Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Senthia.eu [Dedyk] [Easy]

Multi-DC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dungi :

WW : 3 osoby  - Drop ulepy 150+ , Bryłki

Komnata smoka : 4 osoby - Drop ulepy na itemy 200+

Katakumby : 2 osoby - Drop ulepy 150+ , bryłki 

Co do balansu nie umiem ci odpowiedzieć ( nikt nie ma eq na max lvl :D ja stoję na itemach 200 ) - nie mam 4 osób 200 + żeby tam iść ...

Jak wyżej napisałem nic nie było poprawiane przez tydzień czasu - ilość graczy spadła do hmm 50? Jeżeli administracja nie weźmie się do roboty serwer padnie .

rmoiyq.png

• Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dungi :

WW : 3 osoby  - Drop ulepy 150+ , Bryłki

Komnata smoka : 4 osoby - Drop ulepy na itemy 200+

Katakumby : 2 osoby - Drop ulepy 150+ , bryłki 

Co do balansu nie umiem ci odpowiedzieć ( nikt nie ma eq na max lvl :D ja stoję na itemach 200 ) - nie mam 4 osób 200 + żeby tam iść ...

Jak wyżej napisałem nic nie było poprawiane przez tydzień czasu - ilość graczy spadła do hmm 50? Jeżeli administracja nie weźmie się do roboty serwer padnie .

Tu od dawna nie ma 50 osób nawet, szkoda że technik nie powie wam prawdy bez kogo serwera by nie było gdybym mu nie powiedział o bugach expa itp. Tak ps aktualnie gra 20 graczy bo mają dziurę w stronie.

A jak chodzi o balans : Mental/Szaman>wszystko inne

@topic Serwer polecam tylko ze względu na sponsora, od strony techicznej 0/10

Opublikowano

technik [Tris] rozdawał początkowo ( 2 dni temu ) rozdawał  itemy z itemshopu i dawał 250lvl jednak to mały problem . Wczoraj dawał swojemu koledze o nicku ''konik'' itemy na 250 lvl po tym zrezygnowałem z gry .

Odradzam gry na tym serwerze i na każdym serwerze pana : Trisa pod innym nickiem Voxter . Niestety nie robiłem tzw ''ss'' i nie mogę wam tego pokazać . Musicie mi wierzyć na słowo a także tym którzy wypowiedzieli się o tej osobie w tym temacie .

rmoiyq.png

Opublikowano

technik [Tris] rozdawał początkowo ( 2 dni temu ) rozdawał  itemy z itemshopu i dawał 250lvl jednak to mały problem . Wczoraj dawał swojemu koledze o nicku ''konik'' itemy na 250 lvl po tym zrezygnowałem z gry .

Odradzam gry na tym serwerze i na każdym serwerze pana : Trisa pod innym nickiem Voxter . Niestety nie robiłem tzw ''ss'' i nie mogę wam tego pokazać . Musicie mi wierzyć na słowo a także tym którzy wypowiedzieli się o tej osobie w tym temacie .

hahahahahahahahaha wiedzialem ze tak bezie beka z was mlotki ze graliscie tam 

Opublikowano

Serwer padł ?? :P Chyba :D Bo jak porpawek tak niczego nie było :D Ja wbiłem na nim 60 lvl i wyebałem bo szkoda było czasu marnować :D 

http://prntscr.com/85ziiz

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...