Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl - Sprzedaż Projektu

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poleca ktos jakis inny serwer? Terios byl dobrym serwerem, ale z taka administracja nawet najlepszy serwer na swiecie nie postoi dluzej niz miesiac;)

Opublikowano

Shaunii mod za cycki i za to ze Algade jest gm siedz tamncicho bo i tak jako mod nic nie robilas pokaz na 2 dni. Nawet uber i mavex z ciebie polewki mieli.

@Terios.pl a sprzedal bys pare mapek i dungow czy tylko caly projekt?

Chcę sprzedać projekt jako całość, obecnie dostałem ponad 10 Wiadomości, więc na 100% z kimś się dogadamy i kupcy ogłoszą co dalej robią z serwerem, jakie będą plany.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Może ktoś zechce poprowadzić projekt porządnie i zrobi z tego użytek, sprzedajemy głównie czas poświęcony na zrobienie całości.

Została podana informacja na stronie głównej Terios.pl

Przepraszam za spam, ale nie lepiej byłoby zrobić tą zasraną cofkę? A sprzedaż sprzedażą. Byśmy grali dziś u Was, a później byłaby przerwa "techniczna" na zmianę właścicieli i po kłopocie. Ludzie. Proszę o skasowanie moich danych w miarę możłiwości. Nie czuję, by moje dane (login, hasło, e-mail) były bezpieczne.

Opublikowano

Nie pozdrawiam, żałuję czasu spędzonego w grze jak i pieniędzy, które gracze w niego inwestowali.

axu75.jpg

Opublikowano

COFKA O 5 DNI? MIAŁEM POSTAĆ 5 DNI 215 LVL. EQ NA 215 NA (W) I COFKA 5 DNI = DLA MNIE UTRATA POSTACI AHHAHAH POZDR

heheh pzdr ze i tak to straciles :D

graphic.png

Opublikowano

Shaunii mod za cycki i za to ze Algade jest gm siedz tamncicho bo i tak jako mod nic nie robilas pokaz na 2 dni. Nawet uber i mavex z ciebie polewki mieli.

@Terios.pl a sprzedal bys pare mapek i dungow czy tylko caly projekt?

W dupie byłeś głupi śm**ciu :D

Robiła więcej niż Grimm :D

@topic

Życzę powodzenia ze sprzedażą, miło się współpracowało :D

Opublikowano

NAPEWNO DOGADALI SIE SMIECIE ZE SMIECIAMI Z TANDORII  OLAC JEDNYCH I DRUGICH CIEPLYM MOCZEM

TECHNICY PRZESZLI NA TANDORIE DO SMIECIA ZABQ I JEGO PRZYDUPASOW

OLAC ICH I ICH SERWERY

PAMIETAJCIE ZE NIE BYLO ZADNEJ AWARII TYLKO DOGADALI SIE Z ZABQ ZE TERAZ ON BEDZIE TRZEPAL KASE ! ! ! ! ! !

Opublikowano

Hahaha jesteście k***y takie żałosne. Wiedziałem, że to tylko wokół hajsu się obraca. G****o zrobiliście na tym serwerze. Sam początek był najlepszy. Nie nadajecie sie k***a do prowadzenia serwera, to miał być następca pandory, która stoi dobre pare lat. A tu c**j, 2 miesiące i wszystko skończone. Żałuje że zmarnowałem te 2 miesiące tutaj, jesteście c**ja warci. Zapewne taki rozgłos zyskacie negatywny na youtube, że wam się odechce tworzenia nowych serwerów. Byście sie k***a gimbusy nauką zajeli, bo osoba starsza napewno by pomyślała logicznie i zajęła się tym serwerem tak jak trzeba, a nie z byle gówna go sprzedawała. Licze, że oddacie każdemu co do grosza za to, że wydali hajs, a gówno z tego mają :)

Nie pozdrawiam, c**j wam w dupy. Pieniądze które zarobiliście się skończą, negatywna opinia na wasz temat zostanie na zawsze.

