Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powiem wam co mnie wkurwia

KerixLoL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Typowe, w sumie to jest po to, żebyś umiał wyrazić swoje zdanie na jakiś temat i porozumiewać się z innymi ludźmi czymś więcej niż "w*****a, popierdolonych, k***a, pierdolą, zjebach, k***a".

Czyli nie analizując jebanego wiersza pisanego przez gościa który by pod wpływem środków uzależniających, ucząc się pojebanych historii i ta jeszcze nauczycielka ktora jebie cie jak psa na lekcji i pierdoli ze cie nie przepusci jak nie nauczysz sie napamiec co k***a byla na 1265543634 stronie  w 234890237234 wersie twierdzisz ze nie jestem w stanie wyrażać swojego zdania>? 

W*****a mnie taki system pojebanej oświaty. 

Deus vult

Opublikowano

Czyli nie analizując jebanego wiersza pisanego przez gościa który by pod wpływem środków uzależniających, ucząc się pojebanych historii i ta jeszcze nauczycielka ktora jebie cie jak psa na lekcji i pierdoli ze cie nie przepusci jak nie nauczysz sie napamiec co k***a byla na 1265543634 stronie w 234890237234 wersie twierdzisz ze nie jestem w stanie wyrażać swojego zdania>?

W*****a mnie taki system pojebanej oświaty.

Większość z tych ludzi przekazała dość istotne wartości w tych utworach, sprawiają, że zastanawiasz się czasem nad rzeczami ważnymi i ważniejszymi, a niektóre wzbogacają Twoje słownictwo. Poszerzają Twoją wiedzę np. historyczną. A jak wiemy historia jest nauką analizy pewnych zjawisk i wyciągania z nich wniosków, więc w życiu bardzo ważnych umiejętności. To nauki humanistyczne uczą czym jest dobro, czym zło. Że nie jesteśmy machinami i dzięki tym naukom nabieramy pewne wartości pomagające w zrozumieniu stosunków międzyludzkich np. zrozumieniu różnych uczuć łączących ludzi, ich zachowaniu itd. Pomaga nam to też rozwijać samego siebie. Na pewno Ci ta wiedza nie zaszkodzi, a tylko rozwinie. Każda wiedza jest przydatna. Ta z nauk humanistycznych pozwala rozwinąć samego siebie szczególnie wewnętrznie i sprawia, że w większym stopniu zachowujesz się jak człowiek, a mniej jak zwierzę kierujące się instynktami.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

W*****a mnie to ze musze sie uczyc w technikum popierdolonych wierszy, lektur które k***a pierdolą o ni czym i o tych zjebach genetycznych ktore je pisali, tak samo przymusowa matura z polskiego k***a wtf? 

Ty tak na serio?  xD

ja pierdyle, kisne w ch uj xD

topic: Takie ścierwo było i będzie. A laski, którym sie takie ludki podobają raczej nie są godne uwagi. 

Właśnie takiego ścierwa kiedyś nie było, a jak już był jakiś typ spod latarni to zdecydowanie uprzejmiejszy od tego co jest teraz.

pyhvh7E.png

Opublikowano

tak juz musi być niestety

za kilka lat taki dres będzie u mnie przekopywał ogródek za 10zł żeby pójść do sklepu i się najebać

Społeczność dzieli się na ludzi i k***y

to mnie w tym świecie najbardziej irytuje :)

Ty tak na serio? xD

Właśnie takiego ścierwa kiedyś nie było, a jak już był jakiś typ spod latarni to zdecydowanie uprzejmiejszy od tego co jest teraz.

wychowani na polskim hip hopie.. RPK, Gang Albanii i inne scierwa które ciężko nazwać muzyką

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Gorsze są k***y które są bogate i myślą że wszystko im wolno.

Mam taką jedną w klasie (o kolesia mi chodzi) który wyzywa innych ale jeszcze nikomu w ryj nie umiał dać.

A dresy nic nie zrobisz.

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Ale po c**j wy sie spinacie, zwalcie sobia konia, zajarajcie, zrobcie cos co was odpreza i tyle. A jak na prawde was w*****a ktorys polski robak to zajebcie mu lepe na ryj, zeby złozył sie jak p********y transformers albo zafundujcie mu kąpiel w betonowych butach bądź rozjebanie głowy o krawężnik

Opublikowano

Miałem w życiu do czynienia z takimi osobami. Gimnazjaliści, metr sześćdziesiąt niby kozak, a jak mi kiedyś coś ukradli dostali po twarzy i się złożyli. Generalnie polecam trzymać się od takich ludzi z daleka. Wciągną cię w taki dołek społeczeństwa w jakim oni sami siedzą.

