Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VAC Error

HubabubaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Xanteris ale sorry na dołączenie do mm masz 5 minut więc nawet jeśli sprawdzę spójność plików i zainstaluje się coś tam to nie zdąże a mi często to wyskakuje i raz sprawdzenie nie wystarcza nawet przed grą nic nie pomaga.

ja teraz przed zagraniem rankeda wlaczam na chwile uproszczonego albo dm'a i sprawdzam czy chodzi normalnie, jak chodzi normalnie to zaczynam grac rankeda :)

Ale pewnie miales jednorazowy problem ,a my z huba mamy taki ,ze spojnosc reinstalle etc nie pomaga i nas ciagle wywala ;< 

Huba o co chodzilo z "bsod" wczesniej tak pisales? 

nie mialem tego tylko jeden raz, mialem kilka razy i dostalem przez to bana 2 razy po siedem dni :/

Opublikowano

No wlasnie pojedynczo tez mialem i sobie dalem rade ,a teraz nie potrafie. A co do tego jak sprawdzasz to blednie vac error nie wyskakuje od razu jak wbijesz na serwer tylko po jakims czasie czasami wcale nie dostaniesz ,ale na mmach jak mam ten problem to zawsze :> 

Opublikowano

Od 1-2 miesiecy to porazka ;/ Ja od tygodnia ,ale nie widac zeby mi sie cos naprawilo. No tak jak napisalem roznie jest z wyrzucaniem na serwerach :P Moze zmien system na windows10 i sprobuj zagrac na koncie kolegi czy cos jakiegos mm'a jak na swoim masz bana :P

Opublikowano

A wlasnie mnie ostantio na faceitach tez wywalalo ,a z 3 ostatnich faceitow nie :D Ale na mmach i tak wywala wiec lipa :(( Ogolnie to masz jakies pomysly co zrobic? Bo ja nic nic i jeszcze raz nic pozostaly mi serwery ;x 

Opublikowano

Jeśli ktoś sie zna to moglby mi napisac dlaczego jak wpisuje we wierszu polecen te komendy bcdedit /deletevalue nointegritychecks

bcdedit /deletevalue loadoptions to wyskakuje jakis blad :') ? 

Opublikowano

Ziom ja swój problem chyba rozwiązałem bo grałem 3h na serwerze i mnie nie wywaliło, jutro sprawdzę jak tam na faceit. A problem to prawdopodobnie wyłączone uac.

Opublikowano

Moze tobie pomoze to uac ,ale mi raczej nie szczerze nie mam pojecia juz. Zagralem turniejowke na lapku i wszystko ok ,a na pc vac error -.- Ktos ma jeszcze jakies pomysly?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...