Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powiem wam co mnie wkurwia

KerixLoL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaraz ktos napisze chuj nas to ale co ja mam zrobić mamie o tym opowiedzic, tacie czy księdzu na spowiedzi ???

Wkurwiają mnie dresiarze, jebane patologiczne wymoczki kurwa, z paroma chodziłem w gimbie do klasy, oczywiście oni 2-3 lata starsi bo nie zdali a 13 letnie suczki lecą na takich patologicznych zjebów. Pójdzie takich kurwa 5 i do co drugiego kolesia cwaniaczą. Teraz pewnie powiecie że mnie tacy dręczą czy coś, NIE KURWA ale widziałem jak się wyżywają słownie i w czynach na jakimś niepełnoletnim kolesiu, 10 metrów dalej jakieś kurwy im kibicowały a ja miałem ochotę tam pójść i powiedzieć a nawet zajebać pare tym osobom. Ale co by mi to dało kurwa? jebanego polskiego robactwa się nie da wytępić, narobie sobie tylko szkody. Kurwa mać... Tak kurwa to jest dyskucja. Rozmowa ogolna

Opublikowano

Mnie też wiele rzeczy denerwuje, ale jakoś nie czuję potrzeby wylewania tego w internecie.

Co do tematu, to 13 latki do nich pełzną, bo chcą mieć fame, że chodzą z największym łobuzem w szkole :v 

Opublikowano

Niestety na świecie mamy różnych ludzi, w czym sporo tzw. dresiarzy. Niestety nic na to się nie poradzi, taka już ich subkultura, chociaż z tym biciem i słownym wyżywaniem się mogli by sobie już dać spokój, bo to przesada. Nie powinno się robić komuś czegoś czego sami byśmy nie chcieli. Mozesz jedynie być dumny z tego, ze nie jesteś taki jak oni, że masz więcej rozumu niż oni, jesteś bardziej rozsądny w takich sprawach, etc.

A tymi dziewuchami się nie przejmuj, są młode i głupie, za mało o życiu wiedzą.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Zacytuję to już słynną strofę Miłosza:

Nie bądź bezpieczny. Poeta pamięta.

Możesz go zabić-narodzi się nowy.

Spisane będą czyny i rozmowy.

Opublikowano

Typowa gimbaza.

Nie bój się. Później jak przyjdzie wybierać szkołę to pójdziesz do lepszej szkoły i tyle. Tylko się ucz. Zmotywuj się tym, że jak nie będziesz się uczył to skończysz w jakiejś zawodówce i będziesz z nimi chodził do jednej szkoły przez 4 lata.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Taki jest dzisiejszy świat. Dresiarze byli i będą nic na to nie poradzisz to wina ich rodziców jaki dają przykład swoim dzieciom. Dziewczyny zawsze do takich oprychów będą leciały, bo chcą być sławne, że chodzą z takim dresem z dzielni.

Opublikowano

­Jak widzisz coś takiego to zostaw tajemniczy anonimowy liścik u dyrektora na biurku że ktoś gdzieś kogoś bije na terenie szkoły ;_;

Myślisz, że dyrektor coś z tym zrobi ? :D On powie rodzicą, że znowu poraz pierdyriardowy znęcają się nad uczniami dostaną upomnienie dyrektora, a rodzice powiedzą, że z nim w domu porozmawiają i dadzą im karę i inne rzeczy których nie zrobią i po tygodniu jak zrobi się już cicho po sprawie wrócą do swojego gangu i beda dalej straszyć i palić dzonty i pić piwo za budynkiem gimnazjum .
Opublikowano

Niestety na świecie mamy różnych ludzi, w czym sporo tzw. dresiarzy. Niestety nic na to się nie poradzi, taka już ich subkultura, chociaż z tym biciem i słownym wyżywaniem się mogli by sobie już dać spokój, bo to przesada. Nie powinno się robić komuś czegoś czego sami byśmy nie chcieli. Mozesz jedynie być dumny z tego, ze nie jesteś taki jak oni, że masz więcej rozumu niż oni, jesteś bardziej rozsądny w takich sprawach, etc.

A tymi dziewuchami się nie przejmuj, są młode i głupie, za mało o życiu wiedzą.

Typowa gimbaza.

Nie bój się. Później jak przyjdzie wybierać szkołę to pójdziesz do lepszej szkoły i tyle. Tylko się ucz. Zmotywuj się tym, że jak nie będziesz się uczył to skończysz w jakiejś zawodówce i będziesz z nimi chodził do jednej szkoły przez 4 lata.

Taki jest dzisiejszy świat. Dresiarze byli i będą nic na to nie poradzisz to wina ich rodziców jaki dają przykład swoim dzieciom. Dziewczyny zawsze do takich oprychów będą leciały, bo chcą być sławne, że chodzą z takim dresem z dzielni.

