Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VAC Error

HubabubaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po raz kolejny mam ciągle vac errory, nie wysyłajcie mi rozwiązań od valve bo od nich nic nie pomogło pisanie do nich maila też nic nie podziałało. Z neta robiłem reinstall cs, systemu, steam i wpisywanie do lauch options -insecure czy jaka tam komenda była. A i jeszcze robiłem reinstall all sterowników.

Lista programów jakie posiadam :

http://gyazo.com/0e407cd1b66874918f925f7d92ddad88

Coś jeszcze da się zrobić ?

Opublikowano

no mam ale tera ściągać z neta i od nowa wszystko to trochę nie chce mi się :P.

A grać to by się chciało, co?

Spróbuj może z tym formatem jednak.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

tylko jestem ciekaw jednego jak ściągne instalke to gdzie ja to wrzuce jednak bo pendrive nie mam a dysk recovery nic nie daje przecież to to samo co format prawie.

Opublikowano

a jak zrobie z dysku recovery to nie będzie to samo ? Bo w sumie w formata to już wyższa jazda a zrobienie z partycji recovery z programem od samsunga to łatwo tylko mam pytanie czy te programy które teraz mam nie konfliktują się ze steam i czy aktualizacja sterowników też nie przyczynia się do vac error bo w sumie aktualizowałem sterowniki ostatnio i miałem często bsod i vac error. BSOD udało mi się naprawić nie wiem jak ale vac error męczy mnie od 2 miesięcy

Opublikowano

Także miałem vac errory, ale pozbyłem się ich.

Zrób nowe konto na komputerze i tam zainstaluj cs;go mi to pomogło.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Recovery tzn? Huba ,a mam pytanie gdzie masz steama zainstalowanego? Napisz mi twoja sciezke az do cs go tak jak masz czyli np. programy plikow--steam-- itp tak jak masz 

Opublikowano

D:\Gry\Steam to jest moja ścieżka mam na d bo szkoda syfić system a recovery to znaczy przywrócić kompa do ustawień fabrycznych (dysk c) ale chyba wiem gdzie problem jest wczoraj grałem bez vaca no to wyłączyłem kontrolę konta użytkownika bo wkurza mnie to a dziś wywaliło mi vaca na mm no to banik, choć nie jestem do końca pewny czy to przez uac.

Opublikowano

ja mam viste to nie wiem :PPP wchodzisz w panel sterowania, konta użytkowanika i bezpieczeństwo rodzinne,  konta użytkownika, włącz lub wyłącz funkcję kontroli konta użytkownika, użyj funkcji kontrola konta użytkownika .... i to masz zaznaczyć.

Nie wiem czy będziesz miał tak samo na 7 lub 8.

I nie jestem na 100% pewnien czy to przez to.

Pokazałbym screen ale gyazo mi się usunął i zainstalować nie mogę.

Opublikowano

Nie wiem jak na w7 to sie robi bo mam inaczej niz ty piszesz ,ale mysle ,ze to nie przez to ten jeden mm bez vaca to moglbyc przypadek skoro mi po formacie nie pomoglo to nie wiem :< Ale wczesniej nie mialem zadnej kontroli uzytkownika i nie mialem vac errorow ;/ Po reinstallu steama sie to zaczelo dziac niestety ;/ 

Opublikowano

Mi to w sumie zaczęło się wtedy kiedy mi wyłączyli prąd dość często (mam lapka z zużytą żywotnością baterii (max 5minut)) to przez to miałem dużo bsod i przy okazji jak nie bsod to vac error, bsod udało się naprawić ale nie wiem jak coś tam usunąłem i git było a vac error został niestety :/

Opublikowano

@Xanteris ale sorry na dołączenie do mm masz 5 minut więc nawet jeśli sprawdzę spójność plików i zainstaluje się coś tam to nie zdąże a mi często to wyskakuje i raz sprawdzenie nie wystarcza nawet przed grą nic nie pomaga.

Opublikowano

Ale pewnie miales jednorazowy problem ,a my z huba mamy taki ,ze spojnosc reinstalle etc nie pomaga i nas ciagle wywala ;< 

Huba o co chodzilo z "bsod" wczesniej tak pisales? 

Opublikowano

Huba ,a napisz mi od kiedy ci sie to zaczelo dziac? Moze to valve cos zepsulo bo jak ty piszesz to u Ciebie to samo z siebie zaczelo wyskakiwac u mnie podobnie 

Wiem co to blue screen ,ale nie ogarniam skrótów niektorych :D

Opublikowano

No to słabo czytasz to co pisałem bo pisałem że zaczęli się bawić u mnie prądem i kilka razy lapek się wyłącz bo słaba żywotnośc baterii jak nie brak jej. I od tamtej chwili miałem bsod i vac error.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...