Jak się nie jest jakimś zjebanym odludkiem, to z dresami nie ma problemu. 

Nie wiem co trzeba odjebać, żeby się do ciebie dres na ulicy przyczepił. A w gimbazie jak jesteś pojebany i uważasz się za introwertyka to nie dziwne, że cię gnębią. Ale tak było od zawsze.

Ta, to ciekawe czemu mój przyjaciel po wychowaniu fizycznym w szatni kiedy już wszyscy wyszli został pobity do nieprzytomności? Kopnął go piłką, takie straszne, a później spędził w szpitalu 2 tygodnie. Takich dresów to trzeba łamać i tyle.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Większość z tych ludzi przekazała dość istotne wartości w tych utworach, sprawiają, że zastanawiasz się czasem nad rzeczami ważnymi i ważniejszymi, a niektóre wzbogacają Twoje słownictwo. Poszerzają Twoją wiedzę np. historyczną. A jak wiemy historia jest nauką analizy pewnych zjawisk i wyciągania z nich wniosków, więc w życiu bardzo ważnych umiejętności. To nauki humanistyczne uczą czym jest dobro, czym zło. Że nie jesteśmy machinami i dzięki tym naukom nabieramy pewne wartości pomagające w zrozumieniu stosunków międzyludzkich np. zrozumieniu różnych uczuć łączących ludzi, ich zachowaniu itd. Pomaga nam to też rozwijać samego siebie. Na pewno Ci ta wiedza nie zaszkodzi, a tylko rozwinie. Każda wiedza jest przydatna. Ta z nauk humanistycznych pozwala rozwinąć samego siebie szczególnie wewnętrznie i sprawia, że w większym stopniu zachowujesz się jak człowiek, a mniej jak zwierzę kierujące się instynktami.

Co ma związanych human z moralnością? Jak pisałem ta wiedza jest nieprzydatna w życiu. 

Ty tak na serio?  xD

Tak. Zamiast rozwijać się w kierunku  przyrodniczym, technicznym muszę tracić czas na jakieś pojebany szajs/

Deus vult

Opublikowano

True story. Niestety nie wybijemy tego ponieważ idą ci 1-gimnazjaliści i śmiesznie jest jak ci z 3-klasy odwalają jakieś numery a później oni to powtarzają. W tych czasach tych dresów jest za dużo, co prawda to prawda sam chodzę w dresach ale to bardziej z powodu wygody. Skoro teraz jak pomożesz słabszemu jak dres do niego zaczyna to jesteś wyśmiewany... Dobrze że nie przejmuję się zdaniem innych o mnie, ale według mnie zaczynanie do nie dość że słabszego to jeszcze w trzech jest poprostu utratą honoru. Nie wiem poprostu jak można opowiadać z kim ty się to nie biłeś a do słabszego podejść z kolegami... 

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

"Policja poszukuje trzech bandytów, którzy napadli na 15-letniego chłopca i pocięli mu twarz" Co prawda z 2011, ale wydaję mi się, że takich przypadków z roku na rok jest coraz więcej. Tak jak napisałem - tacy ludzie byli, są i będą. Nie ma to jak iść grupą (2-3 osoby) i pociąć dziecku twarz. Niczemu nie zawiniło. Znalazło się w nieodpowiednim miejscu o nieodpowiednim czasie. Nie zmienia to jednak faktu, że tak być nie może. Chyba faktycznie każdy z nas powinien iść na jakieś sztuki walki mając skończone 5 lat.

Najlepiej trzymać się z daleka od takich rzeczy. Walczyć w ostateczności. Już chyba wolałbym, żeby za te kilkanaście lat po osiedlu chodziły osoby "pedalsko" ubrane (na które w ogóle się nawet nie muszę zwracać uwagi) niż, żeby latali jacyś kibole z nożami i zaczepiali moje dziecko 

Opublikowano

Mylisz się, nie noszę dresów i nigdy nie nosiłem. Po prostu nienawidzę p****ów.

Kogo to obchodzi ... Napisał, że go wkurwiaja jak cwaniakują nic nie wspomniał, że nosi rurki. Po avatarze to wywnioskowałeś ? Aaaa ... Sprawdź co znaczy pojęcie "dresiarz". Chodzę jesienią na trening w dresach, bo miłej biegać i ciepłej i co jestem dresem ? Nieee. Brain i jeszcze raz brain.

shmup_nasty_jarvan_grab_thumb.jpg

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

Ta, to ciekawe czemu mój przyjaciel po wychowaniu fizycznym w szatni kiedy już wszyscy wyszli został pobity do nieprzytomności? Kopnął go piłką, takie straszne, a później spędził w szpitalu 2 tygodnie. Takich dresów to trzeba łamać i tyle.

