Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może i nic ale czy ja proszę o jakieś darmowe przepustki? skoro wszystkie inne zwoje są to co za problem dać i ten? 

Zmiana skilli to całkiem co innego, niż zmiana płci więc nie ma co porównywać i mówić że jest prawie za darmo. Zwój płci byłby bardzo przydatny przy kupnie postaci przykładowo, poza tym skoro inne zwoje są i w IS, i w sklepiku za punkty IP, to co tak negatywnie nastawiony na ten konkretny zwój jesteś? 

Stwierdzenie typu " Skoro w sklepie rybnym jest przyprawa do ryb, to dlaczego nie ma przyprawy do karkówki??" 

Nie jesteś pewien swojej orientacji to udaj się gdzie indziej niż na forum. Array ma rację.

Czytanie ze zrozumiem to widzę u Ciebie łbie na poziomie podstawowym kuleje. Napisałem jasno i wyraźnie w jakiej sytuacji by się przydał. Trochę tracę czas na próby wytłumaczenia Ci tego, zatem skoro mój post nie był skierowany do Ciebie, tylko Quarela to przymknij dziub i zatrzymaj swoje wypociny dla Ciebie. 

@ Albo wiesz co? wytłumaczę Ci żeby kolejny osobnik na Twoim poziomie czasem nie chciał dorzucić swoich trzech groszy, kupuje postać która jest kobietą i dlatego że NIE mam problemow z orientacja chciałbym aby taki zwój był dostępny. Mam nadzieje że teraz dotarło chociaż zaczynam powątpiewać, szerokości ! ;) 

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wolałbym zmianę profesji niż płci za SM z jednego prostego powodu.
Kupujesz od kogoś wybraną profesję np. BM na 150lvlu i jest to kobieta a kostium i fryz masz na faceta i musisz wydawać kolejne SM aby kostium i fryz się nie marnował. Czysty zarobek. 

Opublikowano

Wolałbym zmianę profesji niż płci za SM z jednego prostego powodu.

Kupujesz od kogoś wybraną profesję np. BM na 150lvlu i jest to kobieta a kostium i fryz masz na faceta i musisz wydawać kolejne SM aby kostium i fryz się nie marnował. Czysty zarobek. 

Tu nie chodzi o żadną profesje, tylko właśnie kupujesz postać i może chciałbyś ją zmienić na faceta (jeśli kupisz kobietę,lub na odwrót to już w zależności) zwłaszcza że teraz dużo osób gra kobietami. Wszystkie zwoje są dostępne za IP a ten nie. Według mnie czysta złośliwość :)

@ trochę pokręcony ten Twój post ^^

Opublikowano

Tyle płaczu o zmianę płci? Pewni niedługo będą hejty o to, że trawa krzywo rośnie..  -.-

No właśnie chciałbym poruszyć ten temat!

Array czemu kurdę tak ujowo zasiałeś trawę w m1 Shinsoo? Przecież to jest czyste buractwo z Twojej strony.

Domagam się prostej i pięknej trawy!

0LsM05U.png

Opublikowano

Tyle płaczu o zmianę płci? Pewni niedługo będą hejty o to, że trawa krzywo rośnie.. -.-

Rozróżniasz płacz od wymiany zdań? Obecnie poziom grających osób w metina diametralnie spada w dół. Nie rozróżniacie już niczego bo wszystko dla was to płacz. Zresztą mama nie nauczyła kultury żeby się nie wcinać komuś nie proszony? Pytanie moje było skierowane do Qarth'a a nie do żadnego pionka. Zatem panowie, nie pytani,nie udzielać się bo wasze zdanie mnie nic nie obchodzi.
Opublikowano

Tu nie chodzi o żadną profesje, tylko właśnie kupujesz postać i może chciałbyś ją zmienić na faceta (jeśli kupisz kobietę,lub na odwrót to już w zależności) zwłaszcza że teraz dużo osób gra kobietami. Wszystkie zwoje są dostępne za IP a ten nie. Według mnie czysta złośliwość :)

@ trochę pokręcony ten Twój post ^^

No i właśnie o to mi chodzi.

