Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eriador.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Wojtek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogliście coś wymyślić innego,a nie pisac o isie nawet jeżeli to prawda. Po prostu zaraz zleci się banda gimbusków które będą pisac że server pod is.

Edit. Pierwszy był zanim napisałem ten post -_-

Fajnie się odnosisz. :P

Poza tym, robicie Item Shop przed startem - na hajs tylko lecicie?

• Odpowiedzi 247
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mogliście coś wymyślić innego,a nie pisac o isie nawet jeżeli to prawda. Po prostu zaraz zleci się banda gimbusków które będą pisac że server pod is.

Taka jest prawda, po co kłamać?

Opublikowano

Fajnie się odnosisz. :P

Poza tym, robicie Item Shop przed startem - na hajs tylko lecicie?

zawsze jest komuś niedogoda. Ostatnio, że nie było is na start, teraz ze ma zostać zrobiony. 

Opublikowano

Start przełożony na godzinę 18.30

Powód: Kończymy ItemShop i odpalamy

Dajcie  rejestracje i róbcie sobie ten IS ale nie traćcie czasu ludzi! Włączcie tą rejestracje!

Opublikowano

Serio od wczoraj śledzisz tą prezentację kretynie aby wyłapać jeden błąd i go podkreślić? A potem się dziwisz, że każdy ma o Tobie wyrobione zdanie idioty.

Dwa razy wszedłem w tą prezentacje, i to ty nazywasz śledzeniem?

ps. nie wyzywaj, bo mi smutno :/

Opublikowano

A nie mozna bylo wlaczyc rejestracji, odpalic gry i w trakcie tego robic IS? - wiekszosc ludzi pomysli teraz ze to Wy jestescie idiotami. Ekhmm

MC KONDUKTOR 

Opublikowano

A nie mozna bylo wlaczyc rejestracji, odpalic gry i w trakcie tego robic IS? - wiekszosc ludzi pomysli teraz ze to Wy jestescie idiotami. Ekhmm

Właśnie tak zaczynam myśleć. Już im to pisałem  a oni nic... 

Opublikowano

1.W panelu logowania gry po prawej stronie jest strona glowna servera , reje , ktore nie dzialaja.

2. Nie ma zapisywania konta czy ja tego nie widze? 

MC KONDUKTOR 

Opublikowano

denerwój  

xD

topic. Skad truta?

Kozaczysz bo:

a) zawołałeś mamę i sprawdza ci błędy ortograficzne <3

b ) za starą odsłonę casti*sa kupiłeś sobie słownik ortograficzny i teraz latasz po mpc, sprawdzając każde jedno słowo. <3

c) Fundacja "Deca" zafundowała ci naukę języka polskiego :angry: chętnie dołożę się do tej twojej nauki.

56928084622805469272.png

Opublikowano

Wg. mnie ten serwer to jeden wielki niewypał ;) Nie dość, że to już drugi start, nie zdażyli ogarnac rejestracji przed startem, a zamiast wlaczyc reje i serwer tracą nasz czas i robią IS ;)

Opublikowano

Wg. mnie ten serwer to jeden wielki niewypał ;) Nie dość, że to już drugi start, nie zdażyli ogarnac rejestracji przed startem, a zamiast wlaczyc reje i serwer tracą nasz czas i robią IS ;)

15 min i się dowiemy. 

Opublikowano

a przecież oni nie umieją się określić. i przekładają cały czas godziny.. więc już można wiedzieć co będzie się działo po starcie 

padnie do miesiąca. czekałem...

nie polecam

56928084622805469272.png

Opublikowano

Każde zdanie jest ważne, dziękujemy za Twoją opinię. Mamy nadzieję, że zmieni się ona już niebawem. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...