Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hard/Medium! Co ma się znajdować?

MersoNxPompA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Po długim oczekiwanym czasie, założyłem temat aby każdy napisał co chce aby na serwerze się znalazło.
Piszcie wasze komentarze a inni użytkownicy niech też komentują czy dobre to będzie na serwerze czy nie.

Więc zapraszam do współpracy, dzięki wam będzie łatwiej zachęcić innych graczy na granie na serwie.

Zapraszam do komentowania!

PS. Mają być rzeczy takie na serwie zgodne do (HARD,MEDIUM)
Pozdrawiam,

Opublikowano

Jeśli Team nie wie jak zachęcić ludzie do grania na serwie co w nim nowego/starego dodać to szkoda czasu na grę na tym serwie jak wystartuje. Jeden napisze, że chce kucyka pony, a kolejnych 30 pokręconych się z nim zgodzi to to dodacie? Znowu ktoś napisze, że chce rozwinięty system sklepów offline to powiecie, że to jest za trudne i będzie jakiś podstawowy system.

Opublikowano

Wiem jak wyglądają inne serwery bo grałem, ale zobaczymy co inni chcą żeby było, nie z każdym musimy się zgadzać tak, serwer musi być dobrze przemyślany żeby nie był taki że o i zaraz padnie, coś zrobić raz a porządnie i na stałe :D

Opublikowano

99lv max zeby nie było najebane tyle nowości dobra reklama bez bugów , nowa fabuła ( misje bo te są nudne po tylu latach gry ) + kilka rzeczy od siebie i fajny serwerek by był.

Opublikowano

Zauważyliśmy że praktycznie nikt się nie wypowiada na temat co by chcieli a czego by nie chcieli na serwerze.

Więc tak przez cały dzień myślenia nad serwerem mamy wizje jak go zrobić, Częściowo zaczęliśmy już prace , jak coś zrobimy będę publikował post na fb, lub tutaj co jest, linki będę podawał żebyście wiedzieli co i jak oraz będę potrzebował chętnych do sprawdzenia bety.
Pozdrawiam.

Opublikowano

Zauważyliśmy że praktycznie nikt się nie wypowiada na temat co by chcieli a czego by nie chcieli na serwerze.

Więc tak przez cały dzień myślenia nad serwerem mamy wizje jak go zrobić, Częściowo zaczęliśmy już prace , jak coś zrobimy będę publikował post na fb, lub tutaj co jest, linki będę podawał żebyście wiedzieli co i jak oraz będę potrzebował chętnych do sprawdzenia bety.

Pozdrawiam.

Było wiele takich tematów "co chcesz na serwie?" trzeba szukać, gdzieś to tutaj leży. Nwm jak wy chcecie postawić server jak zamierzacie polegać w większości na opinii ludzi. Jak mówiłem jeden chce kucyka, drugi dildo, trzeci kufel piwa. To jest wasza brocha, aby coś innowacyjnego wymyślić. Dodajcie zapowiedź servera i wtedy ludzie wam powiedzą co i jak jeśli w ogóle zobaczą sens w waszym projekcie bo podstawy musicie jakieś mieć.

Opublikowano

Wizje już mamy, zrobimy pokażemy do opinii, wtedy sami ocenicie czy pasuje czy coś zmienić czy nie.

Jedyny mam problem tylko z AutoPatcherem, nie mam pojęcia już jak go zrobić. Poleciłbyś kogoś lub coś do modyfikacji na początek jest nawet i slaby? Zawsze można przerobić :D

Opublikowano

Wizje już mamy, zrobimy pokażemy do opinii, wtedy sami ocenicie czy pasuje czy coś zmienić czy nie.

Jedyny mam problem tylko z AutoPatcherem, nie mam pojęcia już jak go zrobić. Poleciłbyś kogoś lub coś do modyfikacji na początek jest nawet i slaby? Zawsze można przerobić :D

Nie jestem informatykiem nie bawię się w rzeczy od strony plików itd. jestem  tylko weteranem metin jako gracza:) na serio nie wiecie jak zrobić autopatchera mimo założenia o postawieniu serwera? macie jakieś doświadczenie czy pierwszy raz się tym zajmujecie? Radziłbym poszukać w dziale technicznym metin2.;]

Opublikowano

Wszystko wiemy, edycja clienta, pliki serwerowe, ale nigdy do serwerów nie robiliśmy ludziom którzy od nas kupowali pliki AutoPatchera, wszystkiego nie da się tak ogarnąć, zawsze potrzeba na coś czasu żeby się nauczyć.

Opublikowano

Mógłbym zagrać na hard/medium gdyby exp był szybki a tylko eq się robiło ciężko ale też nie standardowe ulepki z pla tylko np jakieś nowe i koniecznie pierścień teleportacji bo i takie wariaty są co bez pierścienia tp serwery chcą robić 

Opublikowano

Podstawowe pliki serwerowe Metin2 + duża reklama, aby to ruszyło. Z pierwszym nie ma problemu, lecz drugie to ostatnimi czasami ciężki orzech do zgryzienia...

2887814279715911366194.png

To jest prawdziwe Metinowe Pierdo*nięcie. EasY/MediuM Serwer z 5 Klasą Postaci.

Opublikowano

Jak dobrze wszystko się zgra jak wymyśliliśmy zrobić do piątku. To w piątek napiszę zapowiedź i wszystko dodam, powiem od razu że będzie bardzo ciekawy temat do przeczytania.
Jak do tej pory cały czas ciężko pracujemy 24h praktycznie, każdy po jakieś 6-7godzin, chociaż dobre do sprawdzania wszystkiego 5-ciu wystarczy aby zrobić serwer dokładnie aby gracze byli zadowoleni. :D

Opublikowano

­- Maksymalny poziom 99 (najlepiej) potem można zwiększyć do 105.

- maks 4 sety każdego EQ.

- Dungeony dla graczy o niskich lvl'ach, chodzi mi o przedział poziomowy mniej więcej 25-65.Chociaż z 2-3 rajdy.

- Na hardach warto zrobić kalendarz eventowy.

- Dostosować IS do gry, mam na myśli żeby nie było żadnych zmianek itp.

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

- Dobra administracja i reklama

- Serwer nie nastawiony mocno pod IS

- Maksymalny poziom 99

- Fajne i ciekawe misje

- Dungeony

- Eventy Zuo itp.

- Nie za dużo setów ekwipunku

- Trochę nowości aby serwer nie odstawał od tych co są teraz

- Najważniejsze, brak bugów. ;)

denzel.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...