Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ogółem swoją nazwę nosi 3 lata lecz działał z przerwami. ( 1 rok był na 1.2.5-1.3.1 ) potem 2 miesiące przerwy (1.4.7 znów ) potem rok nie grałem w mc i teraz serwer chodzi bez przerwy od stycznia. lecz 2 tygodnie temu była awaria ale teraz serwer przeszedł gruntowną aktualizację więc śmiga świetnie

Opublikowano

@DoriiSuperPies

niestety ale twoja opinia jest bardzo agresywna 

- Prawie wszystko zerzniete po moim serwerze

problem w tym że nie znam twojego serwera.

większości sugerowałem się polandcraft.eu oraz gc2.pl oraz zdobywaniu jak najwięcej "modów" czyli dodatków do urozmaicenia gry.

- lagi w ***

lagi ? na serwerze cały czas pod komendą /gc widać tps 20.0 bardo rzadko 19.97 oraz serwer posiada 32 gb ramu  zalecam kupno nowego komputera bądź internetu.

- brak dostepu do najwazniejszych komend

czasem się tak zdarza więc potrzebny jest relog.

co do komend nie działa msg co jest prawdą. jedyna komenda jaka nie działa.

- administracja to zalosne boty

jeżeli jakiś admin źle się zachowuje należy to zgłosić , podałbyś nick osoby na której się zawiodłeś ?

0/10

oraz widzę że nagle pojawiła się prezentacja ( dopiero teraz ją widzę ) twojego serwera na MPC forum i nie ma ona dobrych recenzji i mam wrażenie że uznałeś ten serwer za konkurencję i pragniesz zrobić anty reklamę , nie jest to z byt uprzejme .

Opublikowano

Bardzo chaotyczna prezentacja. Nie rozumiem też po co wrzucacie listę komend, zamiast dodać kilka screenów pokazujących dokładniej serwer. Plus taki, że dbacie o konkursy, przynajmniej gracze nie znudzą się za szybko.

images.jpg

Opublikowano

Super zachęcająca prezentacja, jedna z lepszych jak na serwer survival! Nakłoniło mnie to do zagrania i nie zawiodłem się!

Ponczek aka Galador ty juz swojego serwa nawet pod survival+frakcje reklamujesz? xD bekka

Opublikowano

@ratifah może dla tego że mi zależy i że w wkładam w to staranie a nie to co inni oraz nie robiłem jej generatorem po za tym to dziś norma zrobić survival albo easyhc i taką sobie reklamę byle by grali ponieważ teraz każdy "Gimbus" czy jeszcze dzieciak chce mieć serwer. ostatnio widziałem na skype jak ktoś reklamował serwer  "lolo1234 easy hc wbijać" a potem "nie ma już botów wbijajcie" padłem ze śmiechu ;D

a prawda jest taka że prędzej czy później mama zobaczy że rachunki za telefon są nie takie i zabierze telefon i serwer na którym grało 6 graczy padnie :P

a po za tym mam większe zamiary niż jeden serwer + dojdzie filmik pokazujący budowle na serwerze więc się nie martw @Galador256

+ dojdzie spawn w netherze i w endzie oraz MPCforum PvP i planuje 1vs1

Opublikowano

pragnę znów was przeprosić , cały dzień mnie nie było a drugi właściciel który ma dostęp do konsoli wyjechał na wakacje i nie miał kto włączyć serwera ( wymuszenie uruchomienia po restarcie było wyłączone ) i serwer się nie włączył

Opublikowano

­Straszne lagi...

Jak wejdzie ktoś "ogar" na wasz serwer i będzie znał backdoor do animatedmotd to już po serwerze macie.

Właściciel nie umie pisać. Od kiedy ponieważ pisze się przez "rz" ?

Właściciel kłamie... 32 gb ramu tak? A dlaczego na enderchest można max 21 ? Dziwne.

EDIT:

Proponuje zmienić tryb gry. Na jeden np: survival + gildie. A nie, że jest dużo trybów, albo coś takiego. Bo nie wiem wkońcu czy to są minigry, pvp czy survival.

784091427630431250239.png

Opublikowano

­Straszne lagi...

Jak wejdzie ktoś "ogar" na wasz serwer i będzie znał backdoor do animatedmotd to już po serwerze macie.

Właściciel nie umie pisać. Od kiedy ponieważ pisze się przez "rz" ?

Właściciel kłamie... 32 gb ramu tak? A dlaczego na enderchest można max 21 ? Dziwne.

@ShirXion

straszne lagi hmm  tps 20 jak sprawdzałem i 32 gb ram'u właściciel nie kłamie

żeby rozwiać wątpliwości :

o4gdjefwzjl6.png

był 2 godziny temu uruchomiony jak piszę wyżej nie było mnie a współwłaściciel na wakacjach i nie miał kto włączyć serwer , lecz jutro mam zamiar to graczom wynagrodzić ewentami 

i przyznaję że czasem popełniam błędy ortograficzne lecz się staram aczkolwiek wiedziałem że taki mądry do hejtowania się znajdzie.

jak w reklamie napisałem jest bardzo mile widziana ocena. niestety nie podałeś ani oceny ani od siebie plusów i minusów serwera tylko podałeś same złe rzeczy i w tym robisz antyreklamę bo użytkownicy tu przychodzą i bardziej zaawansowani czytają także komentarze .

co do animowanego motd uprzejmie proszę o wyjaśnienie o co chodzi na pw

Opublikowano

zanim zaczniesz czytać kliknij play ;)

2.png2.png2.png2.png

2.png2.png2.png2.png

prezentac_wqreeqs.png

http://www.xtrempage.wix.com/home 

Forum

http://www.xtremcraft.cba.pl 

Sklep

http://www.24598.enmc.pl/sklep/

Facebook

https://www.facebook.com/xtremcraft

MC Lista ( aktualnie 100 miejsce )

http://www.mclista.pl/7079

Może pierw nauczycie się ortografii a potem będziecie robić serwery ?

No nic, mimo, że serwer z modami to i tak bazuje na tym samym co zawsze :/

Opublikowano

zanim zaczniesz czytać kliknij play ;)

2.png2.png2.png2.png

2.png2.png2.png2.png

prezentac_wqreeqs.png

"Poniewarz", "zamieżamy", "nadwór"  ?

Poziom reklamy tego serwera dorównuje dzieciakowi w wieku 8 lat.

Opublikowano

Błąd na błędzie

1. poniewarz
  2. kturej
  3. zamieżamy
  4. nadwór

Sama przeglądarka podkreśla te błędy ...

Ocena "To jest najlepszy serwer" samozwańcza opinia nic nie warta ;)

Wix.com strona generator, lepsze nauka HTML / PhP albo szablon

TEMAT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...