Nowicjusz
Opublikowano

Ja proponuje przeprowadzic ankete kto byl by w stanie pogodzic sie z taką cofka i wznowic prace serwera bo to zwyczajna ucieczka zamknac i olac, kazdy kto ma dowod zakupu SM z ostatnich dni zwrocic kazdemu i po sprawie zamiast chowac glowe w piasek zachowac choc odrobine dobrego imienia

Opublikowano

Chcę sprzedać projekt jako całość, obecnie dostałem ponad 10 Wiadomości, więc na 100% z kimś się dogadamy i kupcy ogłoszą co dalej robią z serwerem, jakie będą plany.

zamknij mordę.

Pewnie jesteś grubym 30-letnim śmieciem w okularkach który wali całe życie, i nie, to nie ból dupy, tak samo jak większość mam ochotę r******* takich jak Ty, pierdolonych oszustów.

Opublikowano

NAPEWNO DOGADALI SIE SMIECIE ZE SMIECIAMI Z TANDORII  OLAC JEDNYCH I DRUGICH CIEPLYM MOCZEM

TECHNICY PRZESZLI NA TANDORIE DO SMIECIA ZABQ I JEGO PRZYDUPASOW

OLAC ICH I ICH SERWERY

PAMIETAJCIE ZE NIE BYLO ZADNEJ AWARII TYLKO DOGADALI SIE Z ZABQ ZE TERAZ ON BEDZIE TRZEPAL KASE ! ! ! ! ! !

Co ma ZabQ do tego projektu prócz nagrywania?

Ciekawe w jakim odstępie czasowym (po sprzedaniu plików) wyjdzie S2?

Żałosne, zapowiadane było, że serwer padnie przy końcu wakacji, ale jak widać administracja nie wytrzymala presji.

Nikt tego nie zapowiadał nigdzie. Po jakim czasie? Zależy wszystko od kupców, chęci tych osób oraz kiedy chcą wznowić serwer, co zmienić i tak dalej.

a z niego?

T9S9sNO.png

Opublikowano

Chciałbym widzieć reakcję graczy na cofkę 5 dniową oraz ilość graczy.

Może reakcja by nie była zadowalająca ale warto by było spróbować z tą ankietą.

A nawet jakby była ta cofka i połowa by potraciła eq to i tak by było więcej graczy niż na upadającej Pandorce.

Albo reset od 0 i dawać eventów pełno to odzyskacie straconych graczy.

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

-----------------------------------------------

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Opublikowano

Chciałbym widzieć reakcję graczy na cofkę 5 dniową oraz ilość graczy.

Tak jak powiedziałem, na forum zrobić ankietę i tam niech ludzie się wypowiadają, oczywiście czysto gimbazjalne teksty usuwać, a jakieś ogarnięte wypowiedzi zostawić i odpowiednio zargumentowaną. Jeżeli duża ilość ludzi byłaby za dalszą grą to zawsze można im to wynagrodzić w postaci jakiś SM czy czego kolwiek, do tego możecie pomyśleć o S2, tylko tym razem bez żadnej takiej wpadki. Bo nie oszukujmy się mieliście z tego kupe kasy, a Wy taką kaszanę odwaliście z tą bazą, no ale zdarza się. Zawsze jest wyjście inne niż odrazu poddanie się.

Gram po nickiem

Luckky

Opublikowano

Nikt tego nie zapowiadał nigdzie. Po jakim czasie? Zależy wszystko od kupców, chęci tych osób oraz kiedy chcą wznowić serwer, co zmienić i tak dalej.

a z niego?

Proszę odpowiedzieć na post numer 55.

Opublikowano

A TO ZE ZOSTALES TERAZ TECHNIKIEM U NIEGO UKARTOWALISCIE TO, JESTESCIE ZWYKLYMI ZLODZIEJAMI ! ! ! !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...