Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack s2.Laneris.pl

Exíle

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 240
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mnie kicka na s2 laneris jak np tez klikne x2 start to mi wlańcza metina albo jak się teleportuje

i jak biore auto atack to juz go wylaczyc sie nie da :)

Opublikowano

To wh z Teriosa nie działa, dopisywałem do indexu. Nawet zmieniałem nazwe na Laneris_wh i tak samo w indexie ale nic nie działa. Warriorhack śmiga pięknie i mnoży jakieś 4-5 razy

Opublikowano

wina internetu, sprzętu, klienta

Mnie śmieszy jedna rzecz, mianowicie jak siedze przy kompie o ogladam yt itp to mnie nie loga ani clienta nie wyłącza a jak pójdę na łózko lub coś to po 2min mnie loga/wyłącza mi clienta.

graphic.png

Opublikowano

Mnie śmieszy jedna rzecz, mianowicie jak siedze przy kompie o ogladam yt itp to mnie nie loga ani clienta nie wyłącza a jak pójdę na łózko lub coś to po 2min mnie loga/wyłącza mi clienta.

anty-afk xD

nie no świrki, nie wiem dlaczego tak jest, ale to nie wina multihacka.

Opublikowano

Na Lanerisie zaczęli banować za MH Exila. Dostałem bana na 3 konta xD Dobrze, że yangi wcześniej sprzedałem i jestem na +

@EDIT: Jak komuś nie działa Warriorhack to na pw mogę podesłać mój Index ze scanem z Virustotal i coś pomóc

Opublikowano

Jak by ktoś nie widział to pod klawiszem F5 jest nie dostępność czyli jeżeli jesteś niedostępny to nikt na Pw do Ciebie nie napisze w skrócie AFK :))

Opublikowano

Jak by ktoś nie widział to pod klawiszem F5 jest nie dostępność czyli jeżeli jesteś niedostępny to nikt na Pw do Ciebie nie napisze w skrócie AFK :))

Podmieniając te rooty z tematu już nie ma tej opcji niedostępności.

Opublikowano

Na Lanerisie zaczęli banować za MH Exila. Dostałem bana na 3 konta xD Dobrze, że yangi wcześniej sprzedałem i jestem na +

@EDIT: Jak komuś nie działa Warriorhack to na pw mogę podesłać mój Index ze scanem z Virustotal i coś pomóc

Ciekawe jak, podobno nie wykrywalne :D btw trzeba było być przy kompie

@Exile

Będzie jakies aktu bo pod dodaniu tych rootów usuwa te nowe rzeczy

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...