Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tambia.EU [Dedyk] [Medium/Hard]

MORI-Nowy Styl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam pełno bugów które trzeba zgłaszac a admini maja to w duPie

Jezu debilu oni juz mają to gotowe tylko przerwa  i jest...

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Pograłem chwile i jak na razie serwer podoba mi się bardzo :) Zero jakiś śmieciowych rzeczy wszystko w miarę starym klimacie metina. Polecam!

Opublikowano

Omw od kiedy ten koń nawet jak cie nie ma na serwerze to leci ci czas .OMW to jest masakra. Weźcie to naprawcie 

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Ja się zalogować nie mogę, klikam zacznij grać na postaci i mnie wywala do interfejsu logowania.

Opublikowano
0725 20:12:01202 :: PointWindow: axeria_channel

0725 20:12:01235 :: PointWindow: axeria_channel_2

0725 20:12:01466 :: PointWindow: axeria_enter

Mi wystarczy zobaczyć takie coś by wiedzieć, że cały serwer został kupiony od Inixa i Sokoua czyli właściciele c***a wiedzą o tworzeniu. Standardowo serwer youtuberów, niczego się nie uczycie. Będą problemy to administracja c***a zrobi bez interwencji osób od których zakupili serwer, więc bugów nie zgłaszajcie do administracji a autorów plików, hehe.

Opublikowano

0725 20:12:01202 :: PointWindow: axeria_channel
0725 20:12:01235 :: PointWindow: axeria_channel_2
0725 20:12:01466 :: PointWindow: axeria_enter

Mi wystarczy zobaczyć takie coś by wiedzieć, że cały serwer został kupiony od Inixa i Sokoua czyli właściciele c***a wiedzą o tworzeniu. Standardowo serwer youtuberów, niczego się nie uczycie. Będą problemy to administracja c***a zrobi bez interwencji osób od których zakupili serwer, więc bugów nie zgłaszajcie do administracji a autorów plików, hehe.

To tylko GUI którego i tak bym nie wykorzystał tego na Axerii, bo miało związek z Azprimem. Zresztą coś mnie straszył, że jak mu nie oddam kasy za grafikę (która była w necie) to źle skończę to speniałem się trochę :D

#topic

Co do serwera, no cóż... Co kto lubi xD

"Proste, że czuję różnice do reszty i pewnie dlatego ich drażni mój śmiech."

Opublikowano

Dziekujemy za wszelkie opinie! 
Treśc newsa:

Nie zmrużyliśmy oka przez całą noc, ale mamy nadzieję, że było warto.
Wszystkie problemy z KU, misjami, polowaniami, biologami, szkatułkami czy stackowaniem itemów zostały poprawione.
Postacie w lochu zostały odbugowane, a sam loch naprawiony.
Każdy gracz, żeby uniknąć problemów powinien zaktualizować grę patcherem lub pobrać aktualizacje z oficjalnej strony (link w komentarzu).
Wydaje się nam, że wszystkie błędy zostały wyeliminowane, jeżeli komuś nie odpisywaliśmy na FB (za co przepraszamy) to dlatego, że priorytetem było wyeliminowanie problemów.
Serwer teamspeak również zostanie przeniesiony, żeby nie było z nim problemów ani lagów.
Pozdrawiamy, administracja.

Wszystkie potrzebne linki:
Opublikowano

Na w miarę dobrze zrobionych serwerach nie gracie a za to kisicie się na Ter*** czy Inv*** gdzie jeden problem pogania następny. Ten ma wszystko co potrzeba, fajny klimat, trochę nowości, reklamę i dopasowaną rozgrywkę. Warto wpaść i zobaczyć.

Opublikowano

Nie polecam

Super ,,nie polecam'' dlaczego?.Nic tylko nabijasz posty Boże ale to jest żałosne. A co do serwa to ja polecam serdecznie.Naprawiają już wszystko,Miło się gra :)

Chyba logo padło ale się nie da zalogować.

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

miło sie gra czy jednak logowanie padło :D

cos podjerzdza przydupasem albo osoba co wydala juz w is bez sprawdzenia ilosci graczy na serwie :D 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Powiem tak server na pierwszy rzut oka spoko, ale po obejrzeniu item shopu aż mi się w głowie zakręciło, nie piszcie mi tutaj, że item shop to dodatek, i nie musze w niego inwestować, bo chce przytoczyć Wam tutaj filmik Cruzera w którym mówił o tanim IS i, że chce aby każdy mógł sobie coś kupić, Cruzer chyba zna inne znaczenie słowa "Tanio" bo skoro dla niego "tanio" to 40zł pet przelewem, bądź PP, lub lizak po 40zł... I jeszcze na koniec pytanie po co daliście doładowanie SM za 6.15zł bądź 17,22zł skoro wierzchowce, dopalacze i inne pierdoły są po 200SM bądź 250SM? I i tak czy siak musimy kupić SMy za 30zł :P

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Pograłem trochę choć ale nie bd grał tutaj więcej.

Serwer mogę polecić tylko i wyłącznie ze względu na klimatu.

Co innego wiąże się z ItemShop'em , co prawda serwer musi się utrzymywać , ale tutaj są takie ceny , gdzie normalnie kilka serwerów by się utrzymało z tego sklepu...
Administracja kompletnie zgłupiała na punkcie pieniędzy wstawiając takie ceny , no ale cóż , są dzieci które władują w ten serwer kilkanaście stówek.

Ogólnie polecam jeżeli ktoś chce zagrać kilka dni - max tydzień , jeżeli ktoś chce grać na dłuższą metę to nie polecam nawet zaczynać i marnować czasu.

Opublikowano

Jak to wszystko wyglada? Jeszcze nie pobralem wiec nie wiem co i jak.

Duzo ludzi, lagi sa?

Nie da się zalogować.Ja mam taki problem.

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Serwer sam w sobie jest bardzo fajny,przyjemnie sie gra,siedzieli całą noc i wyeliminowali dużo bugów.

Tylko ciągle loga no i teraz np. nie działa,ale to chyba przez DDoSy bóludupców.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...