Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eriador.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Wojtek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każde zdanie jest ważne, dziękujemy za Twoją opinię. Mamy nadzieję, że zmieni się ona już niebawem. 

Zmieni się niebawem? Start za 3 minuty, gdzie rejestracja? 

Czekam na kolejny komunikat o przełożonym starcie

• Odpowiedzi 247
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zmieni się niebawem? Start za 3 minuty, gdzie rejestracja? 

Czekam na kolejny komunikat o przełożonym starcie

start już teraz wiem że będzie nie wypałem, dlaczego? 

albo przełożą znowu, lub konkurencja będzie walić ddosy w stronę i na starcie będzie 150 os max :P

trzeba byc kretynem aby otwierać rejestracje w czasie startu:P 

jeśli będzie wszystko dobrze przeproszę całą administracje :P 

56928084622805469272.png

Opublikowano

czegoś takiego nie widziałem w życiu :D rozumiem że na pierwszym starcie męczyliście się ze stroną od 12 do 20 jakoś tak z tego co pamiętam :P 

ale żeby na drugim starcie to samo zrobić? i otworzyć rejestracje w godzinę startu:D 

no to pogratulować bystrości. 

podsumowując nie grał bym tutaj administracja to nie doświadczone noname..

jeśli mają problem ze stroną od tylu dni to jestem przekonany że serwer nie wytrzyma nawet dwóch tygodni. 

zablokowanie ddosów to raptem 20 min roboty. 

46302966905014201006.png

Opublikowano

Informatyku, strona i forum też padły ...

Tylko spójrz na to, że tego posta pisałem wcześniej jak jeszcze działała normalnie.

Opublikowano

ddosy są a strona chodzi?

Nie wiem jak Ci ma chodzić strona skoro strona, forum i serwer są atakowane. Trochę powagi, chcesz ośmieszyć projekt to napisz to wprost, a nie uciekasz się do nędznych podstępów.  Chyba, że nabijasz posty to spoko.

Dla wszystkich niepoinformowanych otrzymujemy masę ataków. Widać źle komentujący zakasali rękawy i strasznie utrudniają nam start.

Opublikowano

Nie wiem jak Ci ma chodzić strona skoro strona, forum i serwer są atakowane. Trochę powagi, chcesz ośmieszyć projekt to napisz to wprost, a nie uciekasz się do nędznych podstępów.  Chyba, że nabijasz posty to spoko.

Dla wszystkich niepoinformowanych otrzymujemy masę ataków. Widać źle komentujący zakasali rękawy i strasznie utrudniają nam start.

Tylko spójrz na to, że tego posta pisałem wcześniej jak jeszcze działała normalnie.

Opublikowano

Ale uchronienie sie przed atakami zajmuje ok. 20-25 minut ;)

A znając Was serwer wystartuje jutro.

Opublikowano

Start utrudniacie sami sobie swoją niekompetencją i nie zwalajcie winy na innych bo to co robicie to istna kpina. Miałem zagrać na tym serwerze, ale teraz jestem pewien że to byłby błąd.

Opublikowano

Ale przecież to było oczywiste że będzie masa ataków? dlaczego nie zabezpieczyliście hosting jeśli już porywacie się na tak głęboką wodę, otwierać rejestracje w czasie startu. przecież to raptem 20 min roboty i ani jeden atak wam nic nie zrobi. 

46302966905014201006.png

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...