Masz pierwszą postać i inwestujesz w nią kupując fryzurę i kostium na faceta za PLN a za tydzień dwa kupujesz drugą postać kobietę za YANG i musisz albo zmieniać płeć którejś postaci (wydatek SM) lub kupować nowy kostium i fryz.

Post może i pokręcony bo i składnia słaba...ale to jest usprawiedliwione.

Opublikowano

w ten weekend zmiana loterii? a następna za miesiąc?

Wydaje mi się, że w poniedziałek będzie zmiana loterii gdyż to 31. Kolejna będzie 30 września chyba.

Opublikowano

Tyle płaczu o zmianę płci? Pewni niedługo będą hejty o to, że trawa krzywo rośnie..  -.-

Nie ale niektóre się respia w ścianie  xD  xD i to przeszkadza np w Świątyni - M1.

A te zuo to jakiś Pewniak czy znowu wywali maszyne? ;x 

Opublikowano

Wyrzuciłem wczoraj  EQ i dzisiaj żałuje ;d

i zaczynam od nowa i jaką postacią najlepiej zacząć ? dagger  jest dobry ?

Opublikowano

Nie ale niektóre się respia w ścianie  xD  xD i to przeszkadza np w Świątyni - M1.

A te zuo to jakiś Pewniak czy znowu wywali maszyne? ;x 

Maszyny nigdy nie wywaliło. Wasze pc nie dały rady na OX to go wylączyliśmy. Będzie gdy przerobimy go (zrobimy niewidzialność inaczej) bo przy aktualnej i tak są lagi.

Opublikowano

Na następną inwazję dajcie metki, z których każdy ma drop, bo trochę szkoda tak jeździć i 95% metków, które spotykam to nie mam z nich dropu :c

Albo nie, będzie więcej ksucia, a teraz metków też dużo :v

tenor.gif

Opublikowano

Invoria to na pewno jeden ze stabilniejszych projektów świata metina, więc oby nie spieprzyli sprawy, bo jak na ten moment gra się ciekawie.

Serwer polecam i zapraszam, bo im więcej będzie wiary tym większa rywalizacja.

nlUSIa9.png

Opublikowano

1. Pokrzywę znajdziecie w świątyni hwang.

2. Metki i bossy najlepiej bić w nocy. Dziś w nocy ubiłem 2x pełny resp wiedźmy, raz pełny resp zirinów, bo nikt nie polował ;p O metkach już nie wspominając ;)

Pytanko ode mnie: Myślicie, że ceny będą spadać szkat rippera? 

Macie czasami tak, że wam wyrzuci całego metina bez powodu?

Opublikowano

1. Pokrzywę znajdziecie w świątyni hwang.

2. Metki i bossy najlepiej bić w nocy. Dziś w nocy ubiłem 2x pełny resp wiedźmy, raz pełny resp zirinów, bo nikt nie polował ;p O metkach już nie wspominając ;)

Pytanko ode mnie: Myślicie, że ceny będą spadać szkat rippera? 

Macie czasami tak, że wam wyrzuci całego metina bez powodu?

Akurat na wiedźmy prawie nikt nie chodzi, tak więc zaden wyczyn :D

Opublikowano

Akurat na wiedźmy prawie nikt nie chodzi, tak więc zaden wyczyn :D

To, że ty nie chodzisz to twoja sprawa :) Ale założę się, że nie uda ci się zebrać całego respa, bo ludzie po prostu czekają na nie... I wielu graczy dropi na wiedźmie :)

Opublikowano

Administracja tego serwera jest żałosna. Dość, że banują za nic to jeszcze od kilku dni nie ma żadnego info ani na mailu ani na stronce. Żenada. Nie polecam.

Polecam serwer ze względu na Hooltrasa.

