Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejny "gówno serwer" na którym jest SURV + GILDIE + FB. Czy wam sie w głowach poprzewracało ?! Następna sprawa: to co wypisałeś i nazwałeś niby "mody" to jak już pluginy lub skrypty ! Weźcie dzieci się ogarnijcie i przestańcie robić gówno serwery.

Opublikowano

jak masz jakieś genialne pomysły to pisz .

a po drugie mam 17 lat i nie życzę sobie tak chamskiego zachowania i hejtowania jak pisałem mile widziane oceny ale widzę że ciebie nawet na serwerze nie było !

a po trzecie nie widać przy "mody" gwiazdki * ? bo widać czepiasz się starej prezentacji a na nowej już nie pisze że mody tylko "DODATKI " więc proszę ogar.

a twój post zgłaszam do moderacji , niewyżyte dziecko takie "Hejty" co dzień dostaje od 10 łatów na Skype które mają 10 slotowe serwery , zaliczasz się do nich ?

Opublikowano

@MKMethosPL Jeżeli masz siedemnaście lat to ja mam sto dwadzieścia!
Pana nie uczyli interpunkcji/gramatyki/ortografii?
Chamski to jesteś Ty; wyjaśnię to poniżej.
Zamiast poruszyć głową, to większość ściągnięte po nas.
Do tego spawn survivalu jest z neta, to pokazuje Wasz poziom.
I bezczelnie kłamiecie że na serwerze nie ma lagów, wystarczy wbić i przekonać się co jest z serwerem.
Jeżeli chcecie stawiać serwerownię na hostingu enderszajs który ogranicza procesor, to muszę przyznać że profesjonalny pomysł na serwerownię.
Istnieje wiele serwerów na ench, gdzie liczba graczy przebija 100, lecz pewnie dlatego że mają mniejszy limit na procesor, mimo to i tak są lagi.
Ciekawy jestem jaką macie maszynę (procesor).
Jeżeli ktokolwiek chce postawić duży serwer/serwerownię zaleca się użycie już serwerów dedykowanych bądź VPS albo chociaż na tej pukawce która nie daje chorych warnów za wyjebanie procesora (a to rzadko się zdarza) co już mówi samo za siebie. 

bannergif.gif

Opublikowano

pierwsze, widzę bul dupy za przeproszeniem bo masz BANA za reklamę swojego serwera u nas + ban IP " zapraszam na dcraft . maxc . pl <<< wbijaj zero lagów ten serwer ściągnął po nas "

jak to robiłem to jeszcze waszego serwera nie znałem więc się odczep hejterze a pukawka to jeszcze gorsze gówno ten sam serwer co teraz mam  na pukawce wbił na beta testy hostingu wspułwłaściciel i serwa wywaliło więc ja dziękuję za taki hosting każdy serwer mc.nazwa.pl ma w enderchest więc się zastanów .

twój nick to nie Dorii2003 ? banik perm za reklamę i ciekaw gdzie jest twój serw na mclista bo my wczoraj świętowaliśmy 300 diaxów pięknym eventem :)

Opublikowano

Ja napisałem jak jest... nie muszę wejść na serwer żeby ocenić go dobrze... patrząc na waszą prezentację i to jaki tryb jest.... normalnie dzieci w wieku 12 lat robią takie serwer gildie + działki.... a poza tym mam 18.

Staracie się połączyć tryby, które w ogóle do siebie nie pasują ! Trochę ruszcie głową !

Opublikowano

to jest survival + freebuild a nie survival +  creative a po za tym to nie jest zwykły survival + gildie + freebuild to jest serwer 4FUN

survival gildie

medium hc ( po dropie )

freebuild

te dodatki które ci nie pasują

skille

mobareny

areny pvp

a co do ciebie @DoriiSuperPies spawn survivalu jest CELOWO z neta gdyż podróba naszego serwera z zagranicy miała taki sam spawn tylko że podróba powstała jakiś rok temu i istniała z 2 miesiące a mój serwer ma 3 lata 

https://www.youtube.com/watch?v=6gOf7y_Awo8

Opublikowano

@MKMethosPL Żeś dojebał, jesteś żałosny i śmieszny!
Wszystko od nich żerżnąłeś. Wszystko.

Jeszcze tą samą muzykę do muzyki puścił.
Bana? Lol, bo jakoś nie mam.
Komendy zapomniałeś?
3 lata? Zalecam natychmiastowy kontakt z psychiatrykiem o ile nie jest za późno!
300 diaxów? Średnio na tym gównie gra ok. 3-6 graczy, czasem jest ich 10...
Żałosny jesteś. I jeszcze "bul". Słownikiem się jebnij, panie.
EDIT:

mc.nazwa.pl? W endershicie płacisz 60zl na rok, a ja mogę kupić sobie domenę. O kurczę, wiesz co to domena?
Co to wspułwłaściciel? Co to znaczy! PISZ PO POLSKU!
Wstydził bym się taki bullshit prezentować.
Tak propo, Wy się u nas reklamowaliście :)

bannergif.gif

Opublikowano

pierwsze gra średnio 19 graczy, drugie tak masz bana ściemniasz i to na maxa cieszę się że mi prezentacja podbijasz dziękuję , lecz nie upokarzaj się publicznie ok ? to że na mpc masz jakiegoś tam member'a to nie znaczy że możesz se na tyle pozwalać głosiłem cię za flamewar narazie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...