Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Senthia.eu [Dedyk] [Easy]

Multi-DC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

K***a idioci aż żałuje, że sobie czegoś tam nie zostawiłem.  Bo aż mnie trzęsie jak widzę, że nawet prezentacji nie chciało wam się zrobić debile pewnie zwykłe ctrl +V nic nie zmieniliście 

Serwer DUpy nie urywa gotowiec kariesa p; 

Wpadne z nudów

ps: na odcinku ☜ xMateox ☞ Let's Play Metin2™

jest quest ethanis uriel ;D 

Bo to moje pliki /ethanis/karies.  Pewnie czegoś nie zamieniłem w questach i oni nawet nie sprawdzili :) 

Polecam w c**j administracja jest ogarnięta :D 

• Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli wy nawet questów nie sprawdziliście po odpaleniu plików, to ja już wam współczuje na starcie, anyway nadal nie polecam, przy takim wysypie serwerów nie reprezentujecie sobą nic, zero zmian, nawet głupi interface czy wygląd miast ten sam.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Jeżeli wy nawet questów nie sprawdziliście po odpaleniu plików, to ja już wam współczuje na starcie, anyway nadal nie polecam, przy takim wysypie serwerów nie reprezentujecie sobą nic, zero zmian, nawet głupi interface czy wygląd miast ten sam.

Nie poprawione nazwy questów ? Prezentacje były nagrywane aby reklamować serwer. Wszelkie zmiany kosmetyczne były poprawiane dziś. Było dużo pracy przy bugach co było priorytetem.

Opublikowano

Nie poprawione nazwy questów ? Prezentacje były nagrywane aby reklamować serwer. Wszelkie zmiany kosmetyczne były poprawiane dziś. Było dużo pracy przy bugach co było priorytetem.

Priorytetem to jest sprawdzenie całych plików serwerowych, nie tylko zmiana ip wchodzi w rolę "serwera miesiąca", jeżeli już robisz serwer na gotowcu, rada na przyszłość - nie sprawdzaj nazw, a zawartość questa.

btw. czemu pet wchodzi w okienko slotu?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Priorytetem to jest sprawdzenie całych plików serwerowych, nie tylko zmiana ip wchodzi w rolę "serwera miesiąca", jeżeli już robisz serwer na gotowcu, rada na przyszłość - nie sprawdzaj nazw, a zawartość questa.

Crime ja sponsoruje serwer a nie go robię. Od spraw technicznych jest technik. Wziąłem ten projekt bo byłem kiedyś administratorem starej Senthii za czasów forgame. Chcę przywrócić projekt do życia i dać mu się odbić. Czas pokażę. Ale byłem pewny, że posypie się fala krytyki. Mimo wszystko pliki te były pobugowane. Sporo rzeczy zostało poprawionych tak aby serwer mógł funkcjonować w innym wypadku nie miało by to sensu.

Opublikowano

Crime ja sponsoruje serwer a nie go robię. Od spraw technicznych jest technik. Wziąłem ten projekt bo byłem kiedyś administratorem starej Senthii za czasów forgame. Chcę przywrócić projekt do życia i dać mu się odbić. Czas pokażę. Ale byłem pewny, że posypie się fala krytyki. Mimo wszystko pliki te były pobugowane. Sporo rzeczy zostało poprawionych tak aby serwer mógł funkcjonować w innym wypadku nie miało by to sensu.

Nie robiliście żadnej otwartej bety wiec co do bugów przekonamy się na starcie czy jakieś są.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Nie robiliście żadnej otwartej bety wiec co do bugów przekonamy się na starcie czy jakieś są.

Oczywiście nigdy harry pewności nie ma to oczywiste. Jednak staraliśmy się wykluczyć wszystko czego byliśmy świadomi, a tak jak mówię mieliśmy graczy i swoje doświadczenie z wersji poprzedniej Senthii i wiedzieliśmy co jest do poprawy.

Opublikowano

Oczywiście nigdy harry pewności nie ma to oczywiste. Jednak staraliśmy się wykluczyć wszystko czego byliśmy świadomi, a tak jak mówię mieliśmy graczy i swoje doświadczenie z wersji poprzedniej Senthii i wiedzieliśmy co jest do poprawy.

Bugi zawsze jakieś się znajdą tylko miejmy nadzieje że nie bd strasznie ingerować w grę ;)

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Bugi zawsze jakieś się znajdą tylko miejmy nadzieje że nie bd strasznie ingerować w grę ;)

Zgadzam się. Najgorzej gdy gracze znajda bug który ingeruje w grę dla tego zajęliśmy się tym problemem. 

Opublikowano

Zagram ponownie :)

Marmury są dostępne ?

Bony max ?

Sztabki będą wpadały do EQ ? 

Ile % na ulepszenia lub przerobienie przedmiotu ?

Skąd bronie na 75lv ?

Opublikowano

K***a idioci aż żałuje, że sobie czegoś tam nie zostawiłem.  Bo aż mnie trzęsie jak widzę, że nawet prezentacji nie chciało wam się zrobić debile pewnie zwykłe ctrl +V nic nie zmieniliście 

Bo to moje pliki /ethanis/karies.  Pewnie czegoś nie zamieniłem w questach i oni nawet nie sprawdzili :)

Polecam w c**j administracja jest ogarnięta :D

Zacznijmy od tego, że te pliki nie są do c***a twoje, tylko kupiłeś je od Hayi i zjebałeś tym plikom reputacje, bo wypuszczałeś 3 odsłony tych samych plików, po czym każda padała, bo jesteś idiotą xD

Nie pozdrawiam

@anty Moglibyście napisać, kto jest dokładnie w TEAM, do kogo, jakie zadania należą? :)

Opublikowano

Zagram ponownie :)

Marmury są dostępne ?