Zgadzam się z tymi wypowiedziami. W zawodówce takie osoby się najczęściej spotyka ( ale to też nie znaczy, że takie osoby, które idą do tej zawodówki nie będą miały nic i skończą źle za X lat Dzisiaj nawet po studiach jest ciężko - zależy na kogo padnie. Równowaga jest zachowana - jednemu cały czas pod górę a drugiemu z górki xD

Takie osoby były, są i będą. Nic się na to nie poradzi. Każdy jest inny.. ale faktycznie mogliby czasami trochę mniej brutalnie się zachowywać

Takie rzeczy u faceta wyglądają dosyć groteskowo, ale osobiście staram się na coś takiego jakoś mocno nie zwracać uwagi. Po co się mam śmiać? gnębić? Mam to głęboko w poważaniu kto jak chodzi ubrany. Zawsze ktoś kogoś musi obgadać - taki świat

­

Opublikowano

Myślisz, że dyrektor coś z tym zrobi ? :D On powie rodzicą, że znowu poraz pierdyriardowy znęcają się nad uczniami dostaną upomnienie dyrektora, a rodzice powiedzą, że z nim w domu porozmawiają i dadzą im karę i inne rzeczy których nie zrobią i po tygodniu jak zrobi się już cicho po sprawie wrócą do swojego gangu i beda dalej straszyć i palić dzonty i pić piwo za budynkiem gimnazjum .

Jest też coś takiego jak policja. Bierzesz telefon, dzwonisz pod 997 i po chwili przyjeżdżają.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Kup trawę i im podrzuć a później zadzwoń na bagiety że handlują znajdą pewnie 1gr to jest 100 porcji, będziecie w TV itp :D 

Możesz powiedzieć że to anonim i nie musisz się przedstawiać 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Jeżeli sam nie możesz nic zrobić, to zgłoś pedagogowi czy coś. Innej rady nie ma, chyba że każdego pojedynczo zdejmiesz.

Kup trawę i im podrzuć a później zadzwoń na bagiety że handlują znajdą pewnie 1gr to jest 100 porcji, będziecie w TV itp :D

Jak z 1 gieta zrobisz 100 porcji? :O

/edyszyn

@xxXGAJOSXxx, z tym niestety masz rację. Statystki wtedy zgadzają się. :P

Opublikowano

Jeżeli sam nie możesz nic zrobić, to zgłoś pedagogowi czy coś. Innej rady nie ma, chyba że każdego pojedynczo zdejmiesz.

Jak z 1 gieta zrobisz 100 porcji? :O

Hmm zauważ że u nas policja zawsze znajduję 100 porcji nie ważne ile tego jest :D I tak w wiadomościach będzie że 100 porcji 

Mam też inny sposób nie zdaj kilka razy i się do nich dołączysz 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Pewnie sam jesteś p****em  w różowych rurkach i przeszkadza ci że cię wyzywają (słusznie) od p****ów. 

swoje niedojebanie już ukazałeś swoim avatarem, dziękujemy za zakupy w tesco

top: dresy to podludzie, dobrze że mieszkam na wsi gdzie tylko pijaki, o dresa ciężko ale wystarczy się wybrać do miasta i oczom ukazują się sebixy 40 kg uważające się za mistrzów sztuk walki, a j**** ich niech wymrą.

Opublikowano

To czemu nie pójdziecie do sejmu i senatu - im powiedźcie ,, dziękujemy za wspaniały system kształcenia '' i potem walnijcie każdego w mordę.

ja pierdyle, kisne w ch uj xD

topic: Takie ścierwo było i będzie. A laski, którym sie takie ludki podobają raczej nie są godne uwagi. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

ja pierdyle, kisne w ch uj xD

topic: Takie ścierwo było i będzie. A laski, którym sie takie ludki podobają raczej nie są godne uwagi.

Lol, laski w gimnazjum w ogóle nie są godne uwagi.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Jak się nie jest jakimś zjebanym odludkiem, to z dresami nie ma problemu. 

Nie wiem co trzeba odjebać, żeby się do ciebie dres na ulicy przyczepił. A w gimbazie jak jesteś pojebany i uważasz się za introwertyka to nie dziwne, że cię gnębią. Ale tak było od zawsze.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

W*****a mnie to ze musze sie uczyc w technikum popierdolonych wierszy, lektur które k***a pierdolą o ni czym i o tych zjebach genetycznych ktore je pisali, tak samo przymusowa matura z polskiego k***a wtf? 

Deus vult

Opublikowano

W*****a mnie to ze musze sie uczyc w technikum popierdolonych wierszy, lektur które k***a pierdolą o ni czym i o tych zjebach genetycznych ktore je pisali, tak samo przymusowa matura z polskiego k***a wtf?

Typowe, w sumie to jest po to, żebyś umiał wyrazić swoje zdanie na jakiś temat i porozumiewać się z innymi ludźmi czymś więcej niż "w*****a, popierdolonych, k***a, pierdolą, zjebach, k***a".

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...