Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hosting do serwera SFGame

#NO Karolevsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chłopaczku, ja więcej wiem o DDoS niż Ty sobie wyobrażasz, jeszcze stare cioty z karachan.org mnie pewnie pamiętają, jak im stronka na cloudflare nie wytrzymała.

Wielokrotne odświeżanie strony poprzez klikanie klawisza "F5" to nie DDoS. F5 odświeża stronę przyjmując nowsze dane o ile takowe istnieją, czasami trzeba nacisnąć ctrl + r lub ctrl i f5. W przypadku grafik, tekstu itd potrzeba ctrl i r, aby otrzymać  nowe dane, a w przypadku danych zewnętrznych, to jest baza danych (skrypt pobierający dane w php z DB), to samo f5. Jeżeli masz którąś z tych sytuacji, lub one dwie, w sądzie mogą powiedzieć, że chcieli otrzymać nowe dane, które najprawdopodobniej właściciel strony udostępnił, a że 1000 odświeżeń było na minutę to już inna sprawa. Wg to możesz i mnie pozwać do sądu, zawsze to tam odszkodowanie będę miał za szarganie przez dzieciaka po sądach. Powodzenia noobku w dalszym życiu, o ile Ci go dużo zostało, bo przy takim tempie sprawy, gdzie grozisz co drugiemu użytkownikowi mpcforum.pl pozwem do sądu, daleko nie zajdziesz, chyba że 3 metry pod ziemie, jak tak w dorosłym życiu będziesz robił. W sumie zależy co uważasz za dorosłe życie, ah, gimbaza - dorosłość, co nie? Ale żeby być w tej gimbazie należy pierw ukończyć podstawówkę, co Tobie nie grozi. To raczej tyle. Przemyśl to sobie chłopie, nie warto udawać nie wiadomo jak mądrego, bo odwiedzi się kilka stron i zagrozi ludziom sądem. Pzdr! :*

P.S Popracuj nad interpunkcją, pomiędzy słowem lub/i literką a znakiem interpunkcyjnym nie stawia się tzw. spacji.

@Polecam blutu.pl, szybki support, tanio, solidnie. 

P.S Podpowiem o co możesz DDoS'era zgłosić:

Artykuł 268 kodeksu karnego pkt. 1, 2, 3, 4. :)

Skisłem xDDD

You made my day. Robię ss na pamiątkę, większej żenady i samopogrążenia w życiu nie widziałem.

O czym ty dzieciaku gadasz? Najpierw pierdolisz coś o odświeżaniu strony (C***a nas obchodzą cytaty wklejone z wikipedii), później przyznajesz się do ddosowania stron (Chyba żeś z notatnika ddosy puszczał, bo jakoś nie wyobrażam sobie abyś umiał zrobić coś innego), następnie gadasz coś o sądach i paragrafach, gdzie ty nigdy w rękach zwykłej książki nie miałeś, a co dopiero kodeks karny. Wiesz wgl o czym ty mówisz? Już pominę fakt obrażania i grożenia innym użytkownikom forum, ponieważ każdy wie że jesteś zwykłym plebsem, wychowanym na hwdp i jp z problemami emocjonalnymi i psychicznymi. Ale mówić komuś, że jest gimbem, samemu mając 14 lat (W dodatku ledwo zdałeś do następnej klasy) to już przesada. Weź się lepiej pierdolnij w ten pusty łeb i opuść mpc. Taka mini porada dla cb, chyba to by było najlepsze rozwiązanie. 

A co do hostingu to tylko i wyłącznie blutu, najlepszy pod sf. Na twoim miejscu kupiłbym vpsa (Są od 30zł), wtedy masz wyjebane w dzieciarnie, która straszy ddosami, a nie potrafią nawet naprawić polskich znaków w php.

Opublikowano

Hej, hej! Starczy tych kłótni. To naprawdę nie jest miejce na tego typu dyskuje - tylko ostrzegam, bo następnym razem mogą polecieć warny, jak i blokady kont. Pozdrawiam.

Opublikowano
Oczywiście także polecam oferty swhosting.pl, do niego należy marka blutu.pl.

Szybki, niezawodny support, miła ekipa, niskie ceny, tak aby przeniesienie ze starego hostingu było jak najprzyjemniejsze. W swojej ofercie posiadają serwery dedykowane jak i VPS.

Nie będę się tu udzielał, nie zniżę się do Twojego poziomu, a raczej do zupełnego jego braku.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

możesz zobaczyć ofertę ddr.pl teraz powinni mieć nawet 10% zniżki, bo mieli wprowadzic to od nowego roku, poza tym u nich powstaje program lojalnościowy, j z każdym rokiem będzie tańszy hosting dla użytkowników.

Opublikowano

napisz do mnie na prv zainwestuje w twoj serwer i postawie na .pl

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

vior.pl - koszt 1zł miesięczne 

5v.pl - darmowy i prosty można ulepszyć  

friko.pl - darmowy i prosty można ulepszyć

cba.pl - darmowy prosty tylko reklamy są wielkie można ulepszyć  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...