Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@MKMethosPL Flamewar? Hah dobre, dostałem warna jednak został zdjęty przez zaraxa :)
U nas też gra średnio 19 osób, zależy od pory ;) A nawet więcej.
Wy nawet serwera nie umiecie poprawnie skonfigurować, a Twój styl pisania jest na poziomie ośmio latka.
Pewnie zazdrościsz bo nawet nie wiesz jak zdobyć nagrodę ;).
No i co z tego, że mam bana. Szkoda że gracze Ci musieli przypomnieć komendę na banowanie :).
Na serwerze znajdziesz graczy którzy wzajemnie się wyzywają, to samo z adm... właściwie to adm nie ma gdyż to są jakieś boty piszące pierdoły po angielsku xD.
Do tego okropne lagi, nie polecam!
Wy się reklamowaliście, masz szczęście że logi mam skasowane :)

bannergif.gif

Opublikowano

dzięki za kolejne podbicie reklamy ;) i nie widzę byś miał coś zdjęte , serwer jest dobrze skonfigurowany i nie popełniam aż takich błędów jak ty uważasz .

nie potrzebuję żadnych nagród.

chat staram się ogarniać , a botem jesteś ty, spam botem bo to twój 4 post.

lagów nie ma 

i skończ spamować w tym temacie 11 latku jesteś typowym gimbusem który hejtuje konkurencję, co lepsza dobrze wiesz że mój serwer jest lepszy od twojego .

Opublikowano

@RexOn

bo ja pracuje w tle ! xD

ale teraz od strony technicznej już prawie wszystko.

ale teraz będzie spokojniej na serwerze pod kątem lagów tylko w lobby się wydaje że są lagi bo po kliknięciu na kompas pokazuje się okno po 5 sekundach ( Dupny plugin ). jak ogarnę jak to się robi w chestcommands to będzie super.

ale już można zobaczyć efekty mojej pracy:

#1 nowy drop

#2 nowe craftingi i ten punkt rozpiszę :

craftingi dla gildiowców:

BoyFarmer , Sand Farmer i AirFarmer nowość!

jak któryś serwer zerżnie zabiję ! xD

tyczy się też  DorriSuperNOOB który hejtuje bo jego serwerek ma to co mój i nie potrafi więcej zrobić.

ja nie będę z bachorem się użerać ale jedno mu tylko powiem , spawn pod lobby ma fajny ale reszta to kompletne dno a już tym bardziej creative , bo na każdym serwerze są te 4 modki: cobblex , stoniarka cloud boots i lucky block 

a oprócz tych Farmerów dodałem crafting siodła , slimeballa , bloku trawy , bielicy , lodu ,świni , krowy ,creepera

pozdrawiam ziomeczki i zapraszam na s.xtremcraft.pl a zazdrosne dzieci neo które prubują być mądre niech wy**** w podskokach :D

Opublikowano

@MKMethosPL
Panie zes dojebal xDDDD hahah beka z ziomka xD
Po 1. Twój post został zgłoszony.
Po 2. Wy ściągneliście PO NAS WSZYSTKO, A TERAZ BEZCZELNIE KŁAMIESZ, ŻE MY PO WAS!
Po 3. Mod a plugin to co innego, na każdym serwerze jest co innego.
Po 4. Coś źle widzisz: Mamy Lucky Block, stoniarkę, cloud boots, prace, plecaki. Szykujemy nową edycję, będzie 2x więcej nowości ;)
Rozumiem waszą zazdrość o więcej graczy na naszych serwerach, ale przestańcie.
Wiele osób pisze że macie lagi, a do tego u Was gra średnio 2-6 graczy online. My dzisiaj mieliśmy 16 z tego co widziałem, a dochodziły do 30.
Do tego - szykujemy się na poważniejsze zmiany, lepszą reklamę.
Przestań mieć ten ból dupy.

bannergif.gif

Opublikowano

ból dupy masz ty , znów odpisujesz w tym temacie , u mnie było najwięcej 65 graczy i jeszcze pare dni temu było te 17 graczy .

teraz lagów nie będzie , kupimy reklamę i udowodnię ci że zaciekawiony z bólem dupy chciałeś wbić na serwer . jestem na tablecie więc ci logów nie wkleję ale sama wiadomość że o  godzinie 00.05 i 54 sekundy próbowałeś wbić na serwer pomimo bana a potem na innym nicku . no ale ban ip jest ;)

jeszcze raz co do lagów , były lecz się zmyły . nawet nie wiecie kiedy wpisuję /reload i dodaje nowości

Opublikowano

dorri ty j****a tepa k***o rozjebie cie ty pizdo j****a w dupe spawana ty chuju p********y w dupe kutabolcu zasrany j****y gimbusie 11 letni k***a rozjebales mi serwer zadro padalcu j****y , gdyby mój serwer byłby gorszy to byś miał go w dupie

Opublikowano

Informuje ze panowie ukradli nam lobby co trafia do prokuratury; naruszenie praw autorskich.
@CusT @Lord Assasin @Zarax @Why @istny Diabeł @Ravoner

edit: Widać stare lobby troche oddalone od tego i spawn nieistnialego Water Blocka ;)

@down hah beka z Ciebie zes sie dal nabrac <3

@Ravoner zamknij temat skoro autor ma perma

bannergif.gif

Opublikowano

Informuje ze panowie ukradli nam lobby co trafia do prokuratury; naruszenie praw autorskich.

@CusT @Lord Assasin @Zarax @Why @istny Diabeł @Ravoner

edit: Widać stare lobby troche oddalone od tego i spawn nieistnialego Water Blocka ;)

O k***a, i co im powiesz? Na tą budowlę z manjankrafta i skonfigurowane plugajny z bakkit.org (i/lub ałtorskie pisane przez najlepsiejszych programistuw plajgany) mam prawa autorskie proszę ich zabić ukarać i do więzienia!!1.

Haha, ratunku bo nie wytrzymam xD To ciebie mogą pozwać za używanie rang p2w (z tego co wiem, jest coś takiego jak EULA w mc :) mój ty biznesmenie, a raczej takie rangi masz, bo to kolejny easyhc z tego co wiem)

Młody przedsiębiorco, wróć do nauki, dzisiaj 1 września. Czas odpocząć od zwykłej gry i serweruw majnkraft.

­

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...