Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Senthia.eu [Dedyk] [Easy]

Multi-DC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer od FuBu jak co :) A ja się zastanawiałem z kąt mają kasę na pół yt :)

Tylko czemu nic nie pisze na stronie, serwerze, forum iż ten serwer jest od ForGame ciekawe :D

Administrator na TeamSpeaku ForGame to potwierdził :)

SS z strony senthi:

p956ic.jpg

SS z strony balmory:

7rvn9w.jpg

Cheater (sponsor), Łukasz to ty? xD

Nie Cheater (Sponsor) -- FuBU xD

yTMJ2TF.jpg

Opublikowano

Tylko czemu nic nie pisze na stronie, serwerze, forum iż ten serwer jest od ForGame ciekawe :D

SS z strony senthi:

p956ic.jpg

SS z strony balmory:

7rvn9w.jpg

Ta strona kolego jest ogólno dostępna w internecie.

Dlaczego strona nie działa?

Opublikowano

SS z strony senthi:

p956ic.jpg

SS z strony balmory:

7rvn9w.jpg

Cheater jest znany niektórym jako Rafał, a co do strony jest turecka a nie Balmory.

Co jest z serwerem ? :/

Chwilowe problemy.

Opublikowano

Cheater jest znany niektórym jako Rafał, a co do strony jest turecka a nie Balmory.

Chwilowe problemy.

A ile to może potrwać? ;/ W przybliżeniu

Opublikowano

Czy na serwerze jest tak jak kiedys ze w broni na 250 lvl np sura ma + 60 inta, dager +60zr a woj tego nie posiada?
I czy komnaty na koncu sa zbugowane ze na wh mozna wbic na smoka?

Opublikowano

Czy na serwerze jest tak jak kiedys ze w broni na 250 lvl np sura ma + 60 inta, dager +60zr a woj tego nie posiada?

I czy komnaty na koncu sa zbugowane ze na wh mozna wbic na smoka?

Z broniami jest, że woj w 2 ręce ma więcej dmg bez siły, jednoręka ma średnie 30%, łuk i sztylety mają zrękę, wachlarz um + int, dzwon tylko um, broń bm um + zaklęcie.

Nie ma smoków w grotach, demonów na sohan zostały usunięte za to powiększony został drop kamyków chi i przepustek

Opublikowano

Z broniami jest, że woj w 2 ręce ma więcej dmg bez siły, jednoręka ma średnie 30%, łuk i sztylety mają zrękę, wachlarz um + int, dzwon tylko um, broń bm um + zaklęcie.

Nie ma smoków w grotach, demonów na sohan zostały usunięte za to powiększony został drop kamyków chi i przepustek

Troche to nie fear wzgledem bodziaka, byl najgorsza postacia w pvp i nadal tak bedzie.

Opublikowano

Troche to nie fear wzgledem bodziaka, byl najgorsza postacia w pvp i nadal tak bedzie.

Zostanie wzmocniony jeśli będzie taka potrzeba ewentualnie, obniżony % na blok.

Opublikowano

Tu tak samo jak na każdym serwerze o takich plikach an większym lv nie ma nic innego tylko chodzenie na berana ? :D

Nie na ostatnią zbroję są potrzebne ulepy z demona. Zostało utrudnione ulepszanie ekwipunku do 40% na ulepszenie, kosztem zwiększenia dropu niektórych rzeczy.

Opublikowano

Byłem na serwerze ale jakoś jest bez życia. Praktycznie nikt się nie odzywa na chacie, coś czuję że licznik jest oszukany bo w m1 na ch1 nawet z 30 osób nie było.

Opublikowano

Byłem na serwerze ale jakoś jest bez życia. Praktycznie nikt się nie odzywa na chacie, coś czuję że licznik jest oszukany bo w m1 na ch1 nawet z 30 osób nie było.

W liczniku masz opisane ile bylo online wszystkich graczy w przeciagu 6h wiec nie wiadomo ile jest teraz.

Opublikowano

Serwer nawet nie ma 1dnia każdy expi co widać w grocie, ze każdy spot zajęty lub w red lesie metiny są oblegane.

Opublikowano

Tris = VoxTer ten od Ariosa z przed tygodnia

VoxTer nadal nie umiesz podkręcać dobrze licznika :)

Licznik jest sprzed 6h , nie liczy aktualnie tylko ile osób weszło na serwer przez 6 godzin. 

Zawsze jest 50% tego jako aktualny stan / przeważnie.

­

2u8w8y9.png

Lajki miło widziane <3

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...