Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Mt2 Propozycje!

MersoNxPompA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś jak antissa mt2 (coś takiego) milion broni, ale każda z innymi bonusami itd. easy/pvp 

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Typowy pvp/easy tylko nie nawał broni 300 lecz na każdą postać na każdy rodzaj broni po 4 max 6 i nie pod śr i um tylko normalnie i nie zabardzo skomplikowany system ulepszaczy maks poziom 200 by był ok. I bez is bo to masakra gimbe się obkupi za hajs matki !

Opublikowano

Coś jak Vesteris, Malestia. Nie za ciężko, ale też nie za łatwo. Osiągnięcia byłby czegoś warte. Tak, dobry hard - tego potrzeba. Harda z innowacjami i dobrym poziomem trudności. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam.
Przepraszam że mnie tak długo nie było. Teraz będę cały czas żeby stworzyć serwer mam dużo czasu.
Więc tak, zapraszam do tego tematu http://www.mpcforum.pl/topic/1473607-hardmedium-co-ma-si%C4%99-znajdowa%C4%87/
Tutaj wszystko możecie pisać i proponować co ma być na serwie.

Zróbmy jeden porządny serwer żeby różnił się od innych.
Zapraszam serdecznie.
Pozdrawiam

Opublikowano

Chcę powrotu Globala z 2011roku. Wraz z klimatem :(. Max stalka i tryton, żadnych kostiumów, żadnych petów, żadnych dodań i zmian bonów w sklepach, gra bez isa.

Opublikowano

Chcę powrotu Globala z 2011roku. Wraz z klimatem :(. Max stalka i tryton, żadnych kostiumów, żadnych petów, żadnych dodań i zmian bonów w sklepach, gra bez isa.

Był już taki projekt na tym forum w dziale publikacji.

Stary PL i co? Grało może z jakieś 5 osób...

4692515714.png
Opublikowano

Easy z początkowym lvl'em maksymalnym 120-140, tak aby w przyszłości były możliwe aktualizacje. 
Przede wszystkim, administracja na poziomie - to jest najważniejszy aspekt aby gracze byli na serwerze. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...