Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tambia.EU [Dedyk] [Medium/Hard]

MORI-Nowy Styl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po topce widać, że tłumów nie ma. Więc nie oszukuj z tymi 500 online, mogę prosić o jakiegoś ss z teraz? ;)  Bo nie wiem czy zaczynać tam grę.

Opublikowano

500 OSÓB JEST LEKKO .. shopów od ch*ja w jinno na ch1

Inaczej to wyglada jak sa sklepy OFFLINE także nie uwierze póki nie zopbacze jak mori wpisuje komende z kazdego Ch i wstawia SS ile ejst Online :)

Opublikowano

xCruzer fajnie, że zrobiłeś serwer tylko powiedz mi czemu to zlepka 3 serwerów nie będę reklamował, hmm? Plus na dodatek pisząc, że to serwer dla graczy nie pod kasę jak wy to zawsze piszecie, czemu nie dodałeś, że zwykły pet jest za 40zł? Serwer TYPOWO pod HAJS i TYPOWO słaby. Każdy serwer jest pod hajs, a irytuje mnie mówienie o tym, że serwer jest dla graczy. Bajki możesz opowiadać dzieciom, które, też grają w metina, więc pewnie trochę zarobisz. Jak na razie tylko parę ludzi w świecie polskiego metina zrozumiało, że jechanie po najniższym wydatku się po prostu nie opłaca. Wydać taką szmirę....

y8HqE13.png                             

Opublikowano

@Mori od razu widać, że to stary edytowane okno Adrianka aka Cannzasa aka hakiera jak już mówiłem całe mpcforum 0 z inwencji własnej, z czym do ludzi? Jeszcze bardziej nie polecam xD

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Opłaca się zaczynać ?

Ile ludzi online ?

Da się zbić metina. bossa ? 

jak na razie to na .forum nic się nie dzieje....

1.Nie opłaca, server posawiony pod duży zarobek ( każdy metin pod zarobek, ale mówiąc że server jest dla graczy a dając ceny do is że 3 servery by się utrzymały skreślają ten server)

2.Mało, z 300/400 może (może dla servera pvp czy easy to liczba jest ok, tak dla medium-harda jest to o te 500 za mało)

3.Bardzo łątwo, bo metinów jest sporo, mają niski czas respa, no ale co się dziwić że łatwo skoro graczy nie ma.

Jak chcesz medium-harda to weź vesterisa - sprawdzony, co chwile eventy które nie wnoszą dużo na dużą skale - nie psują rynku, wiele autorskich rozwiązań i bardzo pomocna administracja.

A ten server dołącza do dwóch hard-mediumów które upadły przez administracje i słabą reklame Ariosa Eriadora(nie mówię że tu jest słaba, po prostu administracja i sam server sam w sobie będący sklejką do tego się przyczynił)

Opublikowano

Dzięki wielkie, skoro tak się przedstawia ten server to podziękuje. Mori w team, wszystko jasne, mały drobny dzieciaczek co chce sobie dorobić. Jeden server nie wypalił to idzie po drugi. Wpadł do ekipy "Rspecta" czyli xcruzer, i inne noname.  MAm nadzieje że server padnie i potem kanał tego małego dzieciaczka. 

Przed chwilą się pytałeś co i jak z serwerem. No jakiś hejt ci opisał go i po chwili zmieniasz zdanie jak byś znał moriego od zawsze chociaż przed chwilą nic nie wiedziałeś o serwerze beka z ciebie.

Co do serwera gra się na prawdę bardzo dobrze taki mocny hard/medium no IS to druga strona medalu i jedyny minus serwera.

Jak chcecie to zmienić zapraszam na forum serwerowe w dział propozycję trzeba to jakoś odkręcić :)

Ja osobiście serwer za super klimat i ostrego hard/mediuma polecam.

Jakby ktoś nie wiedział czy grać

post-127260-0-92411600-1439118131_thumb.jpg

Tak są to shopy offlaine ale od 25 i 1 na konto

837371446280124127260.png
Opublikowano

Działo się to wczesnym rankiem.Niczego się nie spodziewając zalogowałem się na stronie serwera Tembia.

Wszedłem w ItemShop gdy po chwili dotarło do mnie jakie są ceny w sklepie.

Nagle z wrażenia rozjebało mi moje bambosze totalnego rozpierdolu na piętach,złapał nagły skurcz w okolicach lewej skarpety i nagle booom rozerwało mi również skarpety na piętach.

853d0bd5648e.jpg

Serwer nastawiony pod is,ma problemy,ludzie pograją za pare dni odejdą.

Nie polecam takiego zdzierstwa.

mojasygnan.png

Opublikowano

Sklepy offline szalu nie ma :)

Własnie o to mi chodzi. Chciałem pokazać ile tak naprawdę jest osób w m1, a nie jak inni pokazują nazwy sklepów, i gówno z tego wychodzi.

Opublikowano

Własnie o to mi chodzi. Chciałem pokazać ile tak naprawdę jest osób w m1, a nie jak inni pokazują nazwy sklepów, i gówno z tego wychodzi.

Oprócz tych 50 sklepów +/- to moze jest 10osob w tym m1 xD

Opublikowano

Tz nie spodziewajcie się filmów u cruzera i moriego z tego serwera.Pewnie powiedzą ,że oni byli tam tylko gmami albo zwyczajnie zmiotą pod dywan

Opublikowano

Serwer lipa zlepka innych gó**, jak ceny w IS'ie robiliście to chyba na dobrym towarze jechaliście, nie polecam potem bd płakać że to nie ich wina, że nic nie mogli zrobić ;)

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Serwer lipa zlepka innych gó**, jak ceny w IS'ie robiliście to chyba na dobrym towarze jechaliście, nie polecam potem bd płakać że to nie ich wina, że nic nie mogli zrobić ;)

Ale kto ci każe w ISA ładować ? Ja 0zł włożyłem i gra się zajeb*** zapraszam na serva

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Tak jest za każdym razem.Pomyślcie sobie sami czy wypalił kiedyś "Serwer od graczy dla graczy ?" .

Ktoś kto nie ma pojęcia o robieniu serwerów niech się nie bierze za dedyki.

Ten serwer jest tak pobugowany,że głowa mała kto by pomyślał,że ulepek dropi z bosa którego w ogóle nie ma wprowadzonego w życie serwera :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...