Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl - Sprzedaż Projektu

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Invoria ma strasznie RAM-żerne i niedopracowane (piękne, ale nieskończone) forum, lagi na serwie. Ludzie się skarżą, że wbić nie mogą. Jak Ktoś zaproponował Vesteris, obczaję. Jak ktoś ma jakiś Easy to może mi podać.

o k***a, współczuje tobie jesli masz taki internet, invoria nie ma zadnego laga mistrzu XDD

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Invoria ma strasznie RAM-żerne i niedopracowane (piękne, ale nieskończone) forum, lagi na serwie. Ludzie się skarżą, że wbić nie mogą. Jak Ktoś zaproponował Vesteris, obczaję. Jak ktoś ma jakiś Easy to może mi podać.

ściągnęłam jakąś godzine temu, póki co lagów nie ma ;>

Opublikowano

o k***a, współczuje tobie jesli masz taki internet, invoria nie ma zadnego laga mistrzu XDD

Ostatnio na Invo byłem tydzień temu. Nie wierzę, żę naprawili. Aż sprawdzę.

No faktycznie, odwołuję. Naprawili.

Opublikowano

ściągnęłam jakąś godzine temu, póki co lagów nie ma ;>

Invo jest dobrym serwerem, ale invorii było już za dużo. ciągłe reworki i inne gówna.. Vesteris tez rework :c Nie ma gdzie grać na razie.

VsxuB58.png

Opublikowano

Invo jest dobrym serwerem, ale invorii było już za dużo. ciągłe reworki i inne gówna.. Vesteris tez rework :c Nie ma gdzie grać na razie.

Zagraj na Terio.. a no tak. xD

Opublikowano

Szkoda serwera ale może jakaś godna osoba się znajdzie by go poprowadzić może nawet trochę ulepszyć choć i tak był bardzo dobry

Opublikowano

W sumie tego reworkiem nazwać nie mozna a restartem.

Polecam pliki, na pewno fajnie zrobione tylko ostrzegam ze odnaleźć sie w czyichś plikach jest bardzo ciezko. :P

Opublikowano

to jest kurrrrwa śmieszne. Pieniądze oddawać kutasy jeeebane !!!!!!!!!!! hajsu sie napierdolili i w dupe takie coś powinno być zgłoszone. Skurwysyny

to jest kurrrrwa śmieszne. Pieniądze oddawać kutasy jeeebane !!!!!!!!!!! hajsu sie napierdolili i w dupe takie coś powinno być zgłoszone. Skurwysyny

Opublikowano

Odwalałem taką maniane na tym serwerze, robiłem tyle rzeczy, TYLE PLANÓW, TYLE CZASU, CZAS TO PIENIĄDZ, PRĄD, WSZYSTKO. Ale administracja widocznie ssie, jak cały "fajny, przez chwilę" serwer. gg wp, dzieki za gre, nara.

#Cebula everywhere.

800-200.png

Opublikowano

Pliki spoko grałem 2 miechy i grało się z*********e, żałuje bo niestety straciłem w chuy czasu, no ale niestety trzeba myśleć racjonalnie po prostu lourt ma pecha, bo specjalnie serwera raczej nie wyłączył bo grało w chuy ludzi a hajs się zgadzał. No i tyle. 

RIP TERIOS [*] 

xD 

Opublikowano

"Witajcie,

przemyśleliśmy kilka spraw po naszej informacji udostępnionej na stronie głównej i zdecydowaliśmy się jednak przywrócić serwer do działania, jednak z "cofką" ze względu na awarię do dnia 5.08.2015r. godziny ~12:00. Wszystkie wydane Smocze Monety między 5.08.2015r. - 10.08.2015r. w ciągu 24 godzin zostaną zwrócone automatycznie, natomiast ekwipunek, postacie oraz inne są nie do odzyskania, więc prosimy o nie składanie w tej sprawie nowych zgłoszeń na supporcie. Wasze konta i ich dane nie uległy cofnięciu.

Możemy także zdecydować się na całkowity rework serwera z resetem postaci, lecz zwrotem Smoczych Monet od początku serwera. Odbyłoby się to w ciągu 2 tygodni.

Czekam na Wasze zdanie odnośnie powyższej sprawy, serwer będzie online mniej więcej o godzinie 2:30 - 3:00.

Pozdrawiam, Administracja."

info z forum.

Opublikowano

"Witajcie,

przemyśleliśmy kilka spraw po naszej informacji udostępnionej na stronie głównej i zdecydowaliśmy się jednak przywrócić serwer do działania, jednak z "cofką" ze względu na awarię do dnia 5.08.2015r. godziny ~12:00. Wszystkie wydane Smocze Monety między 5.08.2015r. - 10.08.2015r. w ciągu 24 godzin zostaną zwrócone automatycznie, natomiast ekwipunek, postacie oraz inne są nie do odzyskania, więc prosimy o nie składanie w tej sprawie nowych zgłoszeń na supporcie. Wasze konta i ich dane nie uległy cofnięciu.

Możemy także zdecydować się na całkowity rework serwera z resetem postaci, lecz zwrotem Smoczych Monet od początku serwera. Odbyłoby się to w ciągu 2 tygodni.

Czekam na Wasze zdanie odnośnie powyższej sprawy, serwer będzie online mniej więcej o godzinie 2:30 - 3:00.

Pozdrawiam, Administracja."

info z forum.

W c***a lecisz ja wole reset całego serwera i neich wszyscy od zera zaczynają bo podczas tych 5 dni wbiłem od 115 do 195

TO PRAWDA  http://forum.terios.pl/index.php?/topic/10535-11082015-zmiana-decyzji-ws-dzia%C5%82ania-serwera-ankieta/

Opublikowano

Za malo im za projekt dawali a na isie da sie wiecej zarobic wiec doszli do wnisoku ze jednak nadal serwer on ;) hahahah a teraz cofka o 5 dni bo napisali ze 5 dni coflo ;) dobrze kombinuja tylko do konca wakacji a potem zmyc sie tak jak by to teraz zrobili albo i zrobia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...