Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tambia.EU [Dedyk] [Medium/Hard]

MORI-Nowy Styl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

500 graczy jest lekko 

@Edit

Dostępna jest płatność PSC ?

Jezeli tyle jest to prosiłbym o jakiegoś SSa z m1 handlowego albo z kazdego Ch ssa jak Admin sprawdza ile jest osob :)

Opublikowano

Jezeli tyle jest to prosiłbym o jakiegoś SSa z m1 handlowego albo z kazdego Ch ssa jak Admin sprawdza ile jest osob :)

http://screenshot.sh/ouZYah8d4F8rw<SS tych 500 graczy lekko  <3

http://screenshot.sh/mE6lWgOrlPzm4< Przeludnienie w Czerwonych

Dodam tylko, że działa jedno CH :P

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

I kolejny nudny medium/hard z wbijaniem skilli, dropieniem godzinami, robieniem konia... Nie zagram, aczkolwiek po samej prezentacji mogę polecić bo widać że jest co robić na serwie

Opublikowano

I kolejny nudny medium/hard z wbijaniem skilli, dropieniem godzinami, robieniem konia... Nie zagram, aczkolwiek po samej prezentacji mogę polecić bo widać że jest co robić na serwie

I kolejny nudny post ,który nic nie wnosi.Z twojego postu wynika ,że serwer jest nudny ale jest na nim co robić WTF? Zresztą jak można oceniać coś po prezentacji. Polecam ci się nie wypowiadać jeśli nikt cie o to nie prosi.

@skąd truta

Opublikowano

Co chwile kicka z serwera administracja nic nie pisze więc w sumie to nie wiem czy jest sens dalej tutaj grać 

Jak dla mnie to wyczuwam coś aka Ma*estia xD też Serwer ytberów a każdy wie jak to wyszło :D

Opublikowano

Jak dla mnie to wyczuwam coś aka Ma*estia xD też Serwer ytberów a każdy wie jak to wyszło :D

Tylko ,że tam start wypalił a gracze byli zadowoleni ;)

Opublikowano

Tylko ,że tam start wypalił a gracze byli zadowoleni ;)

Ale po tygodniu już każdy kto grał pamięta jak było :D takie tam moje sugestie tylko :P Póki co jak będą gracze to zagram z ekipą :)

Opublikowano

Dziś zostanie uruchomiony

To było świeżo po aktualizacji i restarcie, kiepska próba manipulacji.

Mori kiedy rozwiązanie konkursu ? ... miało być dziś :)) Serv nie jest zły ale odpuszczam bo za mało ludu gra :? 

369011438114957985586.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...