Masz anime w sygnaturze. Kogo ty chcesz łamać xD

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Co ma związanych human z moralnością? Jak pisałem ta wiedza jest nieprzydatna w życiu. 

Tak. Zamiast rozwijać się w kierunku  przyrodniczym, technicznym muszę tracić czas na jakieś pojebany szajs/

No to idź się uczyć kodu binarnego czy morsa, bo z tego co widzę to używasz właśnie tej ,, niepotrzebnej '' nauki - wybacz, ale na hipokrytów jestem uczulony, to pewnie jakaś fobia społeczna czy coś. Będziesz mógł spokojnie zapierdalać zerami i tą całą techniką, a no i jeszcze nie wiem jak się wysłowisz, ale to technika pewnie też załatwi. No, ale trzeba być upośledzonym, by czytać książki - kto tak robi? Może jakiś bardzo znudzony baran lub samotnik, bo normalny Polak nie czyta książek - może maks. jedną, by szybciej zasnąć.

pyhvh7E.png

Opublikowano

No to idź się uczyć kodu binarnego czy morsa, bo z tego co widzę to używasz właśnie tej ,, niepotrzebnej '' nauki - wybacz, ale na hipokrytów jestem uczulony, to pewnie jakaś fobia społeczna czy coś. Będziesz mógł spokojnie zapierdalać zerami i tą całą techniką, a no i jeszcze nie wiem jak się wysłowisz, ale to technika pewnie też załatwi. No, ale trzeba być upośledzonym, by czytać książki - kto tak robi? Może jakiś bardzo znudzony baran lub samotnik, bo normalny Polak nie czyta książek - może maks. jedną, by szybciej zasnąć.

Co ma wysławianie do absurdalnych poezji wierszy itd?

Jakoś nikt nie ma problemów z interpretacją tego co mówię  a jakoś na humana mam wywalone. Nie twierdzę że czytanie książek to upośledzenie lubią czytać ale to co mnie interesuje ale nie jakieś absurdalny bełkot romantyków itd. 

Temat był co mnie w*****a więc pozwoliłem sobie na pewną dawkę wulgarnych słów a to że tobie się to nie podoba to już twój problem. 

Jeszcze nikomu sie ta wiedza nigdy w życiu nie przydała. Już nie winię tych bieda humanistów tylko tych którzy zmuszają mnie do studiowania tego całego bełkotu który jest marnotrawieniem czasu. Jeśli myślisz że tylko jak tak sądzę to się grubo oj grubo mylisz. 

Deus vult

Opublikowano

niebiezpiecznie teras w tych gimnazjach widze xP

Opublikowano

Nie ma co się takimi specjalnie przejmować. Teraz to są wielkie kozaki, a skończą jako bohaterowie filmów na YT typu "wypił 1l wódki w 10s" "pożycz 10zł na winko" czy "Jasiek i Stasiek tańczą pod sklepem makarenę". W najlepszym wypadku zaś będą wywalać śmieci u Angola albo robić za 1500 na miesiąc i mieszkać w jakimś mieszkaniu socjalnym.

Opublikowano

W*****a mnie to, że jestem niewyspany, siedzę w robocie i czytam wypowiedzi jakiś zjebanych gimbusów, które c***a wiedzą ale muszą się wypowiedzieć....

Opublikowano

Co ma wysławianie do absurdalnych poezji wierszy itd?

Jakoś nikt nie ma problemów z interpretacją tego co mówię  a jakoś na humana mam wywalone. Nie twierdzę że czytanie książek to upośledzenie lubią czytać ale to co mnie interesuje ale nie jakieś absurdalny bełkot romantyków itd. 

Temat był co mnie w*****a więc pozwoliłem sobie na pewną dawkę wulgarnych słów a to że tobie się to nie podoba to już twój problem. 

Jeszcze nikomu sie ta wiedza nigdy w życiu nie przydała. Już nie winię tych bieda humanistów tylko tych którzy zmuszają mnie do studiowania tego całego bełkotu który jest marnotrawieniem czasu. Jeśli myślisz że tylko jak tak sądzę to się grubo oj grubo mylisz. 

A po c**j mi wiedza przyrodnicza? By wiedzieć jak się żaba rozwija? Może chodzi Ci o śmiecenie i źródła energii? Geografia też jest zbędna, bo po co mi wiedza o Mongolii? W sumie to matematyka też jest zbędna - kiedy użyłeś wzoru na pole koła i po co? Najlepiej jest się uczyć tylko określonych informacji np. USA czy Rosja niż np. takie jaskinie.

pyhvh7E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...