Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Just friends"

hanys94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc ;3 ciekaw jestem co myślicie o just friends.. ? ;> bylem w takim "związku" przez 2 miesiące, po czym to skończyłem i mi tam sie strasznie podoba.. ;3

Opublikowano

Jak Ci się podoba, top po co pytasz? Rób co chcesz i nie zawracaj głowy;)

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Opublikowano

Chodzi o zwykłych znajomych którzy sie ruchaja?

fajna sprawa bo możesz robić co chcesz, jak singiel a jak ci sie zachce to dzwonisz zamiast trzepac kapucyna

Opublikowano

W końcu, cytując moją psiapsiółkę: "Po co marnować zajebistą przyjaźń dla miłości?" No ku*wa... Mi się to absolutnie nie podoba, nie do końca wierzę w takie relacje no ale dobra, przecież jej nie zmuszę..

sygna.png

Opublikowano

Jak Ci się podoba, top po co pytasz? Rób co chcesz i nie zawracaj głowy;)

Pytam co Wy sądzicie ogołem o taki relacjach.. ;> ja i tak robię co chce :3 

Opublikowano

Tobie chodzi o friendzone? Jeżeli tak to zależy dla kogo. Mi osobiście to obojętnie z tym. 

Opublikowano

"just friends" to nie friendzone :v.

Bylem w takim pseudo zwiazku dwa razy i bylo zajebiscie :D.

Gorzej jak potem jednej z osob zaczyna zalezec.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

To chyba przychodzi o odchodzi z wiekiem. ­Każdy ma okres w życiu, w którym musi się wyszaleć. 
A później - ALO, witaj dorosłość! 

tMjZlYU.png

Opublikowano

Miałem z tym styczność przez miesiąc, potem byłem z nią normalnie.

Całkiem spoko sprawa, ale i tak obie osoby się w sobie zachowują i stają się normalnym związkiem. :/

Opublikowano

Takie związki zaczynają się tylko na seks po czym jednej ze stron zależy na czymś więcej i wtedy dopiero masz przesrane.

Osobiście negatywnie oceniam tego typu związki.

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

To chyba przychodzi o odchodzi z wiekiem. ­Każdy ma okres w życiu, w którym musi się wyszaleć. 

A później - ALO, witaj dorosłość! 

Używaj ciut większą czcionkę, bo ciężko się rozczytać.

Opublikowano

Bez sensu, nie ma sensu niszczyć przyjaźni dla takiego "pseudo związku". Niech ktoś robi co chce, ale mnie się to nie podoba.

Opublikowano

Bez sensu, nie ma sensu niszczyć przyjaźni dla takiego "pseudo związku". Niech ktoś robi co chce, ale mnie się to nie podoba.

Just friends to dla ciebie związek? Nawet jak to nie to można tego nazwać w żaden sposób związkiem. Jest to dalej przyjaźń.

Jest to dla mnie w pewnym stopniu żenadą.

Mowi tak kazda brzydka laska albo laska, która nie miała nigdy bliższego kolegi lub przyjaciela.

Opublikowano

@Exíle nie zrozumiałeś chyba do końca określenia "just friends". Tu raczej chodzi o relacje tego typu. :lenny:

29c2be9c6696ca970da65bd539b1bf90.gif

Mowi tak kazda brzydka laska albo laska, która nie miała nigdy bliższego kolegi lub przyjaciela.

Z tym szczególnie się nie zgodzę, bo ja sobie nie wyobrażam takiego układu z "bliższym kolegą lub przyjacielem". Jest to sprawa indywidualna, ale wydaje mi się, że na przyjaciela patrzy się z zupełnie innej perspektywy, bardziej jak na brata niż obiekt do zaspokojenia potrzeb seksualnych. ;)

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

@Exíle nie zrozumiałeś chyba do końca określenia "just friends". Tu raczej chodzi o relacje tego typu. :lenny:

29c2be9c6696ca970da65bd539b1bf90.gif

Z tym szczególnie się nie zgodzę, bo ja sobie nie wyobrażam takiego układu z "bliższym kolegą lub przyjacielem". Jest to sprawa indywidualna, ale wydaje mi się, że na przyjaciela patrzy się z zupełnie innej perspektywy, bardziej jak na brata niż obiekt do zaspokojenia potrzeb seksualnych. ;)

Przecież ja tez nie mówię, że każdego przyjaciela/przyjaciółkę trzeba zaliczać. Skoro oboje chcą tego to tyle. Dla niektórych zaspakajanie potrzeb seksualnych jest aktem bóg wie jakiej wartości, a tak naprawde to tylko seks.

Opublikowano

Przecież ja tez nie mówię, że każdego przyjaciela/przyjaciółkę trzeba zaliczać. Skoro oboje chcą tego to tyle. Dla niektórych zaspakajanie potrzeb seksualnych jest aktem bóg wie jakiej wartości, a tak naprawde to tylko seks.

A dla niektórych (szczególnie kobiet, ale nie tylko) seks wynikać może tylko z miłości. Nie możesz wypowiadać się za wszystkich i wrzucać wszystkich do jednego worka, bo każdy odbiera pewne rzeczy inaczej. To, że Tobie "just friends" odpowiada, nie oznacza wcale, że innym też.

Zamiast naskakiwać tak na osoby, które nie zgadzają się z Twoim zdaniem (Twój poprzedni post), otwórz oczy i zobacz, że świat nie kręci się wokół Ciebie, a Twoja opinia jest warta tyle samo, co każdej innej osoby wypowiadającej się w tym temacie. Żyj w swoim świecie, baw się w co chcesz ze znajomymi, ale litości, nie wyżywaj się w internecie na pierwszej lepszej osobie.

PS. Kurczę, Ty to musisz być zabójczo przystojny, skoro na każdym kroku widzisz brzydkie laski i tandetnie ubierających się facetów.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

A dla niektórych (szczególnie kobiet, ale nie tylko) seks wynikać może tylko z miłości. Nie możesz wypowiadać się za wszystkich i wrzucać wszystkich do jednego worka, bo każdy odbiera pewne rzeczy inaczej. To, że Tobie "just friends" odpowiada, nie oznacza wcale, że innym też.

Zamiast naskakiwać tak na osoby, które nie zgadzają się z Twoim zdaniem (Twój poprzedni post), otwórz oczy i zobacz, że świat nie kręci się wokół Ciebie, a Twoja opinia jest warta tyle samo, co każdej innej osoby wypowiadającej się w tym temacie. Żyj w swoim świecie, baw się w co chcesz ze znajomymi, ale litości, nie wyżywaj się w internecie na pierwszej lepszej osobie.

PS. Kurczę, Ty to musisz być zabójczo przystojny, skoro na każdym kroku widzisz brzydkie laski i tandetnie ubierających się facetów.

sadboy

Opublikowano

Są z*******e. Brak zobowiązań + seks. Tylko nie możesz niczego czuć do tej drugiej osoby,

Ale seks bez żadnego uczucia do partnerki jest bezsensu. To już wolałbym gruchę walić przez całe życie niż sypiać z przypadkową laską, którą jedyną rolą jest zaspokajanie jednej z moich potrzeb fizjologicznych jaką jest seks. 

Jak ktoś dobrze się czuje w takiej relacji, to spoko, ja czułbym się z tym dziwnie w każdym razie. Dla mnie związek, to coś więcej niż seks. To uzupełnianie się, wspólne rozwiązywanie problemów, seks tylko dopełnia to wszystko.

5465845486.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...