, był i będzie w dodatku na każdym serwie, co do eq nie do końca taki jak napisałem, ale grałem na serwie gdzie ostatni secik zdobywało się właśnie poprzez craft,

b.)Ty również podałeś przykład z staruszka, a ja dokładnie w tym samym stylu Ci odpowiedziałem,

c.)Selto jak najbardziej tak lecz pozostałe pety  na 90% serwerów (żeby nie powiedzieć że na wszystkich), legwany, misie, pantery, słoniki są nie zastąpione w PVP. Nie wiem czy grałeś na AIO, ale kto grał ten dokładnie wie jak wyglądało PVP z pet bufami oraz bez nich.

Ps: @Issante kucki są lecz tylko do 17 lvl :(

2872940.png

23udl52.jpg

Opublikowano

Ale się porobiło z tymi serwerami LC :P

Sypać pomysłami, bo chwilowo to tak słabo coś idzie ^^
A tu taka ciekawostka, wiecie że mając solo grupę dostajecie dokładnie 10% więcej doświadczenia? :D

@Issante myślę że takie kucyki były by bezużyteczne. (Po co kolejny koń w grze?)
@Diego1312 na ep1 jakoś sobie nie przypominam "craftingu kamykowego" :P

A co do petów, osobiście sam nie jestem zwolennikiem P2, wole jakieś mounty,  bo czym jest przydupas jak nie można go ujarzmić. ^^

A co do przeznaczenia tematu :P To raczej by można się skupić na serwerach prywatnych :)

Opublikowano

Jak dla mnie crafting powinien wrócić do łask. Ale nie craftować setów czy wepów, tylko jakieś potki ciekawe, coverki (które tylko z crafta mogłby by być).

Poza tym masa świątyń, rajdów. Coś nowego aby było gdzie latać.

Coś ten dział LC tak nisko spadł na forum xD

k1hvCVp.gif

Odkrywca
Opublikowano

Jak dla mnie crafting powinien wrócić do łask. Ale nie craftować setów czy wepów, tylko jakieś potki ciekawe, coverki (które tylko z crafta mogłby by być).

z*******y pomysl:D i do tego craft powinien miec level. Chodzi mi o to ze im bardziej wyuczony crafting tym lepsze rzeczy mozna robic:D I czym bardziej skomplikowany craft tym mniejszy % na jego powodzenie (chodzi tu o jakies epickie covery czy potki) fajnie by to gospodarke napedzało, materialy mozna sprzedawac i do tego te scraftowane rzeczy^^ Ludzie by farmili itp. kazdy by mial z tego korzysci^^

Opublikowano

Poza tym masa świątyń, rajdów. Coś nowego aby było gdzie latać.

Coś ten dział LC tak nisko spadł na forum xD

Ale do kogo te wszystkie sugestie i aluzje Na każdym serwerze jest forum na którym można coś takiego zaproponować Jestem pewny na 70% że by coś takiego dodali jakby pod tym podpisało się z 30 osób + . Aktualnie najbardziej rozbudowany crafting jest chyba na GenericName02, i coś zamierzają jeszcze z nim zrobić i dodać tak GM trąbi ciągle 

Co do serwera 777 i Destiny każdy mówi że to były najlepsze serwery , zgodzę się z nimi ale nie zapominajcie dodać iż to jedne z pierwszych prywatnych serwerów na dużą skale. Obecnie tych serwerów jest tyle że każdy się nudzi po wbiciu max lvl ( bo po co siedziec na tym skoro można na innym od zera xD) kiedyś nie było takiego wyboru Global lub 777 logiczne :D 

Zresztą już nikomu nie żależy na grze w party i wbijaniu lvl przez kilka miesiecy Dla wszystkich liczy się tylko PVP i DCS/MCS nic więcej Więc tu bardziej do siebie niech każdy ma pretensje czemu każdy serwer jest nastawiony na szybki exp i PVP 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Ale do kogo te wszystkie sugestie i aluzje Na każdym serwerze jest forum na którym można coś takiego zaproponować Jestem pewny na 70% że by coś takiego dodali jakby pod tym podpisało się z 30 osób + . Aktualnie najbardziej rozbudowany crafting jest chyba na GenericName02, i coś zamierzają jeszcze z nim zrobić i dodać tak GM trąbi ciągle 

Co do serwera 777 i Destiny każdy mówi że to były najlepsze serwery , zgodzę się z nimi ale nie zapominajcie dodać iż to jedne z pierwszych prywatnych serwerów na dużą skale. Obecnie tych serwerów jest tyle że każdy się nudzi po wbiciu max lvl ( bo po co siedziec na tym skoro można na innym od zera xD) kiedyś nie było takiego wyboru Global lub 777 logiczne :D 

Zresztą już nikomu nie żależy na grze w party i wbijaniu lvl przez kilka miesiecy Dla wszystkich liczy się tylko PVP i DCS/MCS nic więcej Więc tu bardziej do siebie niech każdy ma pretensje czemu każdy serwer jest nastawiony na szybki exp i PVP

Wybacz lecz ten temat jest poświęcony dzieleniu się swoimi pomysłami, nawet tymi nierealnymi z punktu widzenia doświadczonego gracza. Nie każdy z nich potrafi zrobić arcydzieło z serwera, Wizatek sam w sobie też nie jest aż takim cudakiem, są lepsi od niego uwierz. On sam uczył się wszystkiego od staffu Eternii. I chyba nie do końca rozumiesz przesłanie tematu. Radze Ci przeczytać pierwszy post tego tematu a później zacząć się udzielać. Twój komentarz akurat nie wniósł nic pożytecznego do tego tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...