Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Wy widzicie w Anime?

Adder.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A kaanashi to moj brat, dlatego mialam z nim takie samo ip i dostalam bana na poprzednim koncie

Dożywotni ban dla ciebie. Przeginasz zakładając ciągle nowe konta.

Chcialem tez dodac, ze ogladam anime ze wzgledu na to, ze niektore produkcje so o niebo lepsze fabularnie od zwyklej bajki czy serialu.

Anime tak naprawdę nie rywalizują z bajkami (animacje inne niż japońskie), ale z produkcjami aktorskimi. Są ich odpowiednikami w formie animowanej.

Oglądam anime od kilkunastu lat i mogę śmiało powiedzieć, że około 30 procent obejrzanych serii było dobrych lub bardzo dobrych, a większość przeciętnych. Takich bardzo słabych było niewiele.

Opublikowano

Dożywotni ban dla ciebie. Przeginasz zakładając ciągle nowe konta.

Anime tak naprawdę nie rywalizują z bajkami, ale z produkcjami aktorskimi. Są ich odpowiednikami w formie animowanej.

Oglądam anime od kilkunastu lat i mogę śmiało powiedzieć, że około 30 procent obejrzanych serii było dobrych lub bardzo dobrych, a większość przeciętnych. Takich bardzo słabych było niewiele.

Dożywotni ban dla mnie? Co masz na mysli? a i to moje 2 konto, wiec nie wiem czemu mowisz, ze przeginam.

Arcymistrz
Opublikowano

Pójdź do technikum to zobaczysz czemu :v

Dla zabicia czasu/obejrzałem wszystkie filmy, które mnie interesowały i szukam czegoś podobnego w anime/muszę coś robić jak expie. 

Opublikowano

@Shanya2

To jest już żenujące, dlatego nawet nie będę tego dalej komentował tylko dodam jeszcze coś odnośnie MaL'a

August 2, 2015

Co do tematu, bo domyślam się, że mnie już ten pier... hipokryta zgłosi:

Tak jak większość osób wcześniej napisała, jest to zupełna odskocznia od tego co nam serwują w telewizji/kinach, sam jakieś półtora roku wstecz wyśmiewałem się z osób, którą sam dzisiaj jestem. Podstawową kwestią jest przełamanie się względem tego, że pewną część anime nie można stawiać na równi z bajkami, a druga sprawa to to że jeżeli znajdziesz coś interesującego to masz zajęcie na kilka godzin, dni, a w najlepszych przypadkach tygodni lub miesięcy. 

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Ładnie brzmiący język oraz to, że nie boją się? krzyczeć, piszczeć, itp., robią to naturalnie, posłuchaj sobie polskiego dubbingu... Bardzo ładna kreska, oprawa dźwiękowa, fabuła, itd. Szybko ogląda się :p

Opublikowano

prosze, moj mal:

http://myanimelist.net/animelist/Shanya1989PL

A kaanashi to moj brat, dlatego mialam z nim takie samo ip i dostalam bana na poprzednim koncie

87763404898680270805.png

Czyli oficjalnie Ardina to jednak Kaanashi? ale nowina! Czlowieku ulotnij sie juz z tego forum, nie udawaj kobiety ani nikogo innego.

Ja w anime lubie tez podzial na 20 minutowe odcinki, zamiast dlugich 50 minutowych odcinkow seriali. Mozna sobie spokojnie ogladac na pare razy cala serie ;)

Opublikowano

87763404898680270805.png

Czyli oficjalnie Ardina to jednak Kaanashi? ale nowina! Czlowieku ulotnij sie juz z tego forum, nie udawaj kobiety ani nikogo innego.

Ja w anime lubie tez podzial na 20 minutowe odcinki, zamiast dlugich 50 minutowych odcinkow seriali. Mozna sobie spokojnie ogladac na pare razy cala serie ;)

Tak, ardina to kaanashi, tzn. inaczej. Ardina ma brata bliźniaka kaanashiego dlatego mi sie pomylil kaanashi z ardiną. Ja tez jestem ich siostra, ale starszą. Stąd to samo ip. Dlaczego mam niby wypierdalać z tego forum? Bo wam sie tak podoba? Gowno mnie to obchodzi

@unwarn

ja w anime widze generalnie nauke. Chodzi mi tu glownie o psychologie i filozofie, choć nie tylko. Mozna sie tez przy anime nauczyc zycia czy moze konkretniej japonskiego zycia.

Opublikowano
Mozna sie tez przy anime nauczyc zycia czy moze konkretniej japonskiego zycia.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

z czego sie smiejesz? Co w tym smiesznego? Mowilam powaznie

Opublikowano

Tak, ardina to kaanashi, tzn. inaczej. Ardina ma brata bliźniaka kaanashiego dlatego mi sie pomylil kaanashi z ardiną. Ja tez jestem ich siostra, ale starszą. Stąd to samo ip. Dlaczego mam niby wypierdalać z tego forum? Bo wam sie tak podoba? Gowno mnie to obchodzi

Idź się k***a zabij. Zrób coś dla ludzkości i się powieś na sznurówkach k***a.
Opublikowano

Proponuję zwołać radę sześciu ustanowioną w roku 2013 czy tam 2012 która jako pierwsza w historii tego forum zbanowała jego ip klepiąc władze wyższe spamem za spamem. Później na fejsie pamiętam płakał do mpc żeby go odbanowali xD

No ludzie, tak działa to złe anime na takich niedorozwiniętych ludzi. Jebnięty z natury, obejrzy death note, a później się dziwić czemu ludzie płeć zmieniają

Opublikowano

W anime są rzeczy, które w filmach nigdy nie miałyby prawa bytu + zabijacz czasu.

Cycki jak arbuzy? xD

Czasem obejrzę, bo mogę tak szczerze, traktuje to jak zwykły serial :x, ja nie rozumiem bul dópowania o to że ktoś ogląda anime a nie normalne seriale, to jak wytykać kogoś palcami bo woli lody śmietankowe a nie czekoladowe xD

Opublikowano

Cytuję z raportu

Proszę o zamknięcie. Jak można, to proszę też dać powód w stylu "Autor uznał, że się go do Anime nie przekona". ;)

W związku z tym zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...