Bony max ?

Sztabki będą wpadały do EQ ? 

Ile % na ulepszenia lub przerobienie przedmiotu ?

Skąd bronie na 75lv ?

1. Nie

2. Nie

3. Narazie nie wpadają/

4. Od 40% do 100% na niektóre itemy

5. Metiny w red lesie

Pliki były sprawdzane i jest dużo rzeczy poprawionych od expa/dropu/ulepszania. Usunięte zostały demony z sohan, powiększony drop przepustek, więc nie porównywać proszę do Kariesa gdzie iZumi 3 miesiące myślał jak usunąć smoki w grotach.

Zacznijmy od tego, że te pliki nie są do c***a twoje, tylko kupiłeś je od Hayi i zjebałeś tym plikom reputacje, bo wypuszczałeś 3 odsłony tych samych plików, po czym każda padała, bo jesteś idiotą  xD

Nie pozdrawiam

@anty Moglibyście napisać, kto jest dokładnie w TEAM, do kogo, jakie zadania należą?  :)

Tris - Technik

Cheater - Sponsor

Opublikowano

Cześć, oglądając prezentacje uświadomiłem sb że nic a nic nowego/innowacyjnego nie wprowadzacie. Teraz jeśli chcesz się wybić z projektem musisz mieć coś swojego unikalnego czego nie spotkacie na innych serwerach. Tutaj zauważyłem pare rzeczy jak to EQ najk czy adaś ale nic pozatym dupy nie upierdala. Teraz pytania... jakie bonusy 1-5b wbijają na maxa? BS allowed? Co w IS? Czemu padł Wam wcześniejszy projekt?

4518232164.png

Taki światłowód

Opublikowano

Cześć, oglądając prezentacje uświadomiłem sb że nic a nic nowego/innowacyjnego nie wprowadzacie. Teraz jeśli chcesz się wybić z projektem musisz mieć coś swojego unikalnego czego nie spotkacie na innych serwerach. Tutaj zauważyłem pare rzeczy jak to EQ najk czy adaś ale nic pozatym dupy nie upierdala. Teraz pytania... jakie bonusy 1-5b wbijają na maxa? BS allowed? Co w IS? Czemu padł Wam wcześniejszy projekt?

To ma być reaktywacja starego serwera gdzie nie było nasrane bugujących się nowości ten serwer ma mieć klimat jak 2,5roku temu miała Senthia czyli łatwy lvl trudne ulepszanie. bonusy nie wchodzą odrazu tutaj. IS jest dostępny na stronie. To do administracji pisz na to ci nie odpowiem.

Opublikowano

Jeśli bonusy nie wchodza max to będzie masakra 

strasznie długo bedzie bonować ;/

Zobaczy się wbije na start 

jak coś to wyjde ^^

Opublikowano

Jeśli bonusy nie wchodza max to będzie masakra 

strasznie długo bedzie bonować ;/

Zobaczy się wbije na start 

jak coś to wyjde ^^

Tu chodzi o to by nikt nie miał takich samych bonusów tak jak jest na starych serwerach oraz tak jak było na starej Senthii tylko z różnica, że tu nie będzie banów za używanie bsa.

Pozatym abs ładnie wchodzą, jednak gorzej bonusy w broniach żeby miały jakąś wartość.

Opublikowano

Nie polecam serwera, zajrzyjcie na ariosmt2.pl  arios był pod hajs, wrzucili pliki kariesa/senthii, to robią senthie, która będzie pod hajs, tak samo jak arios i pewnie shaki w team, voxter... nie polecam gówna.

Nie jestem w team :) 

sHaki jest zbyt duzym g*wnem aby byc w teamie ale Tris to Voxter :)

@skąd truta?

Nawet się ku*wa nie znamy a Ty pie*dolisz że jestem gównem ? Zapraszam ts3 :>

­

2u8w8y9.png

Lajki miło widziane <3

­

Opublikowano

Serwer pod hajs i tyle. Prawdziwej senthii nic nie zastąpi.

Nie polecam.

Po hajs? Patrzyłeś wogóle, ze tu nie ma kostiumów bonowanych jak na Senthii? W IS są jedynie 3 rzeczy nie do zdobycia w grze, więc lepiej wyjdź jak serwer pod IS.

@AW

Serwer polecam,  dobra zabawa gwarantowana.

Opublikowano

i cały czas ta sama monotonia, grota, grota, grota.....

Miał być stary klimat Senthii zachowany i jest zachowany w tym mapy nie zostały zmienione. Jedynie zostało utrudnione zdobywanie ekwipunku.

@AW

Na jaki lvl jest ostatnia zbroja?

Opublikowano

Miał być stary klimat Senthii zachowany i jest zachowany w tym mapy nie zostały zmienione. Jedynie zostało utrudnione zdobywanie ekwipunku.

@AW

Na jaki lvl jest ostatnia zbroja?

240

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...