Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kultura w Metin2 w Metin2

MultiGTAMISSION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cumplu, nie wiem co wąchasz, ale Metin2 też jest grą 3D :v

Jeżeli wam nie pasuje kultura, to idźcie na serwery zagraniczne (także innych gier).

Wszędzie wiadomo, że tam gdzie Polacy tam i patologia kulturowa. Ameryki nie odkryliście.

Chodzi tu o nowsze gry 3D i nic nie wącham. Dobre przysłowie!

Patologia i arogancja - problem współczesnego świata, ale nic na to nie zaradzimy.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Minął miesiąc, odświeżę raz jeszcze temat.

Chcę dodać, że sytuacja powoli się stabilizuje na polskim Metin2, a przynajmniej ja mam takie odczucie.

Opublikowano

Minął miesiąc, odświeżę raz jeszcze temat.

Chcę dodać, że sytuacja powoli się stabilizuje na polskim Metin2, a przynajmniej ja mam takie odczucie.

Powiedz mi po co to odkopujesz? po co zakładałeś w ogóle tak idiotyczny temat? Naprawdę potrzebujesz tak głupio nabijać sobie posty? 

Co do tematu - o czym tu chcesz dyskutować, lub co chcesz usłyszeć?  Mamy Ci napisać czemu tak jest? 

Chyba każdy wie jakie roczniki grają w metka.. Każdy widzi jak teraz się zachowują dzieciaki na dworze ( o ile w ogóle wychodzą na dwór ).. Każdy widzi jak duża część smarków odnosi się do swoich rodziców - więc nie ma co się dziwić, że w grze przez monitor do obcych ludzi odnoszą się Ci ludzie w taki a nie inny sposób. I dla mnie smarki to nie tylko 12-15 lat, to są też osoby które mają nawet 18 lat, bo tak podupiony jest teraz świat. Tylko, że rozmawianie tutaj o tym nic nie wniesie i niczego nie zmieni. Musiałbyś jeździć do domu każdego z tych graczy i rozmawiać z nimi czym jest kultura osobista, bo najwidoczniej z domu tego nie wyciągnęli, więc tym bardziej ( powtórzę raz jeszcze ) do obcych ludzi nie będą się odnosić z szacunkiem, TYM BARDZIEJ w głupiej grze, dla których gra jest życiem realnym i jak myślą że mają nie wiadomo jaki lvl i eq to są Panami świata i wirtualnego jak i realnego.  Tylko to co mówię - '' dyskusja '' tutaj o tym nie ma najmniejszego sensu i dziwi mnie, że moderator jeszcze nie zamknął tego tematu. 

Pasjonat
Opublikowano

. Każdy widzi jak duża część smarków odnosi się do swoich rodziców - więc nie ma co się dziwić, że w grze przez monitor do obcych ludzi odnoszą się Ci ludzie w taki a nie inny sposób.

Takie zdanie powinno Wam wszystkim wystarczyć na temat kultury. Temat bezsensowny, im dalej w przeszłość tym ludzie mieli większy szacunek, od rodziców po nieznajomych. Nie ma konkretnego serwera.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

­Niestety poziom kultury w metin2 sięgnął dna.

W latach 2008/2012 jeszcze nie było tak źle, wtedy gracze służyli pomocą.

Teraz niestety ta grę przejęli dzieciaki 10-13 lat za sprawą youtuberów którzy ich sprowadzili do metin2.

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

Kolejny dzień na mpcforum i kolejny temat o sraniu do ryja

Nie dziwcie się,że jesteście świadkami takich tekstów (glador/inne gównomt2priv) skoro nie wyjebaliście chatu

Grajcie ze znajomymi w swoim wieku lub w gildii +20 lat a nie będziecie narzekać na kulture

xD

Opublikowano

Powiedz mi po co to odkopujesz? po co zakładałeś w ogóle tak idiotyczny temat? Naprawdę potrzebujesz tak głupio nabijać sobie posty? 

Co do tematu - o czym tu chcesz dyskutować, lub co chcesz usłyszeć?  Mamy Ci napisać czemu tak jest? 

Chyba każdy wie jakie roczniki grają w metka.. Każdy widzi jak teraz się zachowują dzieciaki na dworze ( o ile w ogóle wychodzą na dwór ).. Każdy widzi jak duża część smarków odnosi się do swoich rodziców - więc nie ma co się dziwić, że w grze przez monitor do obcych ludzi odnoszą się Ci ludzie w taki a nie inny sposób. I dla mnie smarki to nie tylko 12-15 lat, to są też osoby które mają nawet 18 lat, bo tak podupiony jest teraz świat. Tylko, że rozmawianie tutaj o tym nic nie wniesie i niczego nie zmieni. Musiałbyś jeździć do domu każdego z tych graczy i rozmawiać z nimi czym jest kultura osobista, bo najwidoczniej z domu tego nie wyciągnęli, więc tym bardziej ( powtórzę raz jeszcze ) do obcych ludzi nie będą się odnosić z szacunkiem, TYM BARDZIEJ w głupiej grze, dla których gra jest życiem realnym i jak myślą że mają nie wiadomo jaki lvl i eq to są Panami świata i wirtualnego jak i realnego.  Tylko to co mówię - '' dyskusja '' tutaj o tym nie ma najmniejszego sensu i dziwi mnie, że moderator jeszcze nie zamknął tego tematu.

Chcę znać wiele opinii graczy na temat atmosfery, temat moim zdaniem nie jest idiotyczny, założony jest w celach opinii graczy.

@topic

Kolejny dzień na mpcforum i kolejny temat o sraniu do ryja

Nie dziwcie się,że jesteście świadkami takich tekstów (glador/inne gównomt2priv) skoro nie wyjebaliście chatu

Grajcie ze znajomymi w swoim wieku lub w gildii +20 lat a nie będziecie narzekać na kulture

W sumie masz rację, ale każdy ma inne preferencje do ludzi, tak, także nie zawsze znajomi mogą być dobrym pomysłem.

Można temat zamknąć, chyba, że ktoś odpowie na ten temat, bo temat zmienia się w "żywy pokaz zachowań graczy polskiego Metin2".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...