Topowy Easy !

Do wszystkich, którzy szukają serwera easy: niestety na tym za serwerze nic easy nie znajdziecie, (no może kilka rzeczy), a tak to wszystko inne jest medium/hard. Administracja chyba serwera easy na oczy nie widziała.

148x2p.png

Opublikowano

Administracja tego serwera jest żałosna. Dość, że banują za nic to jeszcze od kilku dni nie ma żadnego info ani na mailu ani na stronce. Żenada. Nie polecam.

Do wszystkich, którzy szukają serwera easy: niestety na tym za serwerze nic easy nie znajdziecie, (no może kilka rzeczy), a tak to wszystko inne jest medium/hard. Administracja chyba serwera easy na oczy nie widziała.

Eh dobrze mówisz. Chciałem sie wymienić z kolesiem za skiny w GO a że nie chciałem zostać oszukany to też 1 nie dawałem ale on też sie bał no to wszedłem na tsa był tam jakiś GM spokowalem go z 30 razy nic nie odpisywał i napisałem do śmiecia arraya żeby zainwestował w TUTOROW tak jak było na S2 i wcześniej napisałem czy może on owa wymianę przeprowadzić no ale po co odpisac "nie" po co odpisac cokolwiek lepiej wy***ać PERMA i pozbyć sie problemu takiego szczeniackiego zachowania nienawidzę. A wczorajsze zuo poezja normalnie tyle bossow i metinow ze kot napłakał. 

66735978214093494886.png

18687688631601237869.png

Opublikowano

Wczoraj to nie było zuo ,tylko inwazja metinów i znowu tak mało mie było tych metinów.

O jedno co proszę to zmniejszyć spoty na pustyni, bo lagi są jak bije się parę metkow obok siebie. Na Zuo będą jeszcze większe lagi.

Co do typu serwera to exp jest easy, a eq medium.

Opublikowano

Serwer jest easy/medium. Eq to hard ale tylko pod tym względem, że trzeba trochę na dungi chodzić. Serwer polecam ;)

I też bym prosił, tak jak petros o zmniejszenie spotów na pustyni. Mało kto tam expi, a na eventach są lagi.

Opublikowano

Eh dobrze mówisz. Chciałem sie wymienić z kolesiem za skiny w GO a że nie chciałem zostać oszukany to też 1 nie dawałem ale on też sie bał no to wszedłem na tsa był tam jakiś GM spokowalem go z 30 razy nic nie odpisywał i napisałem do śmiecia arraya żeby zainwestował w TUTOROW tak jak było na S2 i wcześniej napisałem czy może on owa wymianę przeprowadzić no ale po co odpisac "nie" po co odpisac cokolwiek lepiej wy***ać PERMA i pozbyć sie problemu takiego szczeniackiego zachowania nienawidzę. A wczorajsze zuo poezja normalnie tyle bossow i metinow ze kot napłakał. 

66735978214093494886.png

18687688631601237869.png

Nie mam spokojnie odpowiadać osobie które nie dostała odpowiedzi po minucie (bo chyba myslisz ze ja co sekunde sprawdzam czy ktoś PW nie napisał) wyzywała od "cweli" itd.

A tutów tutaj nie ma i wymiany są na wlasna odpowiedzialność o czym pisze w regulaminie.

A wczoraj to była inwazja metinów a nie zuo - i metinow było dużo nawet dużo wiecej niz miało być.

Jesteś pewny ze napisaleś na support.invoria.pl? Bo tam odpowiadamy na wszystko w takim czasie jak powinniśmy + odpowiedz sie otrzymuje po zalogowaniu na support a nie na e-mail. (na e-mail dostaje się specjalny klucz dzięki którym można się zalogować - jeśli napisaleś a nie dostaleś go to napisz mi na PW swój e-mail/login to ci go podam)

A co do eventów następne zuo/inwazja metinów będzie na nowej pustej mapie z podziałem na poziomy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...