Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack s2.Laneris.pl

Exíle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego zaraz po załadowaniu wywala grę i wyrzuca na pulpit?

bo updata jest potrzebna

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

• Odpowiedzi 240
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Którym plikiem odpalać ? Bo jest 5 w folderze ? I trzeba po pobraniu lanerisa zpatchować klienta ?

Spatchuj, potem wklej, a potem odpal byle jakim Laners2_odpal.exe

Opublikowano

Wszystko działa pięknie, chociaż zmieniłbym coś w tym bocie. Podczas automatycznego atakowania, postać nienaturalnie obraca się - lepiej byłoby pozostawić postać w "bezruchu". 

maybenow.png

Opublikowano

Wszystko działa pięknie, chociaż zmieniłbym coś w tym bocie. Podczas automatycznego atakowania, postać nienaturalnie obraca się - lepiej byłoby pozostawić postać w "bezruchu". 

Jeśli wyjdzie update jakiś najbliższy wtedy zrobię to.

Opublikowano

Jeśli wyjdzie update jakiś najbliższy wtedy zrobię to.

Powiedz mi tylko, w jaki sposób działa opcja "dopalacze" Z tego co zauważyłem, opcja ta w tym bocie nie działa raczej tak jak powinna. Nie używa mi wszystkich dopałek lub w ogóle ich nie używa. 

maybenow.png

Opublikowano

Powiedz mi tylko, w jaki sposób działa opcja "dopalacze" Z tego co zauważyłem, opcja ta w tym bocie nie działa raczej tak jak powinna. Nie używa mi wszystkich dopałek lub w ogóle ich nie używa. 

No nie używa rosy na średnie, rosy na potwory i obrony, ataku i życia boga smoków. :(

Opublikowano

Gdy wyjdzie następny patch na serwerze, dałbyś radę to jakoś ogarnąć? 

Te dopalacze to średnio bo nie znam w ogóle nvum, ale zobaczymy.

Opublikowano

Nic nie potrzeba, bot nawet po tym update działa jak należy. Wystarczy wrzucić na nowo te same pliki i gitara. 

maybenow.png

Opublikowano

Siema mam pytanie dot. tego hacka... 
Mam problem bo wypakowalem wszystko do folderu pack z gra i teraz gdy wchodze na metka klikam f5 nie dzieje sie nic tzn nie wlacza mi sie menu, lecz gdy ide na expa to wh dziala poradzicie co zrobic? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...