Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl - Sprzedaż Projektu

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli możesz to napisz ponownie.

Proszę bardzo, oto post:

Przepraszam za spam, ale nie lepiej byłoby zrobić tą zasraną cofkę? A sprzedaż sprzedażą. Byśmy grali dziś u Was, a później byłaby przerwa "techniczna" na zmianę właścicieli i po kłopocie. Ludzie. Proszę o skasowanie moich danych w miarę możłiwości. Nie czuję, by moje dane (login, hasło, e-mail) były bezpieczne.

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem zróbcie cofke 5 dniową niz zamykać serwer i czekać aż ktoś go od nowa postawi.
Szczerze? Nie wiadomo jaki bylby z tego odzew a powinniście wziąć pod uwagę że gracze wydali realne pieniądze na ten serwer.
Zróbcie ankiete i to natychmiat, jestem za cofką 5 dniową.
Kto ze mną?

Opublikowano

Moim zdaniem zróbcie cofke 5 dniową niz zamykać serwer i czekać aż ktoś go od nowa postawi.

Szczerze? Nie wiadomo jaki bylby z tego odzew a powinniście wziąć pod uwagę że gracze wydali realne pieniądze na ten serwer.

Kto ze mną?

+1
Opublikowano

Kto ze mną?

Jaki w tym sens?

W 5 dni wbilem z 110lvl 190 i zrobilem eq, Strace wszystko az do 110lvl, jestem na nie, juz wole zeby stal od nowa ;)

Opublikowano

Ja proponuje przeprowadzic ankete kto byl by w stanie pogodzic sie z taką cofka i wznowic prace serwera bo to zwyczajna ucieczka zamknac i olac, kazdy kto ma dowod zakupu SM z ostatnich dni zwrocic kazdemu i po sprawie zamiast chowac glowe w piasek zachowac choc odrobine dobrego imienia

Popieram ankieta na forum odnośnie  cofki

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

-----------------------------------------------

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Opublikowano

Kto ze mną?

ALE ONI SPECJALNIE TAK PISZA, DOGADALI SIE Z ZABQ ZROZUMCIE TO WKONCU ! ! ! !

WIEM CO PISZE BO WIDZIALEM SS I BYLEM PRZY ROZMOWIE ! ! ! ! !

Opublikowano

NAPEWNO DOGADALI SIE SMIECIE ZE SMIECIAMI Z TANDORII  OLAC JEDNYCH I DRUGICH CIEPLYM MOCZEM

TECHNICY PRZESZLI NA TANDORIE DO SMIECIA ZABQ I JEGO PRZYDUPASOW

OLAC ICH I ICH SERWERY

PAMIETAJCIE ZE NIE BYLO ZADNEJ AWARII TYLKO DOGADALI SIE Z ZABQ ZE TERAZ ON BEDZIE TRZEPAL KASE ! ! ! ! ! !

Jako technik Tandori mogę Cię zapewnić, że team Terios'a nie ma NIC wspólnego z teamem Tandorii, skończ niezdrowo pierdzieć na forach.

Opublikowano

ac5v20.jpg

No Shaunii, dobra dupa Ciebie.

2yvs8r8.jpg

Typiara, która ma morde jak pomidor miała gma. xD

4r0hzm.jpg

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Wygrałeś kolego xD

btw, ktoś idzie zobaczyć invorię? :D

Opublikowano

nooo nareszcie B)

walicie w takiego c**ja jakich mało, serwer zawsze się jebał, jak nie logowanie, cofki, wywalanie, beka jak skurwesyn

najebaliście tylko hajsu i zamykacie, podobno już macie jakiś nowy serwer otwierać, pazerni jesteście na hajs jak na żadnym innym serwerze, c**j wam w dupę i na imię, tak samo jak tym moderatorom, zaczynając od Daunii, poprzez Blowjowwa, rubinowego kolca, a kończąc na tych łakach (redaktorze pisma dla gejów "kocham pana"

podsumowując

OBYŚCIE USIEDLI KIEDYŚ NA DRĄŻKU ZMIANY BIEGÓW 

Opublikowano

Nie rozumiem Was (teamu Teriosa) mieliście problemy od daaaawna z lagami, ludzie się więcznie skarżyli, problem z balansem i tymi innymi, ale i tak gracze ciągle na nim byli, bo rozgrywka jest świetna, nigdy nie wczułem się tak w server od czasów pandory sprzed paru lat.

Pomyślcie nad tą cofką, bo nawet nie ma gdzie grać.

Opublikowano

Ps. pomyśleliście byście o ludziach co wydali gruby hajs na is, do tego dużo hejtów leci w Waszą stronę, że jesteście pazerni ^^

Przemyślcie to na spokojnie Administracjo teriosa, i nie poddawajcie się. ^^

Mi osobiście byłoby szkoda tyle czasu poświeconego na to od tak sprzedać ;) Do tego jeszcze można na tym zarobić .

Gram po nickiem

Luckky

Opublikowano

Jako technik Tandori mogę Cię zapewnić, że team Terios'a nie ma NIC wspólnego z teamem Tandorii, skończ niezdrowo pierdzieć na forach.

NO TO CHYBA KANALY POMYLILISCIE NA TS I NIE OPOWIADAJ MI TU ZE NIC NIE WIESZ BO SAM BRALES PLIKI Z TERIOSA DO EDYCJI

Opublikowano

Tera pozdrawiam Shaunii, Algade, Grimm aka Hock, Ubera i najbardziej niedorozwinietego Nexona srodkowym palce. Jestescje debilami i zawsze nimi byliscie ;) przez was ludzie odchodzili z serwa. Jedyni normalni to TreV i Yarr tam byli.

Ja tam sie ciesze ze projekt sprzedaja komus nowemu. Moze bedzie administracja ogarnieta. A nie admini sie nabijaja z modka bo dostala za cycki gm za cycki a potem kros napisze ze zachowuja sie jak by mieli cieczke i ban od razu. Mam nadzieje ze to ostatni projekt na ktorym ich widzimy. Jak ktos ogarniety to zrobi to 3k online najmniej bedzie a nie 2k z czrgo 1.5k to boty i wh

Nowicjusz
Opublikowano

Administracja moze jeszcze sie wybronic z zarzutow wlaczajac serwer z tą cofka ktorą poprzedzi anketa. Zawsze jeszcze bedzie masa graczy i dochody nadal ale to juz zalezy od administracji czy faktycznie to byl przypadek czy przekret. To mialo prawo sie wydarzyc a czy faktycznie administracja ucieknie od odpowiedzialnosci czy wezmie na klate problem okaze sie

Opublikowano

Cóż, zachowali się jak ostatni egoiści interesujący się własnym dobrem - nie ma postaci, są konta, możliwa cofka. Ale co z tego, lepiej bez ankiety i uzgodnienia z graczami zamknąć serwer, wycofać się. Żałośnie!

Mam nadzieję, że każdy wasz następny wkład w życie jakiegoś serwera nie da wam w 1/5 takiego zysku, jaki mieliście z teriosa.

